müge anlı bu programı yapmasaydı eğer minik muhammet olayı bu açıklığıyla ortaya çıkmayacaktı....
evet muhakkak sonuçlanırdı ama halk bu konu hakkında bu kadar detayları bilemezdi...
onun için ben mügenin programını seviyorum...
öncelerden aklımıza gelmezdi minik detaylar..
örneğin kargo kapıma geldiğinde kimliğimi almaya kapıyı açık bırakır öyle giderdim programda olup bitenleri gördükten sonra daha temkinli yaşamaya başladım..
kapıma yıllardır tanıdığım sütçü amcam bile geldiğinde kapıyı kapatıp parayı almaya içeri öyle gidiyorum...
onun için ben mügeyi bizleri bu kadar bilinçlendirdiği için taktir ediyorum...
onu kara kaşına kara görüne sevmiyorum yaptığı programa bu kadar sahip çıktığı için saygı duyuyorum
bundan 2-3 yıl öncesinde hiç sevmezdim kendisiniki bu topiktede yazar en başlarda yorumum..
onun için mügeyi taktir ediyor programınıda gayet güzel izliyorum....
evet muhakkak sonuçlanırdı ama halk bu konu hakkında bu kadar detayları bilemezdi...
onun için ben mügenin programını seviyorum...
öncelerden aklımıza gelmezdi minik detaylar..
örneğin kargo kapıma geldiğinde kimliğimi almaya kapıyı açık bırakır öyle giderdim programda olup bitenleri gördükten sonra daha temkinli yaşamaya başladım..
kapıma yıllardır tanıdığım sütçü amcam bile geldiğinde kapıyı kapatıp parayı almaya içeri öyle gidiyorum...
onun için ben mügeyi bizleri bu kadar bilinçlendirdiği için taktir ediyorum...
onu kara kaşına kara görüne sevmiyorum yaptığı programa bu kadar sahip çıktığı için saygı duyuyorum
bundan 2-3 yıl öncesinde hiç sevmezdim kendisiniki bu topiktede yazar en başlarda yorumum..
onun için mügeyi taktir ediyor programınıda gayet güzel izliyorum....