Mucizem

Cok sukur Rabbimin hediyesi insallah saglikla kucagina alirsin cok az kalmis kavusmanizaben de cok benzer sureclerden gectim Allah nasip etti cok sukur herkese de yasatsin

Cok sukur Rabbimin hediyesi insallah saglikla kucagina alirsin cok az kalmis kavusmanizaben de cok benzer sureclerden gectim Allah nasip etti cok sukur herkese de yasatsin
Günleri sayıyoruz artıkAma hala inanamıyorum,kucağıma almadan da inanamayacağım sanırımAllah sizi de sağlıkla kavuştursun bebeğinize

Günleri sayıyoruz artıkAma hala inanamıyorum,kucağıma almadan da inanamayacağım sanırımAllah sizi de sağlıkla kavuştursun bebeğinize
Amin insallah mis kokusunu icine cekeceksinnormal dogum mu bekleniyir

Amin insallah mis kokusunu icine cekeceksinnormal dogum mu bekleniyir
Aslında normal istiyor doktorum ama bebeğin kafası biraz büyükbi de tüp bebek transferinde doktor o zaman çok zorlanmıştı.Rahim yolu çok dar ve uzun demişti.Ondan risk almak istemiyorum.Biraz da korkağım hatta biraz değil çok.Her iki doğum da korkutuyor aslında.Doktorum da 39 hafta bitmesini bekliyor.Bu perşembe kesin tarihi konuşacağız bakalım.

Insallah kolaylikla gelir bebis normal sansini dene olmazsa da hic farketmezsaglikla dogsun yeterki. Benim dr 41 haftaya kdr beklemisti bakti tık yok sezeryan

Rabbim bebeğini hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşaallah. Benim de hormonlarım alt üst hayır otu ve aslan pençesi kullanıyorum aşılama ya da tüp bebek birini seçin dedi normalde olur ama zor bilemiyorum çok kararsızım stresli vs

Bu şey ya aynı ben yapılan testler testte sonra dan oluşan çizgi de umut aramalar her ay yeni umutlar sonunda negatif tüp bebek denemesi tup bebekten sonra kimyasal gebelik ardından olmuyosa olmasın deyip kilo verme sürecim basım dönüyor gözüm karariyo kulaklarım zonkluyo eyvah tansiyon hastası oldum diye dertlenmeler adet gecikti diye test yapmam ve pozitif kesin kese yok kese gördüm kalp atışı olmaz oldu eee düşük amh ile bebrk tutmaz kesin düşer 12 haftayı bulmaz kimseye hamile demeyin dusicek bu bebek diye ağlamalar sevinemedim resmen dusicek diye herkesi yedim bitirdim resmen gidiyorum doktora kesin kalbi durdu tövbe estafirullah oğlumu sokmuyorum içeri beni öyle görmesin doktor diyo nasıl görmesin seni neyin var niye böyle paniksin annem alışveriş yapalım kızım indirim var madem düşmez hiç bir şey olmaz diyo ben ya düşerse diyorum hala ne zaman hareket etti düşük korkum bitti ama hala niye oynamiyo hastamı bişey oldumu sağlıklı mı amh düşük belki sağlıksız dur bilmem ne bı sukredemedim korkudan doya doya bu kaybetme korkusu dogurunca bitermi inşallah mucize yavrum sağ salim gelsin Allah'ım amh 0.23 iki yumurta toplanan tüp bebek denemesi umudumu kesmem hala inanamıyorum gerçek olduğuna dogursam da koklaya koklaya ağlasam

Allahım sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah çok mutlu oldum adına sizinki gerçekten mucizsbenimde 6.denemem tranferin 6.gunu lekelenme oldu 8.idrar testi yaptım 3 tane 3.de silik çıktı 9.9.gun yine yaptım koskoca tek çizgi dayanamadım acile gidip kan verdim 5.71 çıktı şok oldum şaka gibi tam sınırda yarın 12.gunum bi daha yaptırcam tamamen 0a odaklanmışken sizin hikayeyi okudum acaba??geçti aklımdan keşke böyle mucize bizi de bulsa

Gerçekten mucize sukur kucaginiza almissinizben de bebegimin tek arterli oldugunu ogrendim ilerleyen haftalarda bir sikinti teskil edermi

Gerçekten mucize sukur kucaginiza almissinizben de bebegimin tek arterli oldugunu ogrendim ilerleyen haftalarda bir sikinti teskil edermi
Bende hiç sıkıntı olmadı.Normal kiloda doğdu.Şu anda da çok şükür sağlığı yerinde.İçinizi ferah tutun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…