• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

21 yasinda anne olursa bir insan iste 2 yasindaki cocuguda tek basina birakir o cocugun basinada hersey gelir..kadina resmen deli oldum saf midir yoksa oynuyor mu belli degil..sanki 2 yasinda bebek degil dahi yok arabadan kendini sakinirmis,yok bi köseye kadar gidermis daha gitmezmis ben cocugu olupta böyle sokaga birakip bakmayanlardan nefret ediyorum...yazik bebek öldü sanirim

bide nihalin kardeşlerine inanamıyorum kadının bi sürü sevgilisi var eniştelerini aldattıgını duyuyolar bide katil oldugunu söylüyolar buna ragmen ablalarının psikolojisi bozukmuş onun arkasına sıgınıyolar eşref güzel dedi ama senindemi psikolojin bozuk yoksa diyerek

benim oglum 3yaşına girecek ben evden dışarı çıkarmıyorum degil artık 2 yaşındaki bebegi kapının önüne koycamda elişi yapacam imkanımı var allah aşkına

eğer ölmüşse yazık oldu çocuğa bilmiyorumkismilekim ne ister iki yaşındaki bebekten aklım almıyor allah cezalarını versin :gitme:

BURSA’nın Karacabey ılçesi’ne bağlı Orhaniye Köyü’nde evinin önünde 3 gün önce kaybolan 2 yaşındaki Ebru Çakaloğlu’nun cesedi, köy yakınlarında bulundu. Köyden 6 kilometre uzaklıkta bulunan Ebru’nun donarak öldüğü sanılıyor.

Karacabey ılçesi’nin Orhaniye Köyü’nde oturan Pakize Çakaloğlu’nun iki çocuğundan küçüğü olan Ebru Çakaloğlu, geçen cumartesi günü öğle saatlerinde oynamak için sokağa çıkmış, boşanma aşamasında oldukları bildirilen ve Bursa’da oturan eşi Güven Çakaloğlu’ndan ayrı yaşayan Pakize Çakaloğlu, bir süre sonra çocuğunu almak için sokağa indiğinde iddiaya göre, minik Ebru’yu bulamamıştı.

Pakize Çakaloğlu, aramalarından bir sonuç alamayınca durumu jandarmaya bildirmişti. Bunun üzerine köy ve çevresinde geniş çaplı aramalara başlanmış, akşam saatlerine doğru jandarma, Sivil Savunma ve Bursa, Karacabey, Mudanya, Mustafakemalpaşa Belediyelerinin arama kurtarma ekipleri de çalışmalara katılmıştı.

3 günden beri sürdürülen arama çalışmaları sonucunda, Ebru Çakaloğlu'nun cesedi bugün saat 12.10'da köye 6 kilometre uzaklıkta su depoları yakınındaki boş arazide bulundu. Terliği cesedinden uzakta bulunan Ebru’nun yapılan ilk incelemede donarak öldüğü sanılıyor.

Soruşturma sürdürülüyor.

milliyet

ya kadian cok sey söylemek istiyorum ama nihayetinde bir anne birsey diyemiyorum ama cocugum gitmez o köseden döner bilmem ne diyordu ya inanmiyorum bir insan bu kadar neyse birsey demeyecem ama anne olmasini bilmeyen olmasin yaaaa

yazık olmuşş
alalh kimsenin başınavermesin
dende 20 yaşında anne oldum
ama bir kere bensiz kapı onune çıkmadı çocuklarım
şimdide bahçeli ewde oturuyoruz
ve eşim bir metre duvardan sonra 1.5 metrelik tel örgü çektirdi ewe
insanın içinde olacak
saldım çayıra mevlam gayıra bunlarınki

ay sinirden suanda catlayacagim ya,soguktan donmus ya o sogukta terlikle nasil sokaga biraktin kis ya birde bizim orda hava iyidi diyor Allahim cok sinirlendim,cok üzüldüm kafasi kirik mi nedir 2 yasinda cocuk kendi basina sokakta oynar mi ya..21 yasinda erkek kardesim disariya gittiginde dk basi ariyoruz nerdesin,ne yapiyorsun diye kocaman insana bunu yapiyoruz insan 2 yasinda cocugunu pamuklara sarip sarmalar

bence bir 2 yaındaki çocuk 6 km yol yurumesi imkansızz
onu brileri haletti oraya götürdü attı
bakalım otopside çıkar varsa bi durum

benim annem 14 yaşında anne olmuş ve çok da iyi bakmış bize yaşıyla alakası yok yani cnm

canim dogrusundur ya kadinin konusmalarini duyduysan hani hic hata kabul etmiyor o yüzden sinirlendim tabiki herkes ayni degildir kusura bakma..
aslinda benim annemde 20 yasinda ilk anne olmus ama onu yazarken sadece kadinin o konusmalari sinirlendirdi beni,birde konyada yine bu yaslarda bi anne 4 yasindaki cocugunu bakkala göndermisti öldürüldü onlar aklima geldi...
yanlis birsey dediysem kimse kirilmasin valla kadini dövesim geldi o yüzden..ama o da anne iste Allah sabir versin tekrardan özür dilerim

canim dogrusundur ya kadinin konusmalarini duyduysan hani hic hata kabul etmiyor o yüzden sinirlendim tabiki herkes ayni degildir kusura bakma..
aslinda benim annemde 20 yasinda ilk anne olmus ama onu yazarken sadece kadinin o konusmalari sinirlendirdi beni,birde konyada yine bu yaslarda bi anne 4 yasindaki cocugunu bakkala göndermisti öldürüldü onlar aklima geldi...
yanlis birsey dediysem kimse kirilmasin valla kadini dövesim geldi o yüzden..ama o da anne iste Allah sabir versin tekrardan özür dilerim

o salak kadın konuşamıyordu bile
allahım yaa sinir oldumn
tmm bir anne yavrusunn kaybolmasını asla istmez amma velakin sen çocuğu dışarı koy
sonrada tığını almış bi sıra gitmişmiş de
işin batsın be kadın
al işte işle işini bundan sonra bol bol

buz gibi havada çocuklarını çorapsız aç açık dışarı bırakan anneleri hiç anlamadım,anlamayacağım!

valla kızlar bizim sokaga bırakmadıgımıza bakmayın çocukları
görmüyor deyilim
çevremde bile 3-4 yaşındaki çocuklar kapı önlerine slaınıyor
sebeb neyy
içerde arsızlık ediyormuş durmuyormuşş
dışarı diye aglıyormuşş
:umursamaz:

ya bide bu kadin diyor ki 5 aydir babasinin evindeymis,1.5 yasinda gelmis yani asagi yukari 1.5 yasindan beri oynar o bilir diyor bir köse var oraya kadar gider geri gelir diyor..zaten babasi baglandi bu kizin kafasi kirik dedi.ay bide anlamadigm iceri sokamiyorm ondan oynuyordu diyor ya iyide 1.5 yasindaki cocugn her dedigi yapilir mi?
haa bide yol cakili toprak yol diyorlar yürüyemez ki bu cocuk 2 yasindaki cocuk diyor yok yok benim cocugum yürüyordu diyor..bide köpek varmis ondan korkar gitmezdi diger tarafa diyor ya köpk oldugunu bilyiorsun neden birakiyorsun cocuk bu anlar mi sanki..cocugum donfu gitti..ya bide ankarada iki kuzen 5-6 yaslarinda babalarini karsilamaya gitmisler daha kis basiydi onalrdan biride donmusutu cocuk bu akil edemez ki

Back