Müdürümle başım dertte tavsiyelerinize ihtiyacım var

Telefondan girdiğim için silemedim. Konuyu yanlışlıkla açmış bulundum :/

4 yıldır turizmde ayni otelde çalışmaktayim. Ağustos ayinda nikahim kıyıldı eylül ayında düğünüm oldu ve şimdii hamileyim. Birimde tek çalışıyordum ama yeni elemanlar alindi. 4 yıldır çalışıyorum ve maasim 1020 tl. Yeni başlayanlar bizden duyma ama bizim maasimiz 1400 tl dedi.
Müdürüme nazikçe soyledim. Maasimin esit düzeye gelmesini rica ediyorum dedim ama kabul etmedi yalan bu kim söyledi dedi, başı derde girmesin diye söylemedim arkadaşlarımdan duyduğumu. Emin olduğumu soyleyince de terfi zamani mayis ayinda yani herkesin maasinin esit olacağını söyledi.

2 gün sonra akşam shiftinde çalışmami istedi. Kabul etmedim. Bana sezon başında hamile kaldığımi hata yaptığımı bunun prosedurlere aykırı olduğunu soyledi :) is prosedur ise beni aksam calistiramayacagini soyledim.
En son bugün de evlilik sebebiyle isten ayrılırsam tazminatimi alabileceğimi söyledi. Konuyu da doğumdan sonra bebege kim bakacak nasil işe geleceksin diye başladı.
Yarın istifa mi vermeyi düşünüyorum. Doğumum ağustos ayinda. Sigortam devam eder mi? Psikolojik olarak yiprandim. Hamile olmasam bunu yapamazdi. Ne yapmaliyim sizce (

Mayis ayinda birden sebepsizce 380 tl zam alamam. Maasimi 1400 tl yapamayacağı için başına dert olacağımı düşündüğü için bunları yapiyor. ((

Bu ne ya başlık Sadece:) müdürünüz le neden dertte ? Uzun yazın zahmet olmazsa bizde ona göre yorum yapalım ..

Hım hamileye devlet imkan tanıyr özel sektör bile doğum izni filn vermk zorunda .sgk da öğren istersen daha iyi olur.hakkınızı arayın

Kızım himm...3 gün mu desem 3 hafta mi desemmm...3 vakte kadar sen sıkıntıdan kurtulacan..a be kizm için cook kabarmış..yazmadan ancak bu kadar çözdüm

ayrıldıktan sonra 1 aya kdr sigortanla bakılabilirsin doğumun ağustostaysa temmuz sonu ayrıl eğer ayrılmak istiyosan

kurnazlık yapmış ama bence ayrılmanız en hayırlısı emeğinizi sömürüyorlar nihayetinde. sigorta da işten ayrılınca 6 ay devam ediyor zaten yani sağlıktan faydalanabiliyorsunuz 6 ay süresince..

Hakkımı aradigim icin kurtulmak istiyor ve evet emeğim fazlasiyla sömürüldu. Hakkimi asla helal etmiyorum..

Simdi 1 ay mi 3 ay mi 6 ay mi sigortam var. Ama sanırım esimim uzerine de olabiliyorum?
Çıkarken de genel mudure hepsini anlaticam. Hamile kalirken bile kendisine sormam lazimmis baksaniza Sinirden basima agrilar girdi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…