Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bence kiz sadece simdi rahat ki o kadar da rahat oldugunu düsünmüyorum.. bu olay bir acikliga kavussun o zaman bu kiz anlar.. daha henüz anlayamiyor galiba o yüzden belkide bazen cok rahat olabiliyor.. ama gercekler ortaya ciktiginda sengül hanim cok kötü olacak, bunu hissediyorum.

of bir an önce açıklansa barii,ay bizim apartmandada kavga var üst kattakiler hergün kavga bigün birbirlerini öldürecekler şuraya yazıyorum eşşek kadar adam içip içip annesine küfrediyo dövüyo bi dinleyip geleyim :mymeka:

açıklar mı acaba cinayeti müge çok üzgün ve gergin

evet bugün müge farklı bi şeyler netleşti galiba ama henüz emniyet açıklanmasını istemiyor

kesin ani bi tartışma sonucu taştan öldürdü kadını.ama ewden nasıl çıkarılacak.iş birlikçileri var sanırsam.allahımm kadın kesin öldü rahmi bile rahmetli dediğine görekaydirigubbakcemile3

kesin bence birde tüm aile gelmiş açıklaması gerektiğinde çağırıyor ya belki açıklar bugün

Evet ya cok durgun müge hanim.. bide hani bir kac gün önce demisti ya.. bir kac kisi benim düsüncelerimi biliyor ama ben daha aciklamayacagim diye.. cok merak ediyorum

bilipte açıklamadıkları çok şey var kendileride söylüyor. gerçekten müge anlı çok üzgün ve stresli duruyor. çok takip edemiyorum tv bozuk ama bugün ve hergün bi kısmını izledim. bugün daha farklı müge anlı.artık yavaş yavaş belli oluyo galiba bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…