Müftülükte Kur'an Tasarımlı Pasta Kesildi

bayrak gibi ülke gibi kuran gibi hassas şeyleri neden böyle pasta yapıp keserler anlamış değilim.Tepki çekeceklerini bile bile resmen gündem olmak için yapılan bir hareket bu.Çok yazık !

kiz onla ne alakasi var muftuluk yapmisya.
bayrak gibi ülke gibi kuran gibi hassas şeyleri neden böyle pasta yapıp keserler anlamış değilim.Tepki çekeceklerini bile bile resmen gündem olmak için yapılan bir hareket bu.Çok yazık !
Zile cok kucuk bir yer gundemde olmak icin boyle yapmayi dusunecek insanlar bulmak zor.Koy gibi neredeyse.Kesin basindan cekenlerden biri uyanmistir haber olur diye :KK66:

kiz onla ne alakasi var muftuluk yapmisya.

Zile cok kucuk bir yer gundemde olmak icin boyle yapmayi dusunecek insanlar bulmak zor.Koy gibi neredeyse.Kesin basindan cekenlerden biri uyanmistir haber olur diye :KK66:
öyle öyle karalama iftra :KK53:

Ben bi sakınca görmedim doğrusu çok abartılmış. Kutsal kitaba abdestsiz dokunma, yukarılara koy belden aşağıda olmasın, pastasını yapıp yersen saygısızlık olur diye diye ulaşılmaz yapıyorlar. Kitap konuyor evin en tepe noktasına kimse açıp okumuyor.

Bayrakta aynı şekilde. Pastasını yapıp yerken saygısızlık ettiğimi düşünmezdim doğrusu. Bayrağa saygı daha farklı gösterilir. Şekilci bi toplum oluşumuzdan dolayı bu tarz olayları çok abartıyoruz.

Pasta bizim değil tasarlama hiç ama hiç bizim işimiz değil bir tek yemek bizim işimiz afiyet olsun örümcek kafalı zihniyet

X