Muhabbet kuşlarım birer gün arayla ölmüş

ladyLynn

sunset boulevard
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2013
919
211
Merhaba arkadaşlar çok üzgünüm akşamdan beri ağlıyorum...tatile geldim iki hftalık muhabbet kuşlarımı en yakın arkadasıma bıraktım hiçbirşeyleri yoktu birer gün arayla ölmüşler bu akşam söyledi arkadaşım nasıl olur?neden ölürler aklım almıyor...kendimi suçluyorum aslında kuşlardan birini sahiplendirmeyi düşünmüştüm tatile gitmeden önce ama alıştık ona ayrılmak istemedik eşimle bari eş alalım dedik sıkılmaZlar en azından arkadaşım çalışıyor çünkü eş aldık 2 hafta gözlemledik onları çok iyi anlaştılar ikiside ölmüş ikisinede sebeb oldum biZimkini sahiplendirseydim belki mutlu başka bir ailesi olacaktı...kendimi çok kötü hissediyorum siZinle dertleşmel istedim...

Hiç bir canlıya kıyamıyorum ben yaa ((( Üzüldüm valla..

Konunun yeri 'evcil hayvanlar' bölümü.

Başınız sağ olsun bu arada.. Hava akımı,klima vs hasta ediyor onları..

Cam kapi actiysa belki cereyanda kalmistir buyuk ihtimal durduk yere ikiside pat pat gitmezdi saglikli kuşlarin
Kuzenimin kusunuda babanem terasa cikarip orda unutmus zavalliyi sonra olmüstü :/

üzüldüm canım sıcaktan ölmüş olabilirler havalar çok sıcak, ya da ceyranda kaldılar

canlarım benim kıyamam...
kimseyi suçlama bence...ne kendini nede arkadaşını...nasip böyleymiş..hastalık kapmışlardır belki...

Başınız sağolsun.
Ben de kuşlarımı giderrken emanet edeceğim ama benim gibi bakamayacakları kesin.
Yemini, suyunu mu unuttular acaba? Teflon zehirlenmesi de olabilir mutfakta kalıyorlarsa... Bilemedim.

Acını anlıyorum benim köpeğimide birileri çalmıştı heryere baktım aradım o 2 hafta çok üzgündük ailecek neyse akşam baktık köpeğimi kim çaldıysa kaçmış geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…