• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Mucizevi tonik gülsuyu

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
bende uzunca bir dönem kullandım gülsuyunu gece yatmadan yüzüme sürüyordum ben ellerime döküp direk yüzüme sürüyordum sabaha kadar duruyordu ama sabah kalktığımda biraz yağlanma oluyor gibi geldi bana benim cildim karma birde internette bir yerde okumuştum gözenekleri açıyormul yazıyordu ondan sonra bıraktım ama tekrar başlamayı düşünüyorum.

1.sorum :)arkadaşlar bu gülsuyunu sürüp yıkıyormuyuz yoksa kalıyor mu?
2.ayrıca içine pudrayı karıştırıp yapan wr mı etkisi nasıl?
3.bende bugün bi marketten aldım markası şelale üstünde gül gıda aroması içerir yazıo o ne demek?resmi bu

yağlı cildiniz varsa gül suyu sivilce çıkarıooo bilginize.kuruysa cildiniz kullanın bence

ewet kuru cilde kullanın ve bu marketlerde ele dökülen gülsuynu kullanmayın . ben rosense den aldım ve çok memnunum makyaj temizlemede bile kullanıorm .

ben yuzume kullandigim yagin ustune gul suyu damlatiyorum arkadasim ispartadan getirmisti :))) su aralar birtek oyle kullaniyorum ama kullandigim seri bitsin gul suyunu direk tonik olarak kullanicam

1.sorum :)arkadaşlar bu gülsuyunu sürüp yıkıyormuyuz yoksa kalıyor mu?
2.ayrıca içine pudrayı karıştırıp yapan wr mı etkisi nasıl?
3.bende bugün bi marketten aldım markası şelale üstünde gül gıda aroması içerir yazıo o ne demek?resmi bu

evet benimki de şelale...sürüp bırakıcaksın yıkanmıcak...öyle etkili çünkü..içine pudra karıştırıp da yaptım harika oldu...sivilce lekelerine falan iyi geliyo...düzenli yapılınca hele yok olur diyebilirim..yazın yapamıyorum ben çok sıcak kışın daha iyi oluyo pudra-gülsuyu...

kızlar annem gençliğinde gülsuyu ve pudra kullanmş hep. maşşallah diim cildi çok gsel. bende kozmetik ürünleri brakıp bunu denemeyi dşünüorm. onlarn bi etkisi olmadgı gbi zamanla clde zarar da vereblcegni dşünüorm. sonuçtadoğal bi ürünle yapay bşi bir olamaz heralde ? fisfisfis
peki bu pudrayı ve gülsuyunu nasıl kullanmam lazım bilen varmı? yani önce pudra sürüp bekletcem sonra yüzümü yıkayıp gülsuyumu sürcem? yoksa önce gülsuyu sürcem sonra pudra mı? yada farklı zamanlardamı ... nasıl olcak ya bi yardm edin gözünüzü seviimm zemuszemus

Canımmm merhaba... Geçen yıl kış döneminde acayip bir sivilcelenme dönemi yaşamıştım gerçi zaman zaman hep yaşıyorum da.... neyse geçen yılkiler çok kötü olmuştu çünkü ben sürekli onlarla oynuyordummm. dolayısıyla hem çoğalıyorlardı hem de iz yapıyorlardı... neyse baktım olmayacak özel bi hastanede dermotolağa gittim... bi takım karışımlar verdi eczanede yaptırdım kullandım düzenli olarak ama sonuç alamadım... sonra bilinçsizce kendimce şu yöntemi denedim.. akşamları yüzümü yıkadıktan sonra gül suyuyla sildim sonra avcuma biraz pudra döküp yüzüme sürdüm ve öylece yattım... sabaha kadar pudra zaten kalmıyordu... yani böyle böyle hem o dönem çıkan sivilcelerimden hem de izlerinden kurtulmuştum... üstelikde benim cildim yağlıya dönük karma bir cilt.. hani burda gül suyunu yağlı ciltler için kullnamayın demişler yaa o yüzden belirtmek istedim... şimdi ise tabi yine sevilcelerim oluyor... bu aralarda akşamları garnier esas bakımının (yeşil olan seri) yüz temizleme jelini ve toniğini akşamları yatmadan önce kullanmıyorum sabahları da gül suyunu kullanıp üstüne bepanthen sürüyorum... tabi benim o zamanki yaptığım yöntem doğru muydu bilmiyorum ama beni o zaman ki derdimden kurtarmıştı...

Evet gülsuyunun cok etkisi var. Ablam kozmetikci kendiside sürekli Gülsuyu kullanir. Mesela büyük yegenim 13 yasinda, ergenlik döneminde. Daha önce yegenimin yüzünde kücük sivilceler vardi. Annesi ondada gülsuyunu kullandiktan beri, yegenimin yüzü tertemiz, sivilcelerden eser yok:nazar:

evet benimki de şelale...sürüp bırakıcaksın yıkanmıcak...öyle etkili çünkü..içine pudra karıştırıp da yaptım harika oldu...sivilce lekelerine falan iyi geliyo...düzenli yapılınca hele yok olur diyebilirim..yazın yapamıyorum ben çok sıcak kışın daha iyi oluyo pudra-gülsuyu...

Bende şelaleyi kullanıyorum.. Akşamları yatmadan önce dowe sabun ile yıkıyorum ardından güluyu sürüp öyle yatıyorum.. Henüz pudraya geçmedimm bilmiyorumkismile

kılzar gülsuyunu pamuğa döküp mu kullanıyosunuz yoksa direk elinize döküp mü??rosenseninkini almayı düşünüyorum ben henüz başlamadım ama çok duydum gülsuyunu

kılzar gülsuyunu pamuğa döküp mu kullanıyosunuz yoksa direk elinize döküp mü??rosenseninkini almayı düşünüyorum ben henüz başlamadım ama çok duydum gülsuyunu

Pamuk yerine direk elinle tonik niyetine yapman daha iyi. Ama kesinlikle tamamen saf doğal gülsularından alın
Unutma gül suyu pembe olmaz... Beyaz saf ve duru olur. Bunun yanı sıra ıcerısınde herhangı bır kımyasal olmaması lazım
Kullandıgım gül suyundan memnunum maske sonrası hep gulsuyu uygularım hatta gulsuyuyla maskemı hazırlarım

Bende Şelale markalı gülsüyunu kullandım ama cildime iyi gelmedi oysaki cildimde kuru.
Bugün cilt uzmanınada sordum kuru ciltlere gül suyunun iyi geldiğini söyledi

Son düzenleyen: Moderatör:
benim de cildim kuru canım.ve ben roseseninkini almayı düünüyorum.
hem kendi çevremde hem burada onun daha saf olduğunu duydum

Back
X