C clkarahan Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2013 78 1 28 7 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi clkarahan #1 kızlar öncelikle şunu söylemelıyımm uzamayan ve kabaran saclarımın yerınde sağlıklı,, ınanılmaz uzunnn ve kabarmayan saclarım var.. ılk önerım sizlere kına... saçlar resmen evrım gecırıyor fakat!!! kınanın deavantajı saçlardan cıkmaması bu pek hoşunuza gıtmeyebılır.. dığerı ıse gulsuyunsa bekletılmıs soğan ve sarımsak :)) 3 gün bekletıp 2-3 gunde bı saçlarınıza banyodan bırkac saat once uygulayın benım uzamayan saclarımın sırrı bu olsa gerek !
kızlar öncelikle şunu söylemelıyımm uzamayan ve kabaran saclarımın yerınde sağlıklı,, ınanılmaz uzunnn ve kabarmayan saclarım var.. ılk önerım sizlere kına... saçlar resmen evrım gecırıyor fakat!!! kınanın deavantajı saçlardan cıkmaması bu pek hoşunuza gıtmeyebılır.. dığerı ıse gulsuyunsa bekletılmıs soğan ve sarımsak :)) 3 gün bekletıp 2-3 gunde bı saçlarınıza banyodan bırkac saat once uygulayın benım uzamayan saclarımın sırrı bu olsa gerek !
N nili1984 Guru Kayıtlı Üye 26 Haziran 2010 339 7 318 40 7 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi clkarahan #2 canım iyi hoşta soğan sarımsak saçtan çıkmıyo yağları olurmu acaba onları biraz daha temizlemek kolay oluyo
canım iyi hoşta soğan sarımsak saçtan çıkmıyo yağları olurmu acaba onları biraz daha temizlemek kolay oluyo
C clkarahan Aktif Üye Kayıtlı Üye 4 Mart 2013 78 1 28 7 Mart 2013 Konu Sahibi Konu Sahibi clkarahan #3 yağlarını denemedım canım :S çalıştığım için bıraz zorluk cektım tabıı bunun için sadece kabuklarını bekletebılırsın kokusu bayağı azalıyo.. birde zeytınyağını mutlakaa öneriyorum sarımsak ve soğan kokusuna ise totex ın pembe fön suyunu önerıyorum sacları yumuşacıkkkk yapıyor vede mukemmel kokusuyla sarımsak ve soğan kokusundan eserr bırakmıyor :)
yağlarını denemedım canım :S çalıştığım için bıraz zorluk cektım tabıı bunun için sadece kabuklarını bekletebılırsın kokusu bayağı azalıyo.. birde zeytınyağını mutlakaa öneriyorum sarımsak ve soğan kokusuna ise totex ın pembe fön suyunu önerıyorum sacları yumuşacıkkkk yapıyor vede mukemmel kokusuyla sarımsak ve soğan kokusundan eserr bırakmıyor :)