• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Burasi Turkiye nerde mantiksiz olay var hepsi bizde,
adam kesen de ayni cezayi aliyor,
acliktan simit calan da:1ninca:

Bebek çalan çocuğa 8 yıl

Kaldığı yurttan kaçıp bir eve girip oyuncak bebek çalan G.A.’ya 8 yıl hapis istemiyle dava açıldı. G.A., ‘konut dokunulmazlığını ihlal’le suçlanıyor.
--------------------------------------------------------------------------------
Baklava çalıp ağır suçlu sayılan çocuklarımızın ardından, bebek çaldığı için hapiste büyümesi uygun görülen bir küçük kızımız daha oldu! Herkesin üzerinde çok düşünmesi gereken olay, Adana'da geçtiğimiz ay yaşandı. SHÇEK Çocuk Sitesi'de kalan 16 yaşındaki G.A., birçok kader arkadaşı gibi yurt koşullarından bunalıp bir gece kendisini sokaklara attı. Gidecek yeri olmayan küçük kız, bir eve girip bez bebek ve birkaç küçük eşya çaldı. Ancak bahçede bebekle oynarken yakalandı. Savcılık ise "gereğini" yaptı. G.A. için 8 yıl hapis cezası istendi. Olay gece olduğu için 3'te 1 oranında da artırılması talep edildi.

kızlar basit bir hırsızlık için bu kadar yıl istenirken,cem 8-10 yıl yatıp çıkarsa ne denir bilemiyorum:umursamaz::umursamaz:

umarim bunu göz önünde bulundururlar ve kör oyunu oynamazlar...

Emınıyet genel mudur yard bıle yakalandıktan sonra cem'in herseyının planlı olmasına sasırmamak lazım... Kıme guvenecegımızı sasırdık artık...

kayserideki çocuklar sağsalim bulunur inş dün gazete okudum inş doğu deidir türann annesi para karşılığ erkelerle oluyomuş polis kayıtlarında varmş ayrıca mütahit sevgilisi varmş şüpeler ona çevrilmiş

yok bugün haberlerde gösterdiler her yeri aramışlar yok

yahu bu turkan in annesi evli degil mi ki, onla bunla beraber oluyor?
bu nasil is anlamadim Allah korusun :s

allah yardımcıları olsun çok zor bişe insan ne yer ne içer nede uyur çok kötü bişe inşallah çocuklar bulunur.

baya isleyemedim ben mügeyi ama bir konuyu bitirmeden onca konu bitirdi yaa hala gülizarı merak ediyorum
kadın öldüyse kemikleri çürüycek ölmediyse de bu gidişle ölcek
o yawrularda bulunsun inşallah yaaa ne zor evlat acısı

mutahit kendi gidip polise ifade vermis ve supheli listesinden cikmis ilgim yok demis sanirim o saatlerde nerde oldugunuda ispat etmis ne oldu bu cocuklar ya sir oldular ben organ mafyasindan supheleniyorum kizlar bu oyle intikam vs falan kacirilmasi degil bence cocuklarin basina iyi bir sey gelmedi Yarabbim ne yer ne icerler daha cok kucukler

müge başlamış kızlar ben de yeni açtım.artık kaçta başlıyor ki.bu kaçırılan çocukları hakkında da mütehit olayı ne bilen varsa anlatabilir mi ?

bende organ mafyasindan süpheleniyorum
insallah öyle bise yoktur ama cocuklarin durumlari hakkinda
pek iyi seyler düsünemiyorum
bütün gün aklimdalar insallah bir sekillde bulunurlar

duydunuzmu basina kapilari kapatmislar demekki kirli camasirlari var allah yardimciLari olsun olan yine cocuklara oluyooo kimseye biseycik olmuyo

allah yardımcıları olsun.ben de bu çocukların sağ bulunmalarını diliyorum.ama zaman geçtikçe umudum gidiyor.

bencede organ mafyasi kacirdi,
bayram gününü secmisler özellikle,
para vererek bayram harcligi iste kolaylikla kandirmislardir,
ve organ mafyasi asla iz birakmaz,

Back