Müge Anlı'yla Tatlı Sert - Atv

Ben geçen salı o Ali denen kişin katıldığı gün izledim programı ama yanlış anlaşılmasın Ali telefon bağlantısı ile katılmıştı hatırlarsanız... o anda stüdyoda Şenol vardı ve müge şenola ilknurun üzerinde ne vardı demişti o da kot pantalon ve kırmızı bady var demişti .... bu gün izlerken gördümde aklıma geldi... ama.. aynı gün yani şenol stüdyoda iken programın son dakikalarında telefonla bağlanan ali nasıl gördüğünü anlatırken dedi ki; yeşil elbiseli kadın vardı yaralı ve elbisesinin her yanı paramparçaydı ... aynen bu cümleleri kullandı bende bu gün farkettim kamera görüntülerinde pantalonlu olduğunu farkedince neden bu ifade çelişkisi diye düşündüm..

heh o stüdyodaki mi ali.. acaba mustafamıydı o gün bağlanan ve o kelimeleri kullanan çünkü ekmek alanı gördüm ama karıştırdım yahuu:uhm:

ama o gün yani şenolun katıldığı ilk gün biri öyle dedi biri de öyle dedi tam aksiydi..

heh o stüdyodaki mi ali.. acaba mustafamıydı o gün bağlanan ve o kelimeleri kullanan çünkü ekmek alanı gördüm ama karıştırdım yahuu:uhm:

ama o gün yani şenolun katıldığı ilk gün biri öyle dedi biri de öyle dedi tam aksiydi..

evet mustafa yeşil bol bişey vardı dedi..şenol kırmızı çizgili badi vardı dedi

kızlar sabah mugeyı ızlerken uyuyaklamısım
tabıkı bu esnada cınayetı cozdum
ruyamda bende ıcındeymısım olayların yanımda bırıyle gıdıp ılknurların evıne bakıyorum o arada bı adam gelıyo elınde bıcakla ırı ayrı pos bıyıklı korkup kacıyorum
hemen gelıp mıllete soyluyorum
meger ılknurun enıstesıymıs bu adam
ıtıraf edıyor uyandıgımda kalbım gum gum du
bulunsada su katıl rahatlasak

heh bi medyum daha:roflol:
şaka insan etkisinde kalıo ister istemez.kimseye de güvenin kalmıorr bunlar ibret

ben burdan okudum ve bugün baktim simdi biliyorum benimki izlemedne burdan kim kim diye sormak oluyor ama simdi bugün güvenlik kemarisnda izlerken aglayan kimdi onu merak ettim birde kayinvalide miydi bugünkü cünk en son müge anli dediki kimse bu kadinin aklina uymaz,kimseye de öldür diyecek biri degl dedi anlayamdim burda herkes kyinvalide de öldürmüs olabilir diyor ya kadin yapmaz gibi konsut müge anli anlayamdim

ben burdan okudum ve bugün baktim simdi biliyorum benimki izlemedne burdan kim kim diye sormak oluyor ama simdi bugün güvenlik kemarisnda izlerken aglayan kimdi onu merak ettim birde kayinvalide miydi bugünkü cünk en son müge anli dediki kimse bu kadinin aklina uymaz,kimseye de öldür diyecek biri degl dedi anlayamdim burda herkes kyinvalide de öldürmüs olabilir diyor ya kadin yapmaz gibi konsut müge anli anlayamdim

yok o ağlayan kadın ilknur un annesi..yaşlı bi kadın vardı kırmızı suratlıÇok üzgünüm çoook o kayınvalidesi.

ben ilknurun ablasi sandiydim ya yazik vicdan yoksunu kisiler nasi kiydilar anlamiyorum...insallah ortaya cikar kizlar bakiyorum yürüttügünüz fikirler cok güzel ya telefonla yada maille illaki vardir müge anlinin programda verdigi mail adresi oraya bunlari yazsaniza belki gözden kacan seyleri ortaya cikarir...

ben ilknurun ablasi sandiydim ya yazik vicdan yoksunu kisiler nasi kiydilar anlamiyorum...insallah ortaya cikar kizlar bakiyorum yürüttügünüz fikirler cok güzel ya telefonla yada maille illaki vardir müge anlinin programda verdigi mail adresi oraya bunlari yazsaniza belki gözden kacan seyleri ortaya cikarir...

ben bu konu başlığını daha bugün farkettim böle tartışma yorum yapma fırsatı bulabildim.aslında şöyle bir toparlayıp yazmayı düşünmüorum deil..

kızlar maaşallah bugün ne kadar ilerlemişsiniz
ayrıca hepimizde hafiye olduk biran önce çözülsede rahatlasak bencede erdalı konuştrmaları lazım

valla ne varsa erdal da varr..bişi gördü ve duydu gibi gelior bana ama konuşmaya korkuor

avatarım ilknura mı benzio..:uhm:
güldürdünüz beni naniknanik
seviom ben bu avatarı..:1ninca:
arkadasın da gördüğü rüya dikkatimi cekti.. :1shok:
gerceklik payı olabilir.. :1closedeyes:
hisleri kuvvetliyse..
artık bence Allaha kaldı bu cinayet.. benneyaptımki
insallah aydınlansın da
bizde rahat nefes alalım.. sırnaşık şey

bakalım yarın neler dökülecekler..Anlatsınlar artık kim ne gördüysee.Burdan Erdal a sesleniorumm leeensırnaşık şey
şaka bi yana mobese kamerasından göremiolar mı saat kaçta kim gelio kim gidio.ya an:çok üzgünüm:layamıorum takip edebiliolarsa nasıl çözemiolarr.bulsunlar artık cidden bizde bi rahat nefes alalım

müge anlıya çok mailler geliyomuş, şu yapmıştır bu yapmıştır diye. ama hepsini okuyup değerlendiriyorlarmı bilemicem.
bence bu iş diğer olaylardan çok karışık. herkes ayrı telden konuşuyor. kimsenin ifadesi diğerini tutmuyo.

X