Kamuoyuna bugün yansıtılan, telefonumun yasadışı dinlenildiği haberini iki ay önce öğrendim ve savcılıkta konuyla ilgili ifademi verdim.
Ülkemde yasadışı hiçbir işlemi kabul edemeyeceğim gibi mağduriyetimi daha da artırmak amacıyla bu haberin veriliş şeklini de kabul etmeyeceğim. Bu açıklamayı da bu yüzden yapma ihtiyacı hissettim.
Dinlenen binlerce kişi gibi benim telefonum da mahkeme kararıyla dinlenmiş. Ancak Allah'a şükür yasadışı bir faaliyetim olmadığından telefonum bir suç örgütünün telefon numaraları arasına ve başka bir kişinin telefonu gibi gösterilerek eklenmiş. Durum böyleyken sanki ben örgüt üyesiymişim de telefonum bu yüzden dinlenmiş şeklinde atılan başlıkları doğru bulmuyorum. Böyle işlerle ne ilgim olabilir? Takdiri sizlere bırakıyorum.
Bu yıpratma çabalarına karşı en güzel cevabı yine sizlerin vereceğini biliyorum. Merak etmeyin bunlar beni yıldırmadı yıldıramaz! Eylül ayında karşınızda olacağım günleri sabırsızlıkla bekliyor bu vesileyle mübarek Ramazan bayramınızı bir kez daha kutluyorum. Sevgilerimle... Müge ANLI