Muhabbet kuşum hasta mı?

bnckkkkkkkkk

Üye
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2023
14
2
29
Muhabbet kuşum yavru geleli 10 gün oluyor bir sıkıntı yoktu bugün yuvasında yastığın altına saklanıyor üşüdüğü için mi lütfen yardım edin bişey olacak diye korkuyorum
IMG_9806.jpeg

annesinin altına saklanma içgüdüsü. Henüz çok yavru ve sık sık bunu yapmak isteyebilir. Tünekte durup yem yiyorsa su içiyorsa gündüz sıkıntı yok.

Yastık iyi olmamış. yuvada talaş, mısır güroloni gibi şeyler olur. O zamanda köşelere çekilip saklanır. Yastık fıtratlarında yok alın. tırnağı takılırsa haberiniz olmaz ayağını çekiştirir ve kötü şeyler olabilir.

Yastık iyi olmamış. yuvada talaş, mısır güroloni gibi şeyler olur. O zamanda köşelere çekilip saklanır. Yastık fıtratlarında yok alın. tırnağı takılırsa haberiniz olmaz ayağını çekiştirir ve kötü şeyler olabilir.
Yarın mutlaka talaş alıcam aslında bende onu düşündüğüm için diktim ilk kez yavru bakıyorum sürekli oraya girip kuru yerde yatıyor kıyamadım

Kafesin altında sadece beyaz havlu kağıt olsun. Talaşa falan gerek yok onlar yeni yumurta yapacak dişiler içi gerekli. Orada yastık gibi birsey var sanırım onuda kaldırın. Ayaklarına dışkı bulaşmasın diye kafesin altında tel olur onuda koyun.
Kuşlar çok hassas hayvanlar, kapı cam pencere açıp cereyan yaptirirsanız hastalanıp ölürler. Cereyan almayacak bir yerde dursun

X