Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

buradan cok bilgi aliyordum yakinda almanca kursuna baslayacagim üzülüyom izleyemeyecegim diye mugeyi her sabah izliyordum bugun yeni olaylar vardi eski olaylardan birsey yoktu burasi cok sesizsizlesdi devamli sizi takip ediyordum:)

buradan cok bilgi aliyordum yakinda almanca kursuna baslayacagim üzülüyom izleyemeyecegim diye mugeyi her sabah izliyordum bugun yeni olaylar vardi eski olaylardan birsey yoktu burasi cok sesizsizlesdi devamli sizi takip ediyordum:)

bukadar cok üzülme facede fun cluba bak orda yeni sayfasinin adresi var mügenin herkes orda

ayyyyy sevgı hanımı kız kardesımı oldurmus aramıs ben oldurdum ne yapacaksınız demıs nyada kocası tam anlamadımm

sinirle dedim diyor..
ama o sevgi hanimin kardesini anlamiyorum ya ismi ramazan mi ne ya ne yapmaya calisiyorlar anlamsi degilim onlara göre apartmandan biri öldürdü o yüzden hicbirseyi kabul etmis amcasi diyor hala saf saf konusuyor sinirleniyorum ya

işdeyim pek bakımaıyorum kota dolcak diye burda takip edeiyorum ne oldu kıslar
ankardaki çinenyt bulundumki katill
haydı yazın bi zahmetkaydirigubbakcemile5

yok kesin birsey yok ama aileye yani o dayiya sinir oldum,senin kardesini öldürmüsler neden hicbirseyi kabul etmiyor anlamiyor..digher kiz kardeside demis beni dövdü sevginin altinlarini al diye diyormus hala adam ordan gelmedide sunu etmedide..aman bunlarda takmislar apartmandan biri olsun istiyorlar ondan kimseye inanmiyolar

bukadar cok üzülme facede fun cluba bak orda yeni sayfasinin adresi var mügenin herkes orda
ilk defa duydum gercekden sasirdim:dance:benim facem yok esimin var ne diye yazacagim arama yerine yardimci olurmusun fun cluba yazdim baska bir yer cikti kapadim bulamadim eger öyle ise bakarim her zaman simdiden tesekkurler
bugun sevgi hanimin katili bulundu sandim bir anda bakalim yarin neler olacak

özel mesaj aticaktim ama atamadim mesaj panosuna yazdim linki insallah yasak degildir. yada benimle irtibata gec veriyim :)[/B]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…