- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi bubendegilim
-
Hafta başına iki konu düşüyor,unutmam mümkün muHelalMaşallah hafızana kız 3 cafesi vardı hxhsjd hani hem keriz hem fakiri almadım lütfen o detayıda ekle
Kızzz 3 konu açtımHafta başına iki konu düşüyor,unutmam mümkün muneyse dediklerinde ciddiliyim,o parayı havale etmeyin gerekirse bosayin
Ben düz memur kafasindayim. Bir arpa boyu yol almamSen gidip olmayacak işe para yatırır mısın ? Adam gidiyor mobilyacıdan 200 binlik mobilya alıyor. Kime satacaksın diyorum ben satarım diyor 30 bin kar ediyor. O kadar aptal değil sadece hayal perest
Benden +626263738387373838838383838+100000000000
Üzülme canım bende öyleyim. Pzaraa 4 ten sonra gidiyorum ve 50 kuruş daha ucuz aldığım maydanoza seviniyorum jdjdjjdjdjdjdjBen düz memur kafasindayim. Bir arpa boyu yol almamki memurum da zaten
Argadasim,ekimden beri konu açıyorsun ve evet busensin
Eşim hep der risksiz başarı gelmez diye. Ben de risk sevmiyorum kaşıntı yapıyorÜzülme canım bende öyleyim. Pzaraa 4 ten sonra gidiyorum ve 50 kuruş daha ucuz aldığım maydanoza seviniyorum jdjdjjdjdjdjdj
Yemin ederim ubutmuşum hahahhaha ben 3 diye hatırladımmArgadasim,ekimden beri konu açıyorsun ve evet busensinzorunlualan ve bendekidurumlar kadar popüler olmasa da kendi çapında var bı namin
Boşver öylesi daha iyiEşim hep der risksiz başarı gelmez diye. Ben de risk sevmiyorum kaşıntı yapıyor
Evet onu alacaktımPorçözle bir seyleri karistirmamak lazim. Diversey clonet diye pembe bir deterjan var. Cok guzel kireç söküyor. Otellerin buyuk isletmelerin kullandigi bir markaymiş. Onu oneririm.
Eşim hep der risksiz başarı gelmez diye. Ben de risk sevmiyorum kaşıntı yapıyor
Benimki borsaya falan giriyor. Sonra anaparayi çekip tin tin devam ediyorBizdeki eksiklik bu iste risk almamak, ben de alamam.Millet eline 100.000 gecse buralarda konu aciyor ne iş kurabilirim diye bizim aklimizdan bile gecmiyor o parayla bir sey kurmak. İş kurmaya kalksa eşim para okey ama o işlere giremeyiz ikimizde rahatciyiz risk sikinti stress gelmez bize.
Çoook haklısın. Kusura bakma yorumu görmemişim. Valla kızımı da düşünüyorum ama en çok kendimi düşünüyorum. Ben sağlıklı ve mutlu olmazsam kızıma da faydam olmaz. Ben diyeceğimi dedim ve şu an kıvranıyor.Sorun sadece kafasiz olmasi değil, seni es geçmesidir. Seni dinlememesi, insan yerine koymamasidir.
Burda birçok konu okuyoruz, hep çocuk bahane. Sendemi Brutus diyesim geldi. Kizin için evde hir gir olmasi dahami iyi? Adam o parayi kaybederse, boşansaniz bile, o borç sanada kaliyor, biliyorsun değilmi? Neticede o borç evlilik içinde yapilmiş oluyor. Değermi kizinin tüm geleceğini ipoteklemek? Yillarcaa borç ödemek?
Tekrar diyorum, bu dünyanin en mantikli fikri bile olsa (ki kesinlikle değil), asil sorun sana değer vermemesidir. Bu evlilik kizina örnek olmasin bence.
Kafasiz deme diyosun da iq da sorun var gibi geldi bana, tanimadigin etmediğin bi de bisey olsa bulamayacağın adama 500k gomer misinKafasız deme de, belirsizlik şaşırmış dengesini, bulduğu ilk fırsata saldırmış sanki. Ne yap et, vazgecir. Sen de o güç var, ben hissediyorum yorumlarindan
Kizim deme öle, bu sefer parayi patirir, bosnamiyim diye gider tefe tufeciden para alir, burnunuz hic cikmaz bu sefer b.ktanÇoook haklısın. Kusura bakma yorumu görmemişim. Valla kızımı da düşünüyorum ama en çok kendimi düşünüyorum. Ben sağlıklı ve mutlu olmazsam kızıma da faydam olmaz. Ben diyeceğimi dedim ve şu an kıvranıyor.
Parayı batırdığın an boşanacağız dedim.
İşte çalışmadan 10 bin geliyo ya ondan oBoşver öylesi daha iyiay ağlanacak halime gülüyorum.
Kafasız ama beni tavladı. Galiba bende kolay lokmayımm.Kafasiz deme diyosun da iq da sorun var gibi geldi bana, tanimadigim etmediğin bi de bisey olsa bulamayacağın adama 500k gomer misin
Tefeci vurur mu sen pnu söyleeKizim deme öle, bu sefer parayi patirir, bosnamiyim diye gider tefe tufeciden para alir, burnunuz hic cikmaz bu sefer b.ktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?