Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

kıvır bakalım nihal,işine gelmeyince psikolji oluyor

bu ifade tahmin bile olsa adaleti yanılttığı ve zaman kaybına sebep olduğu için cezası yokmu

tahmini ifade öylemi anlatılır.

Bağırarak kendini haklı çıkarmaya çalışan insanlardan nefret ediyorum.Halbuki kendilerini küçük duruma düşürüyorlar,bilmiyorlar ki karşısındaki asaletinden onun konumuna düşmüyor,yoksa çoğu insanın sesi de o yükseklikte çıkabilir.

ezberlemiş aynı şeyleri tekrarlıyor,sorulan sorulara cevap vermiyor kendince konuşuyor

nihal hanım yani nihayet hanım çocuğunu kocasını çok seviyor ama üç adamla aldatabiliyor nasıl oluyorsa birde uyuyor uyurkende telefonda konuşabiliyor çok marifetli maşallah bence o akşam nihal sevgilisiyle beraber öldürdüler yada nihal sadece izledi oğlu o akşam maça gidecekmiş babası yollamamış çocuk planda yoktu yani bence planlanmıştı sırf o akşam maç olup agah evden gidecek diye sonra çocukta olaya şahit olunca onuda aradan çıkardılar vede eşrefin ailenin üzerine atmak için miras için aile öldürdü demek için nihal bence işçiyide ayartmıştır onunlada berber olmuştur birde yüzelli milyar varmış ortada yok katilleri susturmak içinde verilmiş olabilir o para birde nihalin kıyafetleri işçinin odasındaymış hanım efendi üzüntüden oğluyla kocasının eşofmanıyla montunu giymiş orada yada işçiyi yatakta oyalayıp kocasıyla oğlunu rahat rahat öldürsünler dşiiye yapmışta olabilir bence o kadından başkası yapmış olamaz dilber iki bu kadın bence dilberde erkeklerle beraber oluyormuş

yayına bakmadım ama yine gelişme yok demiii kıslar okuduğum kadarr
ama ben diyorum ki nihal yaptı veya yaptırdııııııalsanaalsanasmile

nihalin kardeşleri para için herşeyini hoş görüyor

galiba yarın söyler ama güzel bi gelişme degil dedigine göre ya öldü yada çocuga birileri bişey yapmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…