Muhabbet kuşum dişi ama konuşmaya başladı. Yoksa erkek mi ?

bosbank

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2017
443
432
27
Merhaba. 8 aylık muhabbet kuşum var. Hediye gelmişti. Hediye getiren erkek demişti. Ama evine gelen ve kuşlarla ilgisi olan misafirimiz bu kulu dişi dedi. Netten baktığıma göre dişi. Çok asi bir kuş asla ele gelmiyor saldırgan kanatırcasına ısırıyor. Alışsın diye çok şey yaptık ama alışmadı. Bir kaç gündür paşanın( kuşun adı) bir şeyler dediğini fark ettim. Bugün dilendim babacık diyor hatta adı olan paşayı diyor. Sanki aşkım da diyor. Acaba bu kuş erkek mi ? Çünkü dişiler konuşmaz diye biliyorum. Çok şaşırdım. Sizler ne düşünüyorsunuz

Eklentiler

• 58D9A6F5-2CA7-4177-A774-296AD2EDD6B7.jpeg
    169,8 KB · Görüntüleme: 113
  • D9EEAEA2-95C6-44DD-BB80-E2175226ADEF.jpeg
    169,1 KB · Görüntüleme: 91
  • 0A1A12A0-62AF-4699-8792-D8C927D0450F.jpeg
    141 KB · Görüntüleme: 100
Amcamlarin kuşu disiydi ve konuşuyordu Allah Allah daha önce hiç duymamistim dişinin konuşmadığını

Hayatımda ilk defa konuşmayan bir dişi ve konuşan erkek cinsi olan bir canlı gördüm bu işte bir yanlışlık var genelde biz dişiler çok konuşan taraf oluyorduk bu kuş da belki bunun farkına vardı
evet cok haklısın ve bayagı ters durum ama gerçek erkeklerin konuşma becerisi daha yüksekmiş.dişiler 2 bilemedim 3 kelimeymiş.

dişiler konuşmaz değil ki, muhabbet kuşu bu konuşmaz olur mu
sadece erkek daha konuşkan olur
zaten adını da paşa koymuşsunuz inşallah erkektir dişiye paşa koyulur mu hiç

Dişi kuş konuşmaz. Senelerce muhabbet kuşu besledim. Gagasının üstündeki yer mor mavi ise erkek, pembeyse dişi oluyor. Göz halkalarından da anlaşılıyor cinsiyeti

Ceresine baktığımızda kuşunuz dişi kesin ve net:) 15 senedir ilgileniyorum kuşlarla. Nadiren dişiler de konuşuyor. Daha önce birkaç örneğini görmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…