• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Müge Anlı'da Canlı Yayında Cinayeti İtiraf Etti !

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.837
898
[video=youtube;Tq9tc_-1qlw]http://www.youtube.com/watch?v=Tq9tc_-1qlw[/video]

inanılır gibi değil:27::27:

Bir sevgilisi diğer sevgilisini öldürüyor hem de .

Eşten boşanmak üzere bir kadın , sevgililer kendiden çok çok küçük hem de .

Hem de dünyalar güzeli
:52:

Offff offffff .......

Bir sevgilisi diğer sevgilisini öldürüyor hem de .

Eşten boşanmak üzere bir kadın , sevgililer kendiden çok çok küçük hem de .

Hem de dünyalar güzeli
:52:

Offff offffff .......

ya yazacağım da neyse günah olmasın töbe töbe :27:

Videoyu acamadım nolmuş kim kime neyi itiraf etmiş :( Meraktan parçalanmaya basladım :D

Videoyu acamadım nolmuş kim kime neyi itiraf etmiş :( Meraktan parçalanmaya basladım :D

kocasını sevgilisine öldürtmüş bi nevi, ve sanırım bi kaç sevgilisi var, bak yine cem yılmaz aklıma geldi, mahalle ......

ya galiba bu 2 gün önce olmuş ama ben tv izlemediğimden facede rastladım, bu insanlar ne yer ne içerde bu kadar kafayı bulur anlamış değilim:27::27:

kocasını sevgilisine öldürtmüş bi nevi, ve sanırım bi kaç sevgilisi var, bak yine cem yılmaz aklıma geldi, mahalle ......

Ay şaka gibi ya biz bi tanesiyle zor başediyoruz hatundaki enerjiye bak :D benim aklıma da hep kaynım geldiii :D geliyor :)

geçen burda bi haber paylaşmıştım 5 erkek kardeş bir kadınla evli

meğerse bizim kadınlarımızda da o azim varmış
:27::27:

kadın bosanmak uzere kadın kocasını aldatıyo ıkı sevgılısı var bı sevgılısyle bırlıkte otekı sevgılısını olduruyolar

Bizde 1 tane bile yok :60: Şöyle uğruma cinayet işleyecek :60:

Yav habere gülsem mi üzülsem mi bilemedim.
Yorumsuz.

Töbe töbe cinayet işleyecek bi sevgilimiz bile yok :D

2 tanade evladı var merhamet duyguları yok mahkemedede bırbırlerıne bakıp gulumsuyolarmıs cok sevıyolarmıs bırbırlerını

Kafadan kontaktır onlar, normal insanlar yapamaz bunu

Nasıl hayatlar bunlar ya, hic mi icleri sızlamıyor anlamıyorum

valla ya, sanki altın gününde sıradan bi muhabbet:27::27:

-Gümm diye bi ses geldi
Ne sesiydi o?
-Sopayla vurdu
-ay dedim eyvah dedim
-ama ben yapma demiştim. (kaç numaralı sevgilisi bilmiyorum da öldürene yapma dediği için kurtulur zannediyo heralde)
-sonra tuttu elimden gittik eve.

Bilmiyorum valla. Kal geldi bana.. Yemek tarifi verir gibi anlatıyo kadın.
İçleri sızlamıyor bence.
bi de akıl sağlığım yerinde değil numarasına yatıp cezai indirim alır bunlar.. ver elini yeni cinayetlere..
tövbe yarabbim...

Şimdi bu abla evli 2 de çocuğu var. Kocası çok kıskanç. Sokağa bile çıkarmıyor, komşuya dahi göndermiyor, telefonla konuşması da yasak. Adam sürekli tetikte. Ha bir de eve gelince ev işi yapmasını istemiyor yanımda otur diyor bu ablamızın kocası.:126:
Bu hanım ablamız gel vakit git vakit, o telefona bile kızan kocayı ikna edip (nasıl oluyorsa) eve internet bağlatıyor bir de bilgisayar alıyor. Bir de facebook hesabı açıyor ablamız. Sürekli sabah akşam birileri ile tanışıp telefonlaşmaya başlıyor. Hem de ne cesaret ki ev telefonundan. Çünkü kocası çok kıskançmış cep telefonu almamış ablamıza. :55:
Sonra hanım ablamız konuştuğu erkekleri gel zaman git zaman önce 2 sonra 3 lüyor. Bilinen sayı 3. Belki daha da vardır.:55:
Hepsi İstanbul'un çeşitli semtlerinde. Hepsiyle buluşuyor. Hatta ilişkiye giriyor ama hanım ablamızın kocası çok kıskanç dışarıya çıkması yasak. :6: Komşuya bile.:20:
Sonra bu korkusuz ablamızın Hasan adındaki sevgilisi diyor ki ben Medet olan sevgilin ile görüşmeni istemiyorum diyor ve adamı oyuna getirip öldürüyorlar.:18:
Sonrasında kıskanç koca(!)ya o gün hanım ablamız karnım ağrıyor diyor dışarıya yollayıp soda aldırıyor ama hanım ablamız evden Hasan ve çocuklarıyla kaçıyor... :10::4:
Cinayeti itiraf eden Sevda adındaki hanım ablamız stüdyo çıkışında 3. sevgili ile de karşılaşmış. :30:
Şaka gibi olay cidden. :37:

Back