Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

bu dilberin sevgilisi vardı bence. tövbe tövbe bi sigara için sevgili bulmuştur kendine. olaylar meydana çıkınca tırstı attılar çocuğu. ya gerçekten insanlık nereye gidiyor. allah iyi bize yiyecek ekmek veriyor ya.

o demin konuşan çocuk günlerdir niye konuşmadı...yoksa konuştu da kimse dinlemedi mi?????????????????

dılber ve umıt mahkemeye cıkacak dedıgıne gore kesın suclu bulundular
bu cocukta bu zamana kadar neden konusmamıs sımdı olay cıkınca gosterıyorlar sınır oldum

lanet olsun böyle ana babaya yazıklar olsun
30 gün boyunca o arazide kalmış çocuk çürümüş ah yavrum biz çocuğumuz olsun diye gece gündüz dua ediyoruz böyleleri çocuk sahibi oluyo ama olsa ne olur böyle insanlara nasip olmasın evlat sahibi olmak lanet olsun böylelerine çok üzüldüm çok

bence hurdacının oglu yapmıs ola bılırr madde bagımlısıymıs cocuk muhammette bırgun once yıne kaybolmus ve onunla bırlıkte gıtmıs

yok olsun böyle anne baba bir çocuğa sahip çıkamadılar. insanlar bir çocugu olsun diye yıllarca azap çekirken göz yaşı dökerken ALLAHIN verdiyi bu guzel mucizenin kiymetini bilemediler ya yaziklar olsun. o yalan bu yalan . zaten normal aile deyil göruyorsunuz arkadaşlar. yakında çıkar kokusu soylemiş olayım

günaydın kızlar şimdi gördüm inan her gun çıkcak diye ümit ediyordum ya hiç aklıma getirmedim ama şimdi ölüm haberini alınca çok üzüldüm ya allah rahmet eglesin rabbim bunu yapanı en ağır cezalarla yargılasın inş :Saruboceq:

iki çocuğum var gözlerinin içine bakıyorum.. gece uyuyamadım bugün yine..
oğluşlarım uyuyor bende uyumak varken sırf ölenin muhammet olmadığını duymak için açtım programı..
ama acı gerçeği öğrendim malesef olan olmuş küçük muhammete..
bence bundan sonra emniyetin işi daha kolay gibi daha çabuk ulaşırlar katil yada kaitillere..

münevver olayındaki gelişmeyide okudum şimdi tecavüze uğramamış ama iki kişinin spermi bulunmuş üzerinde o zaman gerçekten bu kız satanist törene mi kurban gitti yoksa bildikleri için ayin yapılmış süsümü verdiler.. o kızada ayrı üzülüyorum..

çocuğun cesedi evdeydi de yeni mi tarlaya atıldı yoksa...of Allahım kafayı yiycem..Agatha Cristie bile çözemezdi inanamıyorummmm...

evi ne kadar yakınmış 10 dk kadar hiç mi çevreye bakılmamış acaba çok entrasan

Genel olarak bu tarz programları izliyemiyorum,çok duygusalım sonra beni çok etkiliyor annem takip ediyordu,bugün öldüğünü öğrendim.Mekanı cennet olsun,altı yaşındaki bir çocuk şeker yiyerek koşması gerekirken vahşice öldürüldü,neydiki günahı?tek günahı asla tercih etmiyeceği bir ailesi olmasıydı.Keşke çocuklar eşit koşullarda büyüye bilseler,o kadar masum günahsızdıki bembeyaz öldü gitti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…