Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sanırım bu iş bu kadar değil..müge birileri daha tutuklanabilir,tutuklular çıkabilir falan filan dedi
bakalım görecez
ayy o seyirci kadına eli oldum
salak şey
demezmi ben açsam çocukta aç kalsın diye
ya biz kaç gündür muhammet aç öldü diye ağlıyoruz
kadermi?
ben onu izleyemedim
[/Bcanim ben hep yazdim babaanne cok ilgili görünmeye calisiyor diye hatta rüyamda gördüm gittim aradim dedi sirf icine dogdu havasi vermek icin oda basina bela oluyordu...
sadece göstermeklikti zaten cok ilgili biri olsaydi torunlrini alirdi yanina yada bakacak gücü yoksa yine sosyal hizmetlere gider derdi yani hic mi bilmiyordu durumlari..kizi ümite demis kariisnin bu islerini annesine demedi mi dedi tabiki ama iste ugrasmak istemedi zaten kendi torunu oldugunu bile düsünmedigi icin..en iyisi cocugun yurda verilmesi oldu..
cok fazla düsünmemek lazim nasil gönderdi filan diye o aile gercekten cok karisik bir aile..cocuk kayboluyo cikip kizlarinin kocasndan süpheleniyorlar yani demek ki o da onu yapabilecek birisi ki böyle düsündüler cocuk onlarin elinde yine oyuncak olurdu
ya ben ara ara baktim bugün kücük kiz nasil görmüs annesinin yaptigini yani o mu demis anlamdim biri anlatabilir mi?
arkadaşlar münevver olayını esra ceyhanmı aldı 2 gündür esrada münevver konuşuluyor esraya gcık luyorum cem bi çksa ortaya
dün akşam fox haberdegünlerdir gözyaşı döken anne katil çıktı haberi vardı dilberle ilgili ne zaman ağladı ben göremedimde gudubet suratlı