- 20 Şubat 2007
- 7.296
- 347
- 198
- 40
münevverin tlfnunda bi erkegin mesajlarını görmüşte kıskanclık krizi ama anlattıgına göre o an gelişmiş hiç bişi hatırlamıomus ama testereyi münevver eve gelmeden alıyor nasıl işseben hala anlamadım neden öldürmüş cem denen o çocuk münevveri bide antalyalı barışın katili bulundumu ben kızım olduktan sonra doğru düzgün izleyemiyorum
gerçekten inanamıyorum bu işleyişe nasıl oluyorda bu cem denen caninin babasını çıkartıyolar bunca zaman bu adamı kaçıran kimdi peki??alsanaalsanasmile insanları nasıl aptal yerine koyuyolar bişey hatırlamıyomuş hayvan nasıl hatrlamazsın kızı paramparça et sonra hatırlama inşalla biri gebertir onu yaşaması bile hata oldu olacak cemide çıkarsınlar allah bilir arka kapıdan onuda salıyolarkötükedihüso:1ninca:
para para para...
ne kadar çok paran var okadar çok adalet senden yana
ne kadar az paran varsa o kadar da neredeyse suçlusun...
az kaldı ki münevver kendi kendini kesti gitar kutusuna koydu kendini çöpe attı ben hiç bir şeye elimi bile sürmedim demesine ...
çok az kaldı ...tövbe tövbe ya...
münevverinde babası para istiyormus kızını kaybetmenin acısıyla psikolojıleri bozuldu diye tazminat istiyorlarmıslmaz: ben bu işi anlamadım acıkcası kızı ölmüş adam para peşinde
cemde 18 yasında küçük diye ! bide teslim oldu diye ! 15 yıl fln yatacakmış onuda iyi hali fln diye 5 e indirirlerlmaz:
zaten hani şu cem teslim olduktan sonra ! sucuk ekmek yemişti ya ben oranın karsısında oturuyorum ve hava alanı yolu havaalanından cıkınca yol kenarında yemek yiyecek bi avm var orayada gidemeyecegine göre bu çocuk ermenistanda yakalandı avukatta gitti aldı bunu havaalanından gelirken yedi yemek burda bide teslim oldu orada diolarlmaz:
bugunkulerde bagırılmadan zaptedılmeyecek gıbı degıllerdı...
Ummuhanın kaybolması dısında hersey ıcın kavga ettıler ustlerıne yuruduler bırbırının...
bügünkü konu ne kıslar anlatın işdeyiz canlarımmmm
işde bizlede merak edenlerdenizzzzbilmiyorumkismile
Ankara keçiörendeki cinayet ne oldu kızlar.Kızı hamile fln dı.Sevgi hanımdı galiba öldürülen????Şükran cinayetide çıkmadı galiba değilmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?