Bizde var muhabbet kuşu kafesi sürekli açık çıkar odalarda gezer çocuklarla oynar acıkınca girer kafesine. Benim kızlar müzik bile açıyor o yüzden gayet mutlu belli bir şekilde.Yani ben kuş olsam normal yaşam alanimda mutlu olurdum petshopta veya birinin evinde degil.kuşun mutlulugunu sorguladiginiz icin dedim.
Kuşlarin baliklarin evde kafeste beslenmesi bana dogru gelmiyor kedi kopek gibi degiller. Keske talep olmasa
Bizde var muhabbet kuşu kafesi sürekli açık çıkar odalarda gezer çocuklarla oynar acıkınca girer kafesine. Benim kızlar müzik bile açıyor o yüzden gayet mutlu belli bir şekilde.
Bahçeli bir evde değil ise kedi köpek de çok ta mutlu değildir bence. Apartman dairesinde falan.Napsin hayvancik kendi doğal ortamini hiç bilmedi ki genelde kafeste doğarlar zaten.
Normalde sürüler halinde yaşarlarmiş doğada minik renkli şeyler cok tatli ama onlarin insan bakimina ihtiyaci yok dogal ortamlarinda.
Kedi kopek şehirlerde kaldilar doğal ortamlari kisitlandi ve beslenme acisindan insana muhtac kaldilar bi yerde ama o kuşlarin alip petshoplara koyulmasi tamamen zevk işi.
Çok duyar kastim neyse gideyim
Bahçeli bir evde değil ise kedi köpek de çok ta mutlu değildir bence. Apartman dairesinde falan.
Bu koşullar altında hayvanın petshopta kalması daha iyi. En azından orda tek değil ve kendisiyle aynı dili konuşan arkadaşları var.Bir tane muhabbet kuşu almaya karar verdim. Ama havaların biraz ısınmasını bekleyeceğim. Petshop'dan eve gelene kadar üşütebilir...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?