kişilik bozukluğu olan kişiler sanılanın aksine son derece zeki olurlar....
seri katillere bakın ....hala yakalanmamış seri katiller var dünyada... öyle zekiler ki yakalanlar bile çok uzun yıllar en ufak bir açık vermeden polisle dalga geçerek cinayetlerine devam etmişlerdir...ancak çok minik bir açık verince gelişen teknoloji ile parmak izi veya pulu yaladıklarında bulaşan tükürüğünden DNA gibi bununla yakalanmışlardır ancak...
kişilik bozukluğu olan hasta kişiler öyle usta yalanlar söylerlermiş ki, en uzman doktorları bile kolaylıkla kandırabilirlermiş...
polis ne yapsın
bunalar çocuğu öldürmüş olaabilr belki ondan dolayı bir dedikleri bir dediklerini tutmuyorrrr
çelişkili cevap veriyorlar
Valla bu dilber bana baygınlık geçirtecek ufacık aklıyla 1 aydan beri ne kadar seri yalanlar söylüyor ya pes Gerçi kocasınında ondan kalır yanı yok
arkadaşım beni güldürdün allahta seni güldürsün artık sinirdenmi gülüyorum oda malum olaydan dolayı bencede telini polisin dinlemesi lazım napar kiminle konuşur yalan fabrikası dilber adı dilber değil hürmüz olmalıymış bence
bu kazı kazan olayı nedır bırı bana anlatabılır mı
Panter_F'in dedigi cok dogru Dilber zede olduk hepimiz valla...Artik sabah islerimizin kaldiginami yanalim sinirlenmemizemi gecirdigimiz vakit kaybinami vs vs....Bugunde bize kendini baktirdi ya..BRAVO....
Birde neredeyse butun Corlu halki bu dilberden haberdarmis arkadaslari gorustukleri kisiler ev sahibi falan..Iyide neden hala onlari orda tutmuslar neden gorusmeye devam etmisler...Bu kadar dedikodu olmus hakkinda..Bilmiyorumda o kadar fazla tanilinmadigi biriyle helede hakkinda butun halkin kotu yorumu varsa ne gorusur hatta nede evinde barindirirlar kucuk yerde...
bu kazı kazan olayı nedır bırı bana anlatabılır mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?