merhaba daha öncede açmıştım ama yeni birşey buldum ve sizlerle paylaşmak istiyorum herkez zeytin yağı limon buğday yağı yazmış ama buğday yağı tüylendiriyo hatta kıllandırıyo
yeni bir tarif buldum yapıyorum ve çok daha etkili bir kaba 3.5-4 çorba kaşığı kil dökün ardından bi su bardağını alın büyük içine 2.5 çorba kaşığı kaşığı maden suyu dökün 1.5 çorba kaşığı rosense (yüzde yüz doğal ve katkı kimyasal madde yok) markalı gül suyu dökün çeyrek limondan biraz daha büyük limon kesin içine sıkın ve karıştırın ardından kilin içine 3 damla elma sirkesi 3 damla kayısı yağı dökün ve ardından bu karışımı ekleyin kilin içine bu sırada siz buhar banyosu yapın yüzünüze iyice gözenekler açılsın ki kil daha fazla temas etsin 10-15 dk yaptıktan sonra yüzünüzü doğacı kayısı sabunu ile yıkayın kuruladıktan sonra o sırada suyu çekmiştir kil ardından 1 çay kaşığı elma sirkesi ve kayısı yağı dökün iyice karıştırın yüzünüze sürün kuruma süresine göre 20-30 dk bekletin ılık su ile yıkayın sabahta kayısı sabunu ile yıkadıktan sonra dönün yüzünüzde ki değişime bakın evet biraz pahalı ama yaz geliyo sivilce izleri öz güvenimi zedeliyor o izlerle yazın gezmek istemiyorum 1-2 ay sıkıntı çekerim yazında güzelce gezerim :) haftada 3 kere yapın bunu değişimi gözlerinizle görüceksiniz