• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yine karışık bir olay bende adamın oğlu eşrefmiydi ondan şüphelendim herkes aramış telefonla ama o aramamış..birde duruşu konuşmaları çok tutarsız adamın..belkide babası birşeylerden şüphelendiği için siz taşının demiştir..

ben izledim bacım
ama şimdilik öbür sayfalarda dolandığım için bu sayfaya yorum yazamadım

bu işte garip bir mahkeme olmuş
köyün tamamı kadından şüphelenirken
nerdeyse maheme kadını masum ilan edecek
köde yatmadığı adam kalmamış

bende izledim bende..
ben kadının canlı yayına gelmesini çok istiyorum kilit nokta o...
hatta tanıdıkları adam dediya.
3 aşamada kadının parmağı var.
ya yaptırdı
ya yaptı
yada gördü...

kesin gözüyle bakıyor tüm köy halkı...

yok eylül hapiste değil.
tutuksuz yargılanıyor.
kadın evinde izliyor programı moreli bozukmuş mahkemede tahliye kararı çıkmadı diye...
geçende tel ile katıldı programa gelecem demişti sonra vazgeçti galiba...

bende izledim bende..
ben kadının canlı yayına gelmesini çok istiyorum kilit nokta o...
hatta tanıdıkları adam dediya.
3 aşamada kadının parmağı var.
ya yaptırdı
ya yaptı
yada gördü...
aynen katılıyorum... ya yaptı
ya yapanı gördü
yada yaptırdı
her halükarda bu işte nihalin parmağı var

kesin gözüyle bakıyor tüm köy halkı...

kadın hapisanede değilmiki nasıl gelicek programa:kedi:

yok bacım kadın tutuksuz yargılanmak üzre serbest
ama bu son mahkeme bereat edeceğine kesin gözüyle bakıyordu malesef ki şubata ertelendi

ben eşreften de şüpheleniyorum gözleri sanki bişeyi saklarmış gibi bakıyor konuşması felanda çok tutarsız ama er geç çıkacak ortaya

eylül eşref kim

eşref öldürülen necmi ışık'ın oğlu ve agah'ın da abibi
cinayet zanlısı olarak şüphelerin yoğun olduğu kadın da eşrefin üvey annesi diyeceğim artık nihal agah'ın öz annesi öldürülen necmi ışık'ın da karısı
yani sonuç olarak da aile bu işi nihal yaptı diyor şüpheler en çok onun üzerinde
çünkü kadının köyde gözüne kestirip de yatmadığı adam yok...
ve üvey oğlunda da gözü varmış...

kadın mahkemeden beraat etseydi gelip atıp tutacaktı galiba

öff toplumun seviyesi ne düştü tanrım bunlar bizim ülkemizde yaşanıyor öyle değilmi hiç izlemiyorum rahatssız ediyor böyle şeyler zaten çevremdekilerden meslekleri gereği dinliyorum bi ara hamileyken takılmıştım bi küçük çocuk aranıyordu ölü bulundu birkaç gün rüyamda gördüm çok iğrenç hatırlamak istemiyorum

hani bir gülüzar hanım vardı
biz hep taştan taştan dedik sonuç taştan katil çıktı.

yine bu olaydada nihalın parmagı var
bakalım nezaman çıkacak

eşrefin babasının ölümünde bir ilğisi varmı bilemiyorum ama
nihalle arasında birşey geçmiş olabilir benceee
.

bence de bakışları tuhaf oluyor böyle yalan söylersin ya... inkar ederken eşref geriliyor ben olsam zıvanadan çıkarım böyle bir iftira atılsa o acaip soğuk kanlı bence ilişkiyi hepsi biliyor ama cinayette parmağı yok baksana ben ergül olsam eşref e kızar bağırırım o da serin kanlı ama cinayetle ilgisi yok biraz pısırık duruyor eşref

kesinlikle nihal ve sevgilisi yaptı ama hangi sevgilisi ..........
birde murat duş alırkan banyoya girmişya birlikte olurkenmi acaba oğlu gördü babasına söylemeye gittide ikisi ozaman onları öldürdü çünkü muratın evinde ip ve bıçak bulunuyor

eşref öldürülen necmi ışık'ın oğlu ve agah'ın da abibi
cinayet zanlısı olarak şüphelerin yoğun olduğu kadın da eşrefin üvey annesi diyeceğim artık nihal agah'ın öz annesi öldürülen necmi ışık'ın da karısı
yani sonuç olarak da aile bu işi nihal yaptı diyor şüpheler en çok onun üzerinde
çünkü kadının köyde gözüne kestirip de yatmadığı adam yok...
ve üvey oğlunda da gözü varmış...

tşk pek takip etmiyorum şu sıralar

milli gelin operasyonu yapılmış,çete çökertilmiş

Back