- 5 Ocak 2008
- 2.950
- 24
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkmuş kadın,bende olsam taşınırdım galiba..
Kadına sen öldürdün bile dediler..
Fingirdeşme sesi duydum dedi diye ne sapıklığı ne katiliği kaldı.
Suçluysa bile haklı duruma getirdiler kadını.
Allah böyle insanlara bulaştırmaısn böyle komuşum falan olsa Allah korusun..
Düşünsenize bu Ayşe,Ramazan Sevilay türünde komuşularınız var..
KIZLAR BİŞİ SORCAM YAA:
YANLIŞ HATIRLAMIYOSAM DÜN Bİ MAİL GELDİ MÜGE YE VE MÜGE O MAİLE ÇOK ŞAŞIRDI MAİLİN ARAŞTIRILMASINI SÖLEDİ VE GÜLDÜ
DAHA SONRA O KONUDAN HİÇ BAHSETMEDİ DİKKATİNİZİ ÇEKTİMİ HİÇ
BEN MERAKLE BEKLERKEN HİÇ BİŞİ SÖLENMEMESİ DE GARİP:sm_confused:
evet canım bir görüntülerden bahsetmişti belkide çok önemli bir ipucu olduğu için gizli tutuyor olabilirler emniyetle iş birliği içinde olduğu için
tam sevilayı sıkıştırdı müge yine reklama girdi bence düğüm seviylayda mügede öyle düşünüyor bence
Bak hala kit kafa tanimadigi erkegi eve almaz olmaz diyor Sevilay Allahin gerisi ordamiydin bilmiyorsun nasil kesin konusuyor
ahaaaaaaaaaaaaa herkesin kafasında ferhat varrrrrrrrrrrrr çünkü dövünen bi tek o var
artık dayanamıcam bu kız gerçekten gerii anlamıyo hiçbişeyy insan bakmazmı evindeki bıçağa ben bile bitane kaybolsun farkederim yaniii ben evlendim ama hala annemin evinde bişey kaybolsa farkederim bu kız ne salak yaaa gelde deme off çok sinirlendimmmm
rahmi özkanda miğdemi bulandırdı benim göğsünü açmış birde nuri alço gibi altından bişey takmış çok itici adam