Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

müge muhammedin peşini bıraksa bile polis emniyet tabiki peşini bırakmayacak.....

fakat kabul edelim ki polisin işi de çok zor....altın tepsi içinde sunulmuyor suçlular onlara...bırakın altın tepsiyi insan hakları öyle bir elini kolunu bağlıyor ki suçluluğundan emin olunan nice suçlu canileri yasal sebeplerden ötürü sorgulayamıyor....polis mucize yaratamaz....medyum da değiller akşam istahareye yatıp muhammedin nerde olduğunu da rüyalarında göremezler....

Türkiye de kaç çocuğun kayıp olduğunu bilen var mı?

ben biliyorum 1.446 belki de şu an daha yüksek bir rakam bu...

bırakın izin verin de bari 1 tanesinin yakalanmasına müge ve verdiğimiz destek ile bizler vesile olalım...

sizlerin sandığı gibi müge sabah yatağından kalkıp ATV ye gelip sponsor bedava elbiseyi giyip ekran karşısına geçip program bitimin de reklamdan kazanılan paralı cebine atarak evine gitmiyor....

müge bu işin peşini bırakmasın da bazıları bilsin kötüler bilsin ki bir gün kendilerinin üzerine üzerine gelinecek...

polis maddi delil olmadıkça gözaltı sorgulama süresi sonuna 1 dakika bile çıkamaz...

bu tip programlar ordan burdan şurdan gelen telefonlar ve ihbarlarla polise en az maddi delil kadar değerli ipuçları veriyor...

---------------------------------------------------------

işte size kayıp raporu;

Emniyet`ten Başbakanlık`a rapor: Türkiye`de bin 446 çocuk kayıp

Türkiye`de bin 446 çocuğun kayıp olduğu ortaya çıktı. En fazla kayıp İstanbul`da. 346 aile, çocuğunu bulabilmek için karakol yollarını aşındırıyor.

İkinci sırada İzmir yer alıyor. 138 çocuğun aileleriyle irtibatı kesik. Ankara`da 69 çocuğa ulaşılamıyor. Şanlıurfa`da 57, Diyarbakır`da ise 40 çocuğun nerede olduğu bilinmiyor. Başbakanlık, son günlerde basında yer alan `kayıp çocuk haberleri`nin artması üzerine harekete geçti. Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı, geçen ay İçişleri Bakanlığı`na bir yazı göndererek, Türkiye`de aranmakta olan kayıp çocuklarla ilgili istatistikî bilgi istedi. Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkanlığı kısa sürede bir rapor hazırladı. 15 Ocak 2008`de Başbakanlık`a gönderilen raporda çarpıcı sonuçlar yer aldı. Buna göre Türkiye genelinde bin 446 çocuk kayıp. Bu rakamlar, Başbakanlık`ı hareketlendirdi; valilikler alarma geçirildi. Başbakanlık İnsan Hakları Başkanlığı, il ve ilçe insan hakları kurullarına yazı yazarak durumun acilen analiz edilerek tedbir alınmasını istedi.
Başbakanlık İnsan Hakları Başkanı Prof. Dr. Hasan Tahsin Fendoğlu, Emniyet`in raporunu, "Tablo vahim." sözleriyle değerlendiriyor. Gazetede çıkan küçük bir yazının kendisini çok etkilediğini anlatan Tahsin Fendoğlu, şunları söylüyor: "Bu kadar acı bir durumla karşılaşacağımı tahmin etmiyordum. Bunun için il ve ilçe kurullarımızın tedbir almalarını istedik. Halkı bilinçlendirmeli ve çocuklarımıza sahip çıkmalıyız. Bunun sebeplerine de inmek gerekiyor. Bu çocuklar çok yanlış emeller için kaçırılmış olabilir. Organ ticaretinden tutun hiç tahmin etmeyeceğimiz alanlara kadar bu çocuklar kullanılabilir. Çocukları çalanların neler yapacakları belli değil. Bu konunun insanî boyutu çok önemli. Kaybolan çocuklar tam bir insan hakları sorunu konusu."

sardunyam..günaydın..güzel bir konuya değinmişin arkadaşım sağol..
bundan sonra sokakta gördüğüm sahipsiz çacukların,insanların yanına korkmadan yaklaşıp kim olduklarını nerde yaşadıklarını sormaya karar verdim.. kayıp insanların ailesinin perişanlıklarını görüyoruz belki kaçırılarak zorla tutuluyorlardır kim bilir.. hassasiyetin için tekrar teşekkür ..

olayın ciddiyetinden iyice uzaklaştık tamam dilber yüzünden sapıttık ama ortada nerde olduğu bilinmeyen 6 yaşında ailesi tarafından sürekli işkence gören masum bir yavrucak var bunu hatırlayarak kendimizi toparlama zamanımızın geldiğini düşünüyorum kızlar...

en azından ben kendi adıma toparlandım.

yalnız.müge abla..dünkü reyting ...polis..müge ..üçlüsünü...okumuş olmalıki proğrama....önceki katilleri bulduğu bir slaytla başladı ..helal olsun kadına...kaç kişiyi sevindirdi bu güne kadar

sardunyam..günaydın..güzel bir konuya değinmişin arkadaşım sağol..
bundan sonra sokakta gördüğüm sahipsiz çacukların,insanların yanına korkmadan yaklaşıp kim olduklarını nerde yaşadıklarını sormaya karar verdim.. kayıp insanların ailesinin perişanlıklarını görüyoruz belki kaçırılarak zorla tutuluyorlardır kim bilir.. hassasiyetin için tekrar teşekkür ..

dağ çiçeğim çok teşekkürler...

benim en hassas olduğum konu Bam telim çocuklardır...

elim ayağım kesiliyor, uykularım kaçıyor, başıma ağrılar giriyor çocuklar söz konusu olduğu zaman....

bu konuda bir çok topik açtım...

istismar, kayıp, koruma, çocuk hakları gibi çok ciddi konular bunlar...

mesela bir tanesi;

http://www.kadinlarkulubu.com/aile-...ildigini-ogrendi-fark-etti-iseniz-durumu.html

slm kıslar ask macera entrıka korku dalawere hersey burdaaaaaa dılber showwww baslıo herkese ıı seyırler sakınlestırıcı bıtkı cayım melısa we ada cayı bardagım elımde duruo walla ne hallere dusurdu bu kadın bızı:enbuyukkk:

herkese günaydın kızlar.umarım bugün programda sevindirci bir şeyler olur.katillerin bulunması,kayıpların sağsalim bulunması dileğiyle.

Offf başladı yine, işler güçler öğlene kadar kalıcak.
Bakalım neler olacak bugün, değişik konularda var.

Bugün de Dilber'in yeni yalanları ortaya çıkıcak galiba...:) bugün Muhammed in kaybolduğu gün Dilber in evine gittiği Kader çıkıcakmış hazır olun kızlar...:) RELAX

kader de geldi...:roflol:..izlemiycem diyorum yine dayanamayıp izliyorum..:tomato:bakalım bakalım.. kaydirigubbakcemile5

kader çıktı da ,bir de muhammet çıksa allahın izniyle.olan o yavruya oldu ne olduysa.

Hepimiz Muhammedin bulunmasını istiyoruz, bu kadının bet yüzü beni deli ediyor, bakın ne kadar derdi olan insan var, kocaman kızı için kahrolan anne var, bu Dilberin çocuk umrunda bile değil ya...

selam ya cidden dilber yalan makinası gibi nasıl beceriyor bir saniyede 3 yalan söylüyor.hiçde yüzü kızarmıyor.bence çocugunu bulmaya gelmiş bir anne tavrı yok.kesin biliyordur nerde oldugunu onun için bu kadar rahat galiba.

X