Muğlalılar burda mı :)

Bende British culture dil okulunda eğitim danışmanıyım. Aslında beden eğitimi öğretmeniyim ama ne yazık ki atanamadım 2 yıl oldu mezun olalı :/

Bende British culture dil okulunda eğitim danışmanıyım. Aslında beden eğitimi öğretmeniyim ama ne yazık ki atanamadım 2 yıl oldu mezun olalı :/
Üzüldüm besyo mezunusun sanırım ben de kordinasyon eğitimi almistim ama sonra bi sorun cikti ayak bilegimde ve gidemedim

Evet BESYO mezunuyum :/ Besyo ya girmesi bi dert mezun olduktan sonrası ayrı bi dert :) kısmet ya hala umudum var ama benim atanmaya dair :)

Aynen zor :/ inşallah seneye atanırım artık :) atanayım da bebek öyle olsun derken 2 sene geçti :/

Bizde öyle düşünüyoduk ama beklentiler planlar hiç bitmiyo ki hep yenisi ekleniyo :) artık istemeye başladık biz bundan sonraki planlara o da dahil olsun napalım :) tabi hemen isteyince olur mu bilmiyorum da kışın olsun artık :))

insallah canim Allah gönlünüze göre versin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…