son ana kadar izlemedim ama canlı yapmadılar bu da müge anlı tarihinde bir ilkPeki canli yayin yaptılar mı sadece eski görüntüleri mi verdiler
Bende izleyemedim yayin videolarını izledim muge hep dünün parçalarını vermiş. İnşallah bir problem yoktur .son ana kadar izlemedim ama canlı yapmadılar bu da müge anlı tarihinde bir ilk
neden acaba?
Ekipteki Müge cesedin üstüne bastı galiba. Müge'yi sağa sola diye yönlendiriyorlardı. Üzerini taşla örtmüşler. Bir taşın üstüne basınca "ayyy" diye bağırıp, bulduk dedi çünkü.O cesedi bulan ekibe de yazık ay gece insan uyuyamaz Allah kolaylık versin zor iş
Yok basmadı taş aralığından gördüğü ve o an koku aldığı için yaptı sanki onu.Ekipteki Müge cesedin üstüne bastı galiba. Müge'yi sağa sola diye yönlendiriyorlardı. Üzerini taşla örtmüşler. Bir taşın üstüne basınca "ayyy" diye bağırıp, bulduk dedi çünkü.
Kız koşuyordu ya bir taşa basınca yanladı gibi geldi bana. Orası değil, bu tarafa diğer tarafa derken; kıza bir şey olacaktı. Bir yana koştu, burası uçurum dedi. Müge Anlı dikkat edin, düşmeyin dedi hatta.Yok basmadı taş aralığından gördüğü ve o an koku aldığı için yaptı sanki onu.
00.51 e gel bak ŞerminKız koşuyordu ya bir taşa basınca yanladı gibi geldi bana. Orası değil, bu tarafa diğer tarafa derken; kıza bir şey olacaktı. Bir yana koştu, burası uçurum dedi. Müge Anlı dikkat edin, düşmeyin dedi hatta.
00.51 e gel bak Şermin
o görüntüyü görünce bağırdıGördüm şimdi, saniye için teşekkür ederim. Bir an kız bastı da ondan daha kötü oldu sanmıştım ben.
Tarif ederken; "orası değil, üstüne yeni yığıntı dökmüşler demek vb" demeleri de korkunçtu. Müge koşarken, iyi kıza bir şey olmadı. İnsan o yığının her santiminden kuşkulanır artık.o görüntüyü görünce bağırdı
kol mu ayak mı çürümüş bi kısmı dışardaydı
ağırda koku vardı dedi
Evet o gözüken bir uzvuydu galiba flu verdiler ekranao görüntüyü görünce bağırdı
kol mu ayak mı çürümüş bi kısmı dışardaydı
ağırda koku vardı dedi
haber aşkı demek bu oluyorTarif ederken; "orası değil, üstüne yeni yığıntı dökmüşler demek vb" demeleri de korkunçtu. Müge koşarken, iyi kıza bir şey olmadı. İnsan o yığının her santiminden kuşkulanır artık.
Muge hep çok heyecanlı sakın davranamıyor ne olursa olsunhaber aşkı demek bu oluyor
kolay kolay da yaşanacak bir durum değil
birde hüseyin de çok heyecanlı durmaksızın anlatıyorlarMuge hep çok heyecanlı sakın davranamıyor ne olursa olsun
Ya huseyin çok komik :) hangi olaydı bilmiyorum yuvarlanıp düşmüştü çok gülmüştüm o yayındabirde hüseyin de çok heyecanlı durmaksızın anlatıyorlar
Müge Anlı onları çok uyarıyor genel itibariyle yayın ekibini de çok uyarıyor ama seviyor da çok belli
bir dağ evi gibi bi yerdeydi hem yürüyor hem anlatıyordu bir anda yok olduyduYa huseyin çok komik :) hangi olaydı bilmiyorum yuvarlanıp düşmüştü çok gülmüştüm o yayında
Son 45 dkBugün canlı yayın yapar heralde