Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

yaaa yusufu arayın-üç çocuğu arayın-Gülizardan konuşun..
bırakın müge bu .... ları alan razı veren razı sen hala ne diye vakit kaybediyorsun...

bencede ya başka bir konuya geçsinler
kaçan kızada çok ayıpya ailesinini neduruma
düşürüyor ya.

sırnaşık şeymugecim konuştu yineee seviyorum bu kadını yaaopuyorumnanaktanvalla bende uyuz oldum kızın suratını buruşturup ağlamasına özlemde aynı soru sorunca zırlayıp bayılıyomuş ya:roflol::roflol:

Bu bacisi da ayni anasi da ayni, anasi kizi durtuyormus sus o konulara girme diye,
ahlaksizlar o zaman orda ne isiniz var,
cekin gidin sirada o kadar insan var!

sırnaşık şey:roflol::roflol:durtmek değil benim yanımda olsa şu suratını buruşturan salağı yolarım valla pisssluukkk:mymeka:

sırnaşık şey:roflol::roflol:durtmek değil benim yanımda olsa şu suratını buruşturan salağı yolarım valla pisssluukkk:mymeka:

yok ole degil, sus diye durtuyomus kizini,
vala bana kalirsa ana da kizi da ne oldugunu biliyolar
kiz kacti,
yalniz kizdan haer alamadgi icin anasi endiseli yoksa ne haltlar karistirdiklarini cok iyi biliyolar!

damat ne yapsın kızınızı artık ya
adam bir sürü kaçamağını yakalamış
ooof ooof bırak müge bacım bunları ya
hepsi yalan üstüne yalan sıralıyor... ortada cinayet yok ölü yok kayıp yok bırak bu aileyi....ne halleri varsa görsünleer...

valla bu kıs bu programı izliyor ve bağlanmıyor.yakında bağlanır, meydana çıkar her şey.

utanmadan bide tv ye çıkıyolar.

insanda utanma olur biraz rezil oldular 70 milyona..

yok ole degil, sus diye durtuyomus kizini,
vala bana kalirsa ana da kizi da ne oldugunu biliyolar
kiz kacti,
yalniz kizdan haer alamadgi icin anasi endiseli yoksa ne haltlar karistirdiklarini cok iyi biliyolar!

evet bitanem bende katılıyorum sana anası ilk geldiğinde bağırıyodu damada falan şimdi sus pus oldu aptallar önce kızınıza sorun ablası ne haltlar yiyomuş sonra ele laf edin sinir oldum ya boşuna programı bitirdiler az kaldı diğer konulara giremediler:mymeka:

madem böyle rezillikleriniz var ne diye canlı yayına çıkıp kendinizi ele güne rezil ediyosunuz demi...kafamçokkarıştı
belli baba biraz despot bişiy kız konuşmaya korkuyo daaa peki canlı yayına nasıl çıkıyolar?CADIARZU
ne çetrefilli bir konuymuş beee

anam bu millet ekşın arıyor
evlisin çocuğunda var ,çalış bir işte sende kendi ayaklarının üstünde dur
hayat sadece şey yapmak gibi akılları fikirleri şeylerinde

bence bunlar zevk için çıkıyo .. programa:uhm:

falcıdan çıkmıyolarmış baksana..:umursamaz:

yusufun annesiylede ilgilenilmişkaydirigubbakcemile5

Ben Yusuf'u her gösterdiklerinde ağlıyorum yaa.O anne ne yapsın?Sağ salim bulunsa yavrum.Ne isterler küçücük çocuklardan anlamıyorum.Allah hepimizin evlatlarını korusun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…