ınss jnmcım kım bu canawar ck merak edıorum:çok üzgünüm:
:1shok: :1shok: :1shok: canım bu dediklerini anne babalar yapar bunlar cani canavarlar....
ısırdıkları üstüne sigara bastıkları işkence yaptıkları dişlerini kırdıkları Muhammed için asla yaşamazlar bu duyguları...
bu dilberle ümitin estetik ameliyat yaptırmadan nerde barınacaklarını doğrusu çok merak ediyorum
ınss jnmcım kım bu canawar ck merak edıorum:çok üzgünüm:
müjde ümit müjde dilber. çok yaramazlık yapan çok gezen her gördüğünü isteyen kanınızın ısınmadığı vurup dişini kırdığınız benden değil diye en ağır hakaret ettiğiniz evlatlıkmı versek yurdamı yollasak diye düşünüp yorulduğunuz küçük muhammedten tamamen kurtuldunuz artık sizi rahatsız etmez. sizde rahat hayatınıza bakın. gece yarısı kocasından canı midye isteyip getirtip yiyen dilber belki yine hamiledir bile. tek emeğiniz yokmuş zaten zavallı çocuk üstünde o yüzden üzülceğinize zerre kadar inanmıyorum ama bende sevindim sizin kadar zulmünüzden kurtuldu hiç değilse sizden kurtuldu. o melekti zaten melek oldu. ama inş kanın yerde kalmasın bebeğim. sana bunu yapanlar ve sebep olanlar beter olsun. kısacık ömründe neler çekmişsin inş şimdi huzurlusundur artık kimse sana zarar veremez bebeğim bi canın vardı onuda aldılar işte. söylencek çok şey var ama neyse….allahım böyle insanlar evlat sahibi olamasın nolurr..[/QUOT
:çok üzgünüm:senağlamasenağlama:çok üzgünüm:
Gercekten yaa nereye gitseler rahat yok artik onlara...kim boyle komsu isterki...Mahallede ayni sehirde olmak bile rahatsiz eder insani...Olan cocuga oldu kimseye bisi olmaz...Otopsiden bisi cikarmi oda zor gibi...Bunca zamandan sonra...Yinede kimsenin yaptigi yanina kalmaz insallah ....
30 gün !!!!!!!!!!
nedir bu 30 :uhm:
:)
Ben çocuğu yeni öldürdüler sanarken 30 gün önce öldürülmüş ya şaşırdım bi an..
arkadaşlar ben burdan bir çağrıda bulunmak istiyorum
inşallah müge ablada bunu okur
çocuğuna bakamayan....aileleri gerekli merciilere bildilmelidir
köylü olsun kasabalı olsun
ve aileleri tarafından......fiziksel ve psikolojik şiddet gören diğer çocuklar
ellerinden alınmalıdır..ki sonları muhammed gibi olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?