Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu çocuğu oraya attılarda hayvanlarmı parçaladı acaba muhammedide atmışlarmı arkadaşlar o bulunduğundada sadece kemikler vardı değilmi yanlış mı hatırlıyorum..

Çokda güzle çocuk,nasıl kıyabiliyorlar aklım almıyor..

Çok merak ediyorum,yine hangi akrabası çıkacak acaba..

Hala çok masum ve endişeli duruyor..

inşallah bir gün burayı açtığımda şükranın katilinin bulunduğunu okurum o kadında çok masum görünüyordu

son işledikleri mustafa cinayeti de çok ilginç ... galiba hala ile şevketten veya 18 yaşındaki o gençten şüpheleniyorlar...

gülizar anne bugün toprağa veriliyormuş... sonunda ruhu da bedenide rahata huzura kavuşacak.

o 18 yaşındaki çocukta bir iş var
birde dünkü orda oturan ismini unuttum o adamda yalan sölüoo gbiydii

güizar teyzeyede allah rahmet eylesin

MUSTAFA MÜGE ANLIYA ÇOK BENZİYOR DEĞİL Mİkaydirigubbakcemile2
ONUN ÇOCUĞU OLSA BU KADAR OLUR
O GÖZ KISIKLIĞI FLNkaydirigubbakcemile3

yahu bu 17 lik 18 lik kızların kaçıp evlenmesi yada ailesinin rızası sonucu evlenmesi ile hemen çocuk doğurması beni deli ediyor..18 yaşında da çocuk aşkı ile yanıp tutuşuyorlarmı? korunsalar 2-3 yıl ölürler sanki

allah çoluk çocuumuza akıl fikir versinlmaz:

azmış bunlar yaaaa
valla ne derseniz diyin
20 yaşında küçükler çocuk yapmasın
hatta ciddi cezalar verilsin
bu ne yaaa..küçük yaşta evlenip hemen doğuruyorlar bir tane..sonra hoppppppppp başkasına başkasınaaa...insan hakları aykırı olursa olsun..peki o bebeklerin hakları

Tokatlı bir gelin vardı 18 yaşında..İsteyerekmi kaçmış...?

aynen sana katılıyorum... aklın yolu birdir demişler dün en de bu konuyla ilgili aynı seninle ortak düşüncemiz hakkında email attım... bence de 18 yaşın altında evlenenlere aile rızası olsa dahi 20 yaşından evvel çocuk yapma cezası verilmeli... eğer yapan olursa da hiç bir sosyal güvenlik hakkından yararlanmaması sağlanmalı... bütün masraflarını ceplerinden ödesinler yani... öyle yazdım müge hanımada...

geri zekalı kadın... öz baba bile yapıyorda üvey babanın yapmadığın nasıl bu kadar emin oluyorsun ah salak kadın ah...bu kulaklar neler duydu bu gözler neler gördü...
sen kendi doğurduğun kıza inanma da bugün var yarın yok olabilecek adama inan... böyle anneleri gık kdiye boğacaksın...
bak nasıl sinir oldum şimdi... kadını ekrandan beri boğazından tutup sıkasım geldi...
sus be kadın suuuuuuuuuuss

kocasının sözüne itimat ediyormuş salak kadın...
telefonla bağlananlar neler anlatıyor duymuyo hiç...
o konudan sonra bende takip etmedim bi daha...

bu ömerin yüzü niye gösterilmiyor
saklayacak şeylerimi var acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…