kayseride kaybolan çocuklarla ilgili facebookta grup kurulmuş paylaşmak isteyen olursa bilginiz olsun arkadaşlar...
gülizar da kayseri çocuklarda yusufta gelişme yoktur polis araştırıyordur ekşınnnnn olan konuları işliyor altında bişe çıkacak ve müge bize akıl verecekevt yaaa o kaçan yasemn mi ne zıkkm sa belli ki kocaya kaçmış dha neden alakadarlar anlamıyorum
kayserili çocuklar yusuf ve gülizar varkn
gülizar da kayseri çocuklarda yusufta gelişme yoktur polis araştırıyordur ekşınnnnn olan konuları işliyor altında bişe çıkacak ve müge bize akıl verecek
karına sahip çıkacan kardeşim
namusuna sahip çık kızım die akannehirakannehirakannehirakannehir
Ya ama artık gulızarla yusufta anlatcak bısey kalmadı ki... Yani hersey döküldü ortaya... Bazı seylerı yanı bızım merak ettıklerımızı de polıs yayında söyletmıyor... E halıyle gulızarın aılesı alıe de,yusufun aılesı aıle de dıer ınsanlar deıl mı? Onlarıda işleyecek mecbur...Ama cok cok önemlı bır gelısme olsa muge zaten kacırmaz anlatır...
bence bu çocuklar şeker toplarken birisi evine aldı..ben yaşadıklarını düşünmüyorum
arabaya bindirilirken görülmüsler canim,
kayseriden cok uzakdalar bence
günaydın kızlar.....hatırlatayım kayserideki çocuklar için facebookta grup kurulmuş üye olan arkadaşlar varsa paylaşalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?