Maske Tarifleri Mucizevi kolay yollu maskem :)

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

bourgoin

üyeliçe
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2013
884
191
53
Merhaba arkadaşlar. geçen hafta yüzümde bezelye tanesi kadar bir sivilce çıkmıştı.. ama iltihabı yoktu yani sıkamıyordum. çok itici ve can yakıcıydı. internetten ZERDEÇAL MASKESİni buldum ilk denememde zerdeçalla direk limon suyu karıştırıp sürmüştüm yüzüm turuncu kalmıştı 1 saat :)

sonradan araştırdım bu maskeyi gerçekten çok etkili oldugunu öğrendim, hint gelinler düğünden önce parlaklık vermesi için yaparlarmış..
sivilcem dümdüz olmaya yakınlaştı, şişkinlik gitti . iltihaplı sivilcelerimi de kuruttu direk ve yüzüm gözüme güzel göründü :16: . zaten cilt aydınlatıcı bi maskeymiş. ki bende 1. haftadan cilt rengi farkedilmedi ama cildimi pürüzsüzleşmiş ve çok daha sağlıklı hissediyorum.
.

DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM , HİÇBİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ :17::17:

MALZEMELER İSE ŞÖYLE ;

un, yoğurt , limon suyu, zerdeçal .. :40::40::40:

cildiniz çok kuruysa bir iki damla badem yağı katabilirsiniz, limon suyunu işin içinden çıkarabilirsiniz.. :26::26:

maske kıvamlı oldugunda yüzünüze sürüp 15 dakika kadar bekletin, maske çok turuncumsu olmamalı ..

:17:

Merhaba arkadaşlar. geçen hafta yüzümde bezelye tanesi kadar bir sivilce çıkmıştı.. ama iltihabı yoktu yani sıkamıyordum. çok itici ve can yakıcıydı. internetten ZERDEÇAL MASKESİni buldum ilk denememde zerdeçalla direk limon suyu karıştırıp sürmüştüm yüzüm turuncu kalmıştı 1 saat :)

sonradan araştırdım bu maskeyi gerçekten çok etkili oldugunu öğrendim, hint gelinler düğünden önce parlaklık vermesi için yaparlarmış..
sivilcem dümdüz olmaya yakınlaştı, şişkinlik gitti . iltihaplı sivilcelerimi de kuruttu direk ve yüzüm gözüme güzel göründü :16: . zaten cilt aydınlatıcı bi maskeymiş. ki bende 1. haftadan cilt rengi farkedilmedi ama cildimi pürüzsüzleşmiş ve çok daha sağlıklı hissediyorum.
.

DENEMENİZİ ŞİDDETLE TAVSİYE EDİYORUM , HİÇBİRŞEY KAYBETMEZSİNİZ :17::17:

MALZEMELER İSE ŞÖYLE ;

un, yoğurt , limon suyu, zerdeçal .. :40::40::40:

cildiniz çok kuruysa bir iki damla badem yağı katabilirsiniz, limon suyunu işin içinden çıkarabilirsiniz.. :26::26:

maske kıvamlı oldugunda yüzünüze sürüp 15 dakika kadar bekletin, maske çok turuncumsu olmamalı ..

:17:

Canım zerdacal yüze turuncu rengi falan vermiyor mu ??:confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canım zerdacal yüze turuncu rengi falan vermiyor mu ??:confused:

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

dediğim gibi sırf zerdeçal koyarsanız turuncu bırakabiliyo fakat tarifteki gibi yaparsanız hiç renk vermiyor turuncu..zaten zerdeçalı kaşığın ucuyla koymalısınız.. yüzüm güzelleşti, çok memnunum, cildim temizlendi.. :31::31:

Back
X