Doğal Saç Bakım Kürleri mucizeviii saç bakımı!!!!

Evde Yapılabilen Saç Doğal Bakım Kürleri

clkarahan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2013
78
1
28
kızlar öncelikle şunu söylemelıyımm uzamayan ve kabaran saclarımın yerınde sağlıklı,, ınanılmaz uzunnn ve kabarmayan saclarım var.. ılk önerım sizlere kına... saçlar resmen evrım gecırıyor fakat!!! kınanın deavantajı saçlardan cıkmaması bu pek hoşunuza gıtmeyebılır.. dığerı ıse gulsuyunsa bekletılmıs soğan ve sarımsak :)) 3 gün bekletıp 2-3 gunde bı saçlarınıza banyodan bırkac saat once uygulayın benım uzamayan saclarımın sırrı bu olsa gerek !

canım iyi hoşta soğan sarımsak saçtan çıkmıyo yağları olurmu acaba onları biraz daha temizlemek kolay oluyo

yağlarını denemedım canım :S çalıştığım için bıraz zorluk cektım tabıı bunun için sadece kabuklarını bekletebılırsın kokusu bayağı azalıyo.. birde zeytınyağını mutlakaa öneriyorum sarımsak ve soğan kokusuna ise totex ın pembe fön suyunu önerıyorum sacları yumuşacıkkkk yapıyor vede mukemmel kokusuyla sarımsak ve soğan kokusundan eserr bırakmıyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…