BURSA’nın Karacabey ılçesi’ne bağlı Orhaniye Köyü’nde evinin önünde 3 gün önce kaybolan 2 yaşındaki Ebru Çakaloğlu’nun cesedi, köy yakınlarında bulundu. Köyden 6 kilometre uzaklıkta bulunan Ebru’nun donarak öldüğü sanılıyor.
Karacabey ılçesi’nin Orhaniye Köyü’nde oturan Pakize Çakaloğlu’nun iki çocuğundan küçüğü olan Ebru Çakaloğlu, geçen cumartesi günü öğle saatlerinde oynamak için sokağa çıkmış, boşanma aşamasında oldukları bildirilen ve Bursa’da oturan eşi Güven Çakaloğlu’ndan ayrı yaşayan Pakize Çakaloğlu, bir süre sonra çocuğunu almak için sokağa indiğinde iddiaya göre, minik Ebru’yu bulamamıştı.
Pakize Çakaloğlu, aramalarından bir sonuç alamayınca durumu jandarmaya bildirmişti. Bunun üzerine köy ve çevresinde geniş çaplı aramalara başlanmış, akşam saatlerine doğru jandarma, Sivil Savunma ve Bursa, Karacabey, Mudanya, Mustafakemalpaşa Belediyelerinin arama kurtarma ekipleri de çalışmalara katılmıştı.
3 günden beri sürdürülen arama çalışmaları sonucunda, Ebru Çakaloğlu'nun cesedi bugün saat 12.10'da köye 6 kilometre uzaklıkta su depoları yakınındaki boş arazide bulundu. Terliği cesedinden uzakta bulunan Ebru’nun yapılan ilk incelemede donarak öldüğü sanılıyor.
Soruşturma sürdürülüyor.
milliyet
ya kadian cok sey söylemek istiyorum ama nihayetinde bir anne birsey diyemiyorum ama cocugum gitmez o köseden döner bilmem ne diyordu ya inanmiyorum bir insan bu kadar neyse birsey demeyecem ama anne olmasini bilmeyen olmasin yaaaa