Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kızlar yüzde yüz bu uyuz dileğin o adam olmayan adamla ilişkisi vardı ve sükranda bunları gördü ve birilerine söyler diye kadını öldürdüler karnındaki çocuk ahmetin kesin.ama maşallah bizim şükrü çok geniş bir adam ve saf o kadın eğer ortaya çıkmazsa onuda yutturur hiçbişey yokken niye desin benim çocuğum o delimi elalemin çocuğunu sahiplensin adamın zaten 5 çocuğu var şükrüde bişeyler biliyor fakat susturuyolar ay mügenin asistanı gibi oldum bende ama acırım o doğacak yavruya yazık böyle bilinçsiz insanların günahlarını onlar çekiyorohaoldumsmile

eh ben teee bastan diyodum hep
bu dilegin ahmetle iliskisi var sükranda sahit oldu bu yüzden öldürüldü diyealsanaalsanasmile
sabah bakamadim yeni geldim isdenbilmiyorumkismile

kızlar izleyemedim bugün...
dr a gitmiştim..
ama sükranın katilinin ahmet olduğunu öğrendim o kadar...
nasıl olmuş olay biri özet geçerse çok iyi olur ya

kızlar izleyemedim bugün...
dr a gitmiştim..
ama sükranın katilinin ahmet olduğunu öğrendim o kadar...
nasıl olmuş olay biri özet geçerse çok iyi olur ya

canım sadece katilin ahmet olduğunu söylediler..bi de ahmet dileğin karnındaki bebek benden demiş...dilekte yalanlıyo,iftira diyo..bebek doğunca dna testi yapılacakmış...şimdilik bu kadar...neden öldürdü ne oldu diye bi bilgilendirme yapmadılar..

kesinlikle haklisin arkadasim olan zavalli bebekle sukrana oldu

belkide adam iftira atiyor hani giderken yanina sürüklemek icin..gülizar öztürk cinayetinde de aynisi olmustu tastan kardesleriyle öldürdük demisti yani olmasn öyle birsey olan cocuklara oluyor..

çok teşekkür ederim ....

dün neydi öyle yaa.. her reklam arasinda o kocaya "hiii niye söylemedin hiii" diye diye aralari bitirdiler..sonrada baska hic konuya deginmeden bitirdiler gittiler
ben öyle görünce uzun bir süre izlemiyorum..

ben seyi sormustum arkadaslar yaa.. mali müsavir vardi?? kizi ile karisi ariyordu? o bir sonuca bagöandimi bilen var mi?

of yaaaaaa yazık
şu konuşmama hakkınıda hiç anlamıyorum

Ablasıyla tartıştı, yeğenini öldürdü
Gaziantep'te 1 Şubat'ta çikolata almak için evinden çıkan ve kendisinden bir daha haber alınamayan 4 yaşındaki Aliye Sultan Şen'in cesedi ormanda bulundu.

Küçük çocuğu, ablasına kızdığı için dayısının öldürdüğü iddiaları ortaya çıktı. Yapılan sorgunun ardından dayı suçunu itiraf etti.

Ailenin kayıp başvurusunu çok yönlü olarak değerlendiren polis, aile fertlerini tek tek sorguladı. Sorgu sırasında çelişkili ifadeler veren ve polise, 'Yeğenim kayboldu' başvurusunda bulunan 20 yaşındaki Murat K.'yi çapraz sorguya alındı.

Murat K., ablasıyla tartıştığı için ona kızıp yeğenini boğarak öldürdüğünü ileri sürdü, ardından da kent girişindeki Burç Ormanları'ndaki cesedi gösterdi.

Polis, Murat K.'ye yardım ettiği ileri sürülen 14 yaşındaki M.Y.'yi de gözaltına aldı. Aliye Sultan Şen'in Burç Ormanları'na sağ götürülüp orada mı öldürüldüğü, yoksa öldürülüp mü götürüldüğü, dayının yeğenini öldürmesine neden olan ablasıyla tartışa konusunun ne olduğu dahil birçok soruya yanıt bulmak için soruşturmayı derinleştirdi. Gece yarısı bulunan ceset otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Hastanesi'ne götürüldü.

Son düzenleme:
nasıl dayıymış bumafoldumben

şu 3 gencin de nerde olduğunu merak ediyorum
ama sağ gibi de değiller
allah ailelerine yardım etsin

haticeyle ilgili birsey yok sanirm bugün pek bakmadim..ama en son 3 gencin kaybolmasina baktimda..ya cetelermis harac aliyorlarmis aile tabiki önceden bilmeyebilir ama hala yok yapmaz diyorlar bende ona sinirleniyorum..birde kadinlarinda konusma tarzi hosuma gitmedi dün kapali bayanlardan biri benm cocugum neden ayakkabisiz yalin ayak götürüldü peki dedi topluca olan hanimda senin cocugun önceden onlarlaymis dedi hemen digeri nerenle dinliyorsun ben ne diyorum dedi yani kocaman kadina onu söylemek yakismaz hani kavgaci bir tipleri var.ben o cocuklarn sag olduguna inanmiyorum cete isi baslarina birsey gelmis olabilir ALLAH korusun

3 gencin cesetleri bulunmus zaten böyle bir sonuc olacagi belliydi cok yazik oldu iste arkadas cevresi neler yapiyor 16 yasindaki cocugada cok üzüldüm yaa

3 arkadaşın cesedi bulundu
25 gündür haber alınamayan 3 kişinin cesedi dere kenarında bulundu

04.02.2010 00:04

Mahmut ACARÖZ / BALIKESıR (AHT)

Balıkesir'de 9 Ocak'ta Sakarya Mahallesi'ndeki Serkan Özmen'in (30) evinde eğlenmek için bir araya gelen Samet Erkutoğlu (17) ve Ercan Altuntaş (20)
esrarengiz bir şekilde ortadan kayboldu. 3 arkadaşın ailelerinin ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, evde yaptıkları incelemelerde herhangi bir zorlama ya da boğuşma izine rastlamazken, gençlerin cep telefonlarını odalarında buldu. Polisler, hemen harekete geçdi ve gençlerin telefon görüşmelerini incelemeye aldı. Telefonla görüştükleri herkes tek tek belirlendi ve bilgilerine başvuruldu.

CESETLER DERE KENARINDA BULUNDU
25 gündür gençlerin izini bulamayan Balıkesir Emniyet Müdürlüğü ekipleri, akşam saatlerinde gelen bir ihbar üzerine merkeze bağlı Ertuğrul Köyü yakınlarındaki ormanlık alana gitti. Dere kenarında yapılan aramada, Samet Erkutoğlu ve Ercan Altuntaş'ın cesetlerine ulaşıldı. Güvenlik güçleri, bir süre sonra Serkan Özmen'in cesedini de kar yığınlarının arasında buldu. Vücutlarında çok sayıda mermi izi bulunan gençlerin cesetleri polis ve jandarmanın olay yerinde yaptığı incelemenin ardından otopsi yapılmak üzere Balıkesir Devlet Hastanesi'ne gönderildi.

7 KıŞı GÖZALTINA ALINDI
Kayıp gençlerden Serkan Özmen ile Ercan Altuntaş'ın çeşitli suçlardan sabıkalarının olduğu, bu nedenle husumeti olan kişilerce kaçırılmış olacağı ihtimali üzerinde duran emniyet güçleri, olayla ilgili olarak 7 kişiyi gözaltına aldı

habertürk

burda okudum canim baska haber sitelerinde de var

ölmüşler demek,gerçi belliydi.16 yaşındakine çok yazık olmuş.onun ne işi vardı büyüklerin yanında:1no2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…