mucizem geldi :)

fiyonkbakery

Ben İşte Sıradan... Ölümlü
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2014
2.341
882
Canlarim selamlar 9 aydır bebis çalismalarimizin sonucunu bugün aldim çok şükür Allah ima daima şükür değerim 115 çikti daha cok yeni dedi hastane Hayirlisiyla sağlikla kucağıma almayi nasip etsin Rabbim, dilerim isteyen herkes hayirlisiyla evlat sahibi olmayi nasip etsin :) umudunuzu kaybetmeyin

Sağlıkla kucagina aldigin günleride nasip eder inşallah hayırlı olsun

hayırlı olsun.sağlıkla kucağına al inşallah.darısı başıma.belirtilerin var mıydı canım?varsa ne zaman başladı? bi de idrar testi yaptın mı hiç ne zaman çıktı idrarda?kusura bakma çok sordum

Sağol canim Allah razi olsun :) belirtim hiç olmadi her zaman belirti aradim sadece göğüs hassasiyetim var o kadar idrar testi bugun yaptim cift cizgi aninda cikti sonra kan verdim sonuc pozitif hamilesiniz daha cok yeni dedi :) degerim 114 darisi isteyen herkese insallah :)

benim de hiç belirtim yok inşallah vardır bebişadet günümü yaptın testi canım

Bende tam bu topici görmek için can atiyordum,sonuna kadar hakettin
Rabbim sağlıcakla kucağına aldığım günleride nasip eder İnşAllah

Bende tam bu topici görmek için can atiyordum,sonuna kadar hakettin
Rabbim sağlıcakla kucağına aldığım günleride nasip eder İnşAllah

Aminnnn canım benimmm pozitif düşüncelerin içimi rahatlatman şahanesin kuzum benim Rabbim kucağımıza alacağımız günleri de görmeyi nasip etsin inşallah

Hayırlı olsun , Allah kucağınıza almayı nasip etsin inşaalllah.Benimde dün günümdü ama olmadım,bekliyorum bakalım iyi haber alabilecekmiyim

hadi hakkında hayırlısı canım.gözünüz aydın.sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah....ne mutlu....

merhaba kızlar adetime 10 gün var çok afedersiniz 2 günde bir ilişki yaşandı bu ay yumurtlama günüm ayın 9uydu suan kasıklarımda ağrı var çok acıkıyorum ve sanki pıt pıt bişey atıyo kasığımda acaba belirtimi göğüslerimde çok agrıyo inşallah hamileyimdiryaa çok istiyorum

hadi hakkında hayırlısı canım.gözünüz aydın.sağlıklı sıhhatli hayırlı ömürlü kucağınıza almayı nasip etsin Rabbim inşallah....ne mutlu....

Teşekkür ederim cnm Allah razı olsun hayırlısıyla sağlıkla devam eden bir gebeliğim olur herkesin inşallah

fiyonkbakery tebrik ederim ,özel yaptığınız bişey oldu mu acaba :) tüyo versen..

Teşekkür ederim canım inan olmadı özel ne yaptıysam zamanında tutmadı bu ay kafama hiç takmadım başka mevzularımız vardı onları düşünmekten aklımdan iyice çıktı haberi cmt aldım

Canımm, hayırlı uğurlu olsun. Allah kucağımıza da almayı nasip etsin inşallahh

Canım çoookk sevindim Allah hayırla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…