- 23 Ekim 2023
- 209
- -13
- 24
- Konu Sahibi ozkangul3012
Merhaba arkadaşlar 4 yaşında bir muhabbet kuşumuz var bu zamana kadar ben baktım büyüttüm ancak iki aydır eşimle yurt dışındayız kuşum mecburiyetten annemle babamda kalıyordu geçici olarak. Ve önümüzde ki ay Türkiye'ye döneceğiz. İnanır misiniz onu kuş gibi görmüyorum yoklugumda benim sesimi bile arıyormuş. Ancak bu sıralar havaların aniden soğumasından mi bilmiyorum hasta olmuş bugün annemle görüntülü konuşurken tüylerini kabarttiginj gördüm daha dün iyiydi sanırım soğuktan oldu anneme üzerine hırka ortmesini söyledim kafesi sıcak tutsun diye suyuna bir kaç damla limon damlatmış dışkısı ise maalesef sulu kabarık bı şekilde duruyor salincaginda patates haşla ver dedim deneyecek şimdilik uzaktan uzağa başka elimden hıc bisey gelmiyor ölecek diye çok korkuyorum(( ben gittiğimde ona kavuşmanın hayaliyle buradayken hasta olduğunu gormek beni çok üzdü annem de hasta ve evine yakın veteriner yok başka ne gibi çözümlerle kuşumu hayata dondurebiliriz? Yemini aspur filan aldiralim mi nolur yardımcı olun