mucizenin adı ALARA:))

maşallah kızına cnm ne tatlıdır kimbilir bende yarın lukrine başlıyorum dua edin bana cnm bu sefer bende tadarım inşaallah

Tabiki rabbim sana vericek mucizesini biliyrsun benimkizimda superfresh donmus bebek darisi insllhsenin basina
inşaallah cnm öylede cnm bi önceki transferimde donmuşlaydı ama tutmadı ama transferim zor oldu o gün az kanamam oldu olumsuz başlamıştı yani busefer kabul ederse bayıltın dicem bakalım kısmetimizde varsa olur benimde 4tane donmuşum kaldı onları deniycez

nekadarda güzel yazmışsın okurken ağlayarak okudum tutamadım gözyaşlarımı benimde kızım olcak üç ayımız kaldı benimde alara naz olcak kızımın ismi

pınarcım kaçıncı hafta sezeryan oldun peki

Pınar seni tanımıyorum ama hikayeni aglayarak okudum bende kayıplar yaşadım ve zor zamanlar umarım bi gün bende hikayemi anlatırım
.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin

nekadarda güzel yazmışsın okurken ağlayarak okudum tutamadım gözyaşlarımı benimde kızım olcak üç ayımız kaldı benimde alara naz olcak kızımın ismi
ne güzel çok az kalmış sizinde adıyla yaşasınlar inş

Pınar seni tanımıyorum ama hikayeni aglayarak okudum bende kayıplar yaşadım ve zor zamanlar umarım bi gün bende hikayemi anlatırım
.allah isteyen herkese hayırlı evlatlar nasip eylesin
dileim mutlu sonla biten hikayeni okuruz arkadaşımmm

evet pınarcım benimde çok az kaldı hayırlısıylşa kucağıma alcağım günü sabırsızlıkla bekliyorum.amin inşallah adıyla yaşasınlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…