- 3 Haziran 2014
- 2.341
- 882
-
- Konu Sahibi fiyonkbakery
Sağlıkla kucagina aldigin günleride nasip eder inşallah hayırlı olsunCanlarim selamlar 9 aydır bebis çalismalarimizin sonucunu bugün aldim çok şükür Allah ima daima şükür değerim 115 çikti daha cok yeni dedi hastane Hayirlisiyla sağlikla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim, dilerim isteyen herkes hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :) umudunuzu kaybetmeyin
hayırlı olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.darısı başıma.belirtilerin var mıydı canım?varsa ne zaman başladı? bi de idrar testi yaptın mı hiç ne zaman çıktı idrarda?kusura bakma çok sordumCanlarim selamlar 9 aydır bebis çalismalarimizin sonucunu bugün aldim çok şükür Allah ima daima şükür değerim 115 çikti daha cok yeni dedi hastane Hayirlisiyla sağlikla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim, dilerim isteyen herkes hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :) umudunuzu kaybetmeyin
hayırlı olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.darısı başıma.belirtilerin var mıydı canım?varsa ne zaman başladı? bi de idrar testi yaptın mı hiç ne zaman çıktı idrarda?kusura bakma çok sordum
benim de hiç belirtim yok inşallah vardır bebişSağol canim Allah razi olsun :) belirtim hiç olmadi her zaman belirti aradim sadece göğüs hassasiyetim var o kadar idrar testi bugun yaptim cift cizgi aninda cikti sonra kan verdim sonuc pozitif hamilesiniz daha cok yeni dedi :) degerim 114 darisi isteyen herkese insallah :)
benim de hiç belirtim yok inşallah vardır bebişadet günümü yaptın testi canım
Bende tam bu topici görmek için can atiyordum,sonuna kadar hakettinCanlarim selamlar 9 aydır bebis çalismalarimizin sonucunu bugün aldim çok şükür Allah ima daima şükür değerim 115 çikti daha cok yeni dedi hastane Hayirlisiyla sağlikla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim, dilerim isteyen herkes hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :) umudunuzu kaybetmeyin
Bende tam bu topici görmek için can atiyordum,sonuna kadar hakettin
Rabbim sağlıcakla kucağına aldığım günleride nasip eder İnşAllah
Tebrikler. inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Hayırlı olsun , Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaalllah.Benimde dün günümdü ama olmadım,bekliyorum bakalım iyi haber alabilecekmiyim
hadi hakkında hayırlısı canım.gözünüz aydın.sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah....ne mutlu....
fiyonkbakery tebrik ederim ,özel yaptığınız bişey oldu mu acaba :) tüyo versen..
Canımm, hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahhCanlarim selamlar 9 aydır bebis çalismalarimizin sonucunu bugün aldim çok şükür Allah ima daima şükür değerim 115 çikti daha cok yeni dedi hastane Hayirlisiyla sağlikla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim, dilerim isteyen herkes hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :) umudunuzu kaybetmeyin
Canlarim selamlar 9 aydır bebis çalismalarimizin sonucunu bugün aldim çok şükür Allah ima daima şükür değerim 115 çikti daha cok yeni dedi hastane Hayirlisiyla sağlikla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim, dilerim isteyen herkes hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :) umudunuzu kaybetmeyin