Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

benım anlamadıgım sevgı hanımın hattı neden bayramda?? neden 2 saat konusuyorlardı? ama ramazan beyın bakışlarında da bişey var acaba o gun ramazan bey koye gıdınce aılesıyle hıç koyden ayrılmadımı?*

iyide hamieiiğle ne alakası var

baya oldu sonuç alınalıı o konuda
ahmet vardıya takvimde numarası olan
o yapmışş
yakalandı
dilekten içinde karnındaki çocuk benim dedi
dogururnca dna yapılacak

:1shok:şoklardayım canım bu haberi nerede okudun sen
mügenin kendi int.sayfasında bu konu var hala ama bilgi yok
bende merak ediyordum öğrenmiş olduk

iyide hamieiiğle ne alakası var

ne demek ne alakasi var? stresli gecirmek iyi degildir hamileligi bi evde yasamak var o gerginligi birde stüdyoda o heyecani stresi yasamak var... belkide kocasi izin vermiyodur cikmasina oda kendi bebegini düsünüyodur olmazmi? :hulya:

sevgi hanım cinayeti bencede aileden çıkacak
müğenin dediğigibi kimseyi konuşturmuyorlar
bencede bu konu kapanır gibi.

39 yaşındaki Şükran Özbakan, 5 Ekim 2009 Salı günü "Kapının önünü süpüreceğim" diyerek evinden çıkmış, cansız bedeni 15 gün sonra evine 5 kilometre uzaklıktaki bir su kuyusu içinde bulunmuştu. Bu korkunç cinayetle ilgili günlerce yayın yaptık. Evin gelini Dilek, Şükran'ın evli biriyle ilişkisi olduğunu kendi cep telefonundan bu kişiyle görüştüğünü iddia etti. Şükran'ın aradığı söylenen bu telefon numarası, 4 çocuk babası Ahmet Acar'a aitti. Acar, geldiği stüdyomuzda, "Şükran'ı tanımıyorum. Fotoğrafını jandarmada gördüm" dedi. Evin önünde sık sık görüldüğü iddialarını ise yalanladı. Şükran'ın kardeşi Şükrü ise "Ahmet'le ablamı bizim evin önünde konuşurlarken gördüm" iddiasını ortaya attı. Ancak Ahmet Acar "Kadınhanı'nda bir erkek dul bir kadınla konuşamaz" diyerek bu iddiaları da reddetti.

Programdaki çelişkiler dikkat çekti
Programıma katılanların jandarmadaki ifadeleriyle çelişen açıklamalar yapması, olayı büyük bir titizlikle araştıran Kadınhanı Jandarma Komutanlığı ve Kadınhanı Cumhuriyet Savcısı Sayın ısa Altun'un da dikkatinden kaçmadı. Yayın bantlarını tek tek deşifre ettiren Savcılık, cinayetin 105'inci gününde Şükran Özbakan'ın katil zanlısı olarak "Hiç tanımıyorum" diyen Ahmet Acar'ı tutukladı.

Şükran'la değil Dilek'le ilişkim vardı
Peki Ahmet Acar, Şükran'ı neden öldürdü? 2004 yılında aynı köyde yaşayan 16 yaşındaki bir genç kıza tecavüz ettiği için 3 yıl cezaevinde yatan evli ve 4 çocuk babası olan Ahmet Acar ifadesinde, şoke eden bir iddia attı ortaya… Katil zanlısı Acar, "Şükran'la değil, gelinleri Dilek'le ilişkim vardı. Hatta şu an hamile olan Dilek'in karnındaki bebeğin babası benim" diye ifade verdi.

Benim alnım açık bebek kocamdan
8 aylık hamile olan Dilek Özbakan bu iddiaya canlı yayında cevap verdi: "Eşimi aldatmadım. Alnım açık. Bebek doğduktan sonra DNA testi yapılmasını istiyorum. O zaman gerçek ortaya çıkacak." Şükrü Özbakan da "Eşime güveniyorum. Beni aldattığına inanmam" dedi. Şükran'ın kardeşi Şükrü Özbakan ise çelişkili ifadeleriyle ilgili bugün de savcılığa ifade verecek. Soruşturma sonunda yeni gözaltıların olup olmayacağı ise merakla bekleniyor.
alıntı takvim..

gelişmeler:

ankaradaki olayda gelişme var dedi
sanırım yurt dışındaki enişte ile ilgili
eniştenin babasıda şu an studyodaymış
ifade kan ve parmak izi örnegi vermek için tr yede gelmiş olabilir

bursada kaybolan kız vardı
cuma günüçıkmıştı anasıı

megerr kız zaten dilencilik yapıyomuş gece 11 lere kadar dışardaymışş
cuma günü ortalardaydı
gören çoktu kızı
hafta sonu kayıp hiç gören yok
sanırım kaçıran dilendiren kişiler kızı sakladı gören çok oldu diyee

günaydın hanımlar

yıne fal yuzunden zavallı kadınlar dolandırılmış bıde kalp hastasıymış ya

kızlar kayıp yusufun ailesi serap ezgünün programında ümraniyeden ihbarlar geliyor..tekel bayisi olan bir bayan aradı şimdi sigara aldı benden dedi kameralar varmış bakacaklar..

kızlarr yusufun annesi serap ezgünün programında şuan ,ümraniyede gördük diye 2 tane ihbar geldi hatta kadının kamera görüntüleride varmış.tekel bayiii işletiyomuş kadın yusufta birisi için bira almış kadın konuşmuş sevmiş hatta şimdi bağlandı anlatırken geldi aklına kamera görüntülerinden inceliycekler ayyy inşllh yusuftur çok heyecanlandım çok üzülüyorum ben bu çocuğa:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…