Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

nasıl yani yaa kim öldürmüş hani o programa cıkan yaslı bi adam varya akrabası kayın babasımı ne bilmiom ama onda bişeyeler varya bişey bilio ve saklıo gibi gelio bana yinede günahı boynuna

son dakika nasıl karıştı ortalık.
ben yaptım falan demiş.
neyse yarın izleriz artık.
program bitsede onlar devam edeceklermiş nasıl olsa...

günaydın kızlar
ben açıklayayım sizlere
sevgi hanımın bir kız kardeşi vardı ya kocası fransa olan
hani boşanmışlar
bi izleyici katılmıştı da o söylemişti
bunların bi enişteleri var fransada diye
onlarda hayır o fransada geçen seneden beri de gelmedi demişti
izleyici de ben onu 12. ayda mı ne burada gördüm demişti sevilaylar falan itiraz etmişti
işte o enişte baldızının altınlarını sevilayın altınları istemiş
karısına git iste demiş
karsısı istemeyince döve döev sokağa atmış
çok yakın zamanda da ben öldürdüm demiş
dün yayına katıldı
kızdım o yüzden öyle dedim dedi
olay bu yani bakalım bugün neler olacak

açıklama için teşekkürler gülbeşeker :)
her arayana itiraz ederlerse işin içinden çıkılmaz bir hal alır işte.
bende bu gün bekliyorum gelişmeleri...

kızlar ankara vahşeitinin olay yeri görüntüleri burada
Mynet - Video - habervideo - Ankara'da Cinayet
benim dikkatimi bir şey çekti yiğeni çok fazla ağlıyor (günahı boynuna) sizde izleyin

canim simdi cok agliyor diye böyle birsey düsünmek yanlis,sonucta herkesin tepkisi farklidir..sahsen bende ALLH korusun kötü olaylarda herkesten cok aglarim..mesela 2007 de babaannem vefat etti 78 yasindaydi Allah kimseye vermesin cok felaket biseydi yani o aglamalar filan anlatamam..gelinlerinden,torunlarana,damatlarindan ,cocuklarina,inan bulundugmuz sehirdeki insanlara hatta bir komsumuz babaannem vefat ettikten sonra zona cikarmisti. hepsi hepsi deli gibi agladi normal bi ölüm 78 yasinda bir kadin olmasina ragmen ama bu sekilde o evde neler gördüler kimbilir öyle aglamalari kendilerini paralamalari cok normal zaten cocugun iste oldugu ispatlanmis bana göre insanlar agladi cok agladi diye yargilanmamali haa hicbirseyi olmaz aglamasi abes kacar teyzesi arti cok kötü sekilde öldürüldü..
bende simdi gösterdikleri dünün yayini cok önemli kadinin kiz kardesi öldürülmüs hala kocasini kaybetmemek adina öyle demedim diyor..ne insalar var aklim gitti

gunaydın hanımlar
ankara olayını beklıyorum...
pur dıkkat ızlıyorum bı gelısme war mı dıye??
bu adanda ne garıp tutturdu karım deılsın sesın degısık dıye....

ya insan karısının koasını sesini alamazmı telefondaa a
bence deyill
çünkü bide kocadayının adı ney dedi
arkaya sordu gülerek ?

yha bu sewgı hanımın kardesı nası bı ınsan yha....
nden her seyı ınkar edıyo anlamadım hala
bıde dıye bız kımseyı suclamıyoruzzzz...
halbukı karsı komsularını sucladı we
apartman sakınlerınede yalancı dıyoo.....

valla insani hasta ediyor bu adam..anlamiyorum hic mi denilen birseyi anlamaz bir insan..yüzüne baka baka diyorlar sizin yüzünüzden kimse aramiyor diye su yaptiklarindan hicbir sey yok ya ne demek adamin telini digerine veriyor bunlarda neyin pesinde anlamdim..
birde o kizkardesi inanamiyorum kocasi bi umut gelir diye kendi kizkardesini hice sayiyor adam yapti ya da yapmadi böyle birsey olmus anlatmis simdide yalan söylüyor kocasini korumak icin,ya insan kocasi icin kardesini ailesini atar mi ama bunlarda ona neden böyle yaptin ettin demezler zaten yuvasi icin yapiyor bunu konusmyalim diyorlar sanki ortada yuva var zaten kadin bakiyor zaten kadin bakiyor

ramazanın soledıklerıne ınanmıyorum...
ısıne gelene takıyorrr hep aynı selerı soleıp duruoo...bana pek guwen wermıo soledıklerı...
doku orneklerındende bıse cıkmamıs
yazık kadına yha offf...

ay kızlar tv ye bişeyler oldu izleyemedim varrmı sevgi hanımla ilgili bi gelişme

ben bayadır izlemiyorum. izleye izleye onlarla yaşamaya başladığımı farkettim ve derhal önlem aldım :sinifsinif:

katille ilgili hiç ip ucu yok çok garip ramazan denen kişiye sinir oldum günahı boynuna ikinci katil ramazan olabilirmi sevilayda ortada yok

katille ilgili hiç ip ucu yok çok garip ramazan denen kişiye sinir oldum günahı boynuna ikinci katil ramazan olabilirmi sevilayda ortada yok

sevilay hamile oldugu icin cikmiyo kanimca üc aylik hamileydi bundan 10 15 gün evvel. katil belli degil henüz ama sevginin bacisinin kocasindan süpheleniliyo simdi aslinda cok karisikya cok sacma insanlar hele ramazan kesinlikle adami cileden cikartiyo konustugu hic bise anlasilmiyo ....

Ya şu şükran cinayeti ne oldu arkiler kuyuya atılan kadın varya?Dilekle ahmetmi yapmış?????Orayı kaçırdım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…