Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

peki kimsen süpheleniyorlarmis ki adamin her dediginde celiski var..
bakalim hayrlisi

:sm_confused::sm_confused:
ama bende emlakcıda bazı çelişkiler gördüm. acaba kadın arsa alacağını birilerine söyledide sabahtan amlakcıyamı çağırıldı ve ordan kaçırılmış olabilirmi ki :1no2:
benim senaryom da bu :umursamaz:

haklisin ondada celiski var ama ne bileyim o zaman tastaninda bazi sakladigi seyler var yani belki baska olaylardan dolayi sakliyor.hani komsularina akrabalarina gitti filan demis ya olabilir..emlakcidan bende süphelendimde gerci herkesten süpheliyim ben:=)

Dora sen o mahalledemi oturuyorsun canım .

Tşatan imammıymış bir yerde sanki öyle okudum.. lmaz:

ben o mahallede değilim ama ramızdada fazla bir şey yok canım.

duyumlarım taştan mütahit.
ablamların binasını yapan şahıs.
2 gün önce ordaydı. bizde prkta oturuyorduk. hatta yanında nazım denen şahıs vardı.
işte o nazım o dediğim binada oturuyor.
taştanında burda dükkanı var dükkan tatilatta ama satılmış diye duymuştuk bir şirkete. yinede o dükkana niye geliyor onuda anlamış değilimgamyoncuiremsu
yarın olsun bende sonucu merakla bekliyorumdelikafadulden

Babadan şoke eden istek
Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, canlı yayında Gariboğlu ailesinden bir istekte bulundu..

Başı kesilerek öldürülen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden 3 milyon euro helallik istedi.

TEKLİF GARİPOĞLU AİLESİ'NDEN GELDİ
Fox TV’ye konuşan Süreyya Karabulut, Garipoğlu ailesinden kendisine gönderilen haberde “Cinayete karşılık helallik” teklif edildiğini, kendisinin bunu 2 şartla kabul edebileceğini söyledi.
Karabulut, ilk şartının cinayet zanlısı Cem Garipoğlu’nun adalete teslim edilmesi olduğunu, ikinci şartının ise kendisine helallik bedeli olarak 3 milyon euro ödenmesi olduğunu belirtti.
Süreyya Karabulut, “3 milyon euro verirlerse hakkımı helal ederim dedi” dedi
inandınızmı bu habere:gitme:

sok oldum:1shok::1shok:
dogru degıldır heralde ya

yarın seda sayanda garipoğullarının teklifi konuşulacakmış az önce reklamını gösterdi...kabul etmemişler..

Etiler'de başı kesilerek öldürülmüş halde bulunan Münevver Karabulut'un babası Süreyya Karabulut, katil zanlısı Cem G.'nin ailesinden 3 milyon euro istediğini açıkladı.

Karabulut, Garipoğlu ailesinin bir gazeteciyi aracı yaparak kendisiyle helalleşmek istediklerini bildirdiklerini söyledi.

Süreyya Karabulut, "Garipoğlu ailesi 1 hafta önce bizimle helalleşmek bir gazeteci vasıtasıyla haber gönderdi. Ben de aracılık yapan gazeteciyi 3 şart öne sürdüm. Bunlardan ilki Cem'i adalete teslim etmeleriydi. ıkinci isteğim 3 milyon euro idi. Üçüncü isteğim ise Münevver adına okul ya da hastane yaptırmalarıydı. Bana gelip helallik istiyorlarsa, önce bu 3 şartı yerine getirsinler. (Ondan sonra Garipoğlu ailesinin başsağlığını kabul edebilirim) diye haber yolladım" diye konuştu.

KENDıM ıÇıN ıSTEMEDıM
"Bu 3 milyon euroyu da kendim için istemedim, yanlış anlaşılmasın" diyen Karabulut, "Bu parayla kızım adına vakıf kurmayı ya da hayır yapmayı düşündüm. Aileden henüz cevap gelmedi. Ama konuşmalarımı kamereya çektiklerini de öğrendim. Ben bugüne dek hiçbir şeyimi basından gizlemedim. Benim canım yanmış. Ben kızımın adını yaşatmak istiyorum. Kan parası değil bu helalleşme" ifadelerini kullandı.

habertürk ün haberi sanirim görüsmelerde kameraya cekmis cemin ailesi babada acikladi..
aslinda bunu yapmamasi gerekirdi onlardan gelecek parayla münevver icin okul olsa hastane olsa ne olur..kanli para..
gerci dinimizde kan parasi diye birsey varmis ama bu bilmiyorum keske yapmasaydi babasi cünkü zaten herkes acigini ariyordu..

canlı yayında söylediğine göre inanırım doğruluğuna..
6 trilyola tekabül eden bir para...
hani baba sürekli garipoğlu ailesine bir sürprizim var diyorduya bu olsa gerek...
şimdi babayı kınamayalımda ne yapalım Allah aşkına can bu can hemde bir evladın canı..
kaza değil yalnışlık değil,,,:1no2:
bile bile vahşice cinayete kurban edilmiş bir evladın canı..
hiç parayla satılırmı bir evladın canı.....
ben artık kesinlikle inanıyorum babanın psikolojisi korkunç derecede bozulmuş.
ne yapacağını nasıl hareket edeceğini bilemiyor...
eminim münevverin kemikleri sızlıyordur..:çok üzgünüm:
ne yani parayı verir ise aile süreyya bey davadanmı çekilecek...
bumudur yani...
söyleyecek söz bulamıyorum tıkandım kaldım...:uhm:

yazik ya Munevverin babasina inanamadim kan parasimis okul yapilsinmis bilmem ne yapilip kizinin adi verilecekmis adam delirdi sanirim hani dedi ya 70 milyon benim arkamda diye iste kardesim bu demecten sonra ben arkanda degilim yani ne demekmis HERKEZIN BIR UCRETI VARDIR pislik senin kizini canli canli dogramis hemde oyle kazayla bilmemneyle olmemis planlica kitir kitir dogranmis bana bin okul yaptirsalar ne yazar helallik vericekmismis yazik evladimi 9ay tasiyip pamuklara sarip buyuttugum yavrumu bir ...............cocugu dogriycak bende kan parasi alicam helallik vericem yok hastane yapicaklar yok okul yapicaklar olmadi Sureyya efendi olmadi 6milyon versinler dava kapansin bari Cem de ozgurlugune kavussun olan gidene olsun

başından ber münevvere çok üzüldüm ama babasında hep inanmadıgım içimden gelmeyen birşeyler vardı..
nitekim sonunda da çıkmış.....

kesinlikle katılıyorum.
senin kızın öldürülmüş camiyle anılsa ne benim için şunla bunla anılsa ne
birde sürayya bey kendi parasıyla yaptırsa güzell diyecemde karşı taraftan aldığı parayla lmaz:lmaz:kötükedihüso

artık süreyya beyin samimiyetine..gerçekten acısını yaşadıgına zerre inanmıorum...
çok üzüldüde ondan naptını bilmio falan demeyin arkadaşlar lütfen..
buna demeyin artık..
bu adam heryerde gayet mantıklı cümleler kuran bi insan..
nasıl olurda garipoğlu ailesinden böl ebişe talep eder yahut kabul eder aklım almıo..
yemin ederim almıo...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…