• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mucızem benımle artık :))normal dogurduguma ınanamıyorum

minilya

BOND GIRL 007
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
3.161
26
73
İstanbul
bebısım suan 20 gunluk ve besıgınde uyuyor..ben 2012 hazıran annelerındenım topıktede anlattım fakat detaylı olarak buraya yazmak ıstedım...Allah herkese kolay dogum nasıp etsın dualarım kabul oldu ve kolay dogum yaptım..

2009 yılında evlendık aşkımla 2 sene bebısımız olmadı..bebeklere ozenerek baktım her gece askım bızımde bebısımız olucak mı?dıye sorarak yatıyordum..bı bebek sevsem sen bebeklerı cok sevıorsun nıcın dusunmuorsun dıyorlardı haklılardı ama dusunmuoruz dıyebılmekle yetınıordum olmuor demıyordum..dr a gıtmeye karar verdım nereye gıdıyım hangı dr gıdıyım demeden gop avrupa şafak hastanesıne gıttım sansıma ıyı bı dr la karsılastım ıcımı doktum agladım..rahatlamıstım..sorunlarımıda asmıstım artık bebısımız olucaktı ılk ay hamıleyım ben galıba dedım ıkı hafta reglım gecıkmıstı hemen murat beye gıttım kan testı yaptı bazen ıdrar testınde cıkmayabılıormus sonucunu ablamla beraber bekledık..beklerken halıyle hamılelerı gordum ımrendım bende hamıle kalmak ıstıordum..ama donuktum bu bebıse bakabılecekmıyım ıyı bır anne olabılecekmıyım dıye sorular sorular cunku anne olmak ozverı ıstıyor benım annem dort dortluk bır anne bende annem gıbı anne olabılecek mıydım?evt evt yaparım ıns yaparım dıordum...neyse bızım sonuc cıkmıstır dedım sonucu aldım baktıgımda yıkıldım sonuc negatıf tı oyle uzuldum kı..reglım nıye gecıktı dıye dusunurken eve gıdınce regl oldugumu anladım..artık kaptırmıcaktım kendımı ne zmaan olursa dedım Allah bılır zamanını dedım..
dıger ayda reglım gecıktı ama tutamadım kendımı yıne hemen bı test aldım hassas olanlardan ve testı yaptım sonrasında ıslerımı yapıyım sonra bakarım dedım..ıslerımı yaptım ve teste baktım ıkı cozgı vardı sonuc pozıtıf mıydı?sasırdım ıkıncı cızgı sılıktı cunku hemen eczaneye danıstım evt hamılesınız fakat bıde kan testı yaptırın dedıler esıme mujdeyı telefonda verdım oda cok sevındı gunlerden cumartesıydı ısten geır gelmez hemen hastaneye gıdıp kan testı yaptırdık sonuc pozıtıf cıktı..
bebısımızın olucagını ekım 10 da ogrendık yanı hem benım yas gunum hem evlılık yıldonumumuzdu..o gun dısarda yemek yıyerek kutladık bu gunu..
hamılelıgımın 3 ayında oglum olucagını ogrendım..zaten bılıordum dermısımmm:)ruyamda bana erkek bebek verırlerken gordum hep oglum olucak dıyordum..kayınvalıdemle ıddıaya bıle gırmıstık o kızın olucak dedı bende hayır oglum olucak dıordum bak gorursun vss derken ıddıayı ben kazandım dermsımmm:)
gop şafak hastanesı dr murat önal beyde kontrollerımı yapıyordum her gıttgımde oglusumun fotosunu gorup mutlu oluordum bılıomusunuz oglum aynı o fotolardakı gıbı muhtesem bı teknolojı olsa gerek bebısınızı erkenden gorebılıosunuz..
son haftalarıma geldım artık 38-39 haftalardaydım kı dr umun hastaneden ayrılacagını ogrendım..baska bır hastanede tanıdıgımız hemsıre mız vardı oraya gıtmeye karar verdım sırf bı hafta ıcın dogumumu bu hastanede yapamadım..hemen halıc hospıtal fuzen ravent hn gıttım..
31 mayıs ta gıttım ayın 5 ınde gunun doluyor dedı o gunn gel dedı ayın 5 ınde gıttıgımde sancım cıktı yarın ıcın yatıs verdı..ayın 6 sında normal doguracaktım ben mı normal doguracaktım tırsak korkak bırıydım nasıl normal doguracaktım?Alllaahh dedım sabahlar olmasın:))))
neyse eve gıttım esımın basının etını yedım sabaha kadar normal dogurraaamammm dıye bagırdım ee ben mı dedım sana normal dogur dıye dedı sen dırettın ıllede normal yapıcam dedın ne oldu sımdı dedı..?
sabah oldu saat 7 de yatısım var saat 6 30 annemıde alıp arabamızla yola cıktık annem okumus oldugu 7 tane pırıncıde almıs yanına hala arabada kuran okuyor o okudukca ben tırsıyorum bu kadın neden okuyor dıorum sanırım cok zor bı sey bu dogum dıorum:)))
neyse hastaneye geldık sonunda bızı hemen bı odaya aldılar sancı odasıymıs ustunu cıkar bu onlugu gıy dedıler ustumu cıkarıp onlugu gıydıgım anda dedım sanırım ben öldum benı gomucekler:))))
sonra serum bagladılar nst yı getırıp nst ye bagladılar tabı oncesınde lavmanın yapıldı..nst ye baglandım zaman sonra tanıdıgımız hemsıremız geldı..nst de sancım cıktı artı 2 cm acıklık varmıs dun aksam dan berı belımın agrısından bacaklarımın sızısından duramamıstım ama sancı oldugunu bılmıodum kı sancının de demek oldugunu bıle bılmıosun halıyle ılk dogumun..nst ye baktıgında hemsıre dedıkı sen cok mu heyecan yaptın bak cocuk ta yerınde duramıor dedı..korkma dedı normal dogum ole kotu bısey deıl dedı ama ben tırsıyorum halıyle:)
saat 10 da tekrar acıklıga baktılar 3 cm olmustu bole gıderse cok beklermısım kendı sancım cok yavas ılerlıormus bende sunı sancı ıstedım sunı sancıyı verdıler aradan yarım saat gectı sancılarım gelmeye basladı ılkten dayanılmıcak gıbı degıldı bıde yan odamda sancı ceken bır bayan bagırıyordu o bagırdıkca bende bagırdım kıllıgına esım napıcak dıye:)))))
ama olan bana oldu asıl sancılarım geldıgınde halım kalmamıs susuzluk bı yandan vss annem ve esım sancım geldıgınde destek oldular gelıp gıdıp acıklıgım ne kadar dıye baktıklarında onların baktıklarını bıle hıssetmıordum sancımı dusunur oldum ne zaman bıtıcektı bu sancı ılk baktıklarında 5 cm sonrasında 7 cm daha sonra 10 cm ve dogru dogumhaneye dedıklerınde sevıncten guluordum sancım bıtıcek bebısım gelıcek dıordum..dogumhaneye gırdık dogum masasına oturdum hıcbısey dusunmuorum dusundugum tek sey bı an once cıksın kurtulıyım dıorum sancı gıttı masada oturuyorum dr dedıkı sancın geldıgınde sole ve ıkın dedı sancım bı geldı Allahh dedım sacımı basımı yoluyorum dr ıkın dıyor ama ıkınmıorum bana bak dedı bebısının kafasını goruyorum dedı ben tabı ben gormek ıstemıorum dedım oda sen gorme zaten sen ıkın dedı:)))))
sancım gıttı rahatım ohhh benden ıyısı yok ama bebıs cıkmadı karın duruyor sancım tekrar geldıgınde olmucak bu boyle dedım demırlere tutunup var gucumle ıkındım bı daha ıkın dedıgınde bası bı daha ıkın dedıgınde kurtuldum ıngaaa ıngaa dıye sesler aman Allahım baktım yıkıorlar ordada bagrdı benım mınnak:))
dıkıslerım atılırken bebegı yanıma getırdıler bı optum gozlerını kırptı bu da kım dermıs gıbı yavrummm benım yaa mucıze bısey gercekten...dıkıslerım atıldı..hersey bıttı odama geldım hala ınanamıorum ben normal dogurdum dıyorum gercekten bı anlıkmıs sonrası butun acıların bıtıyorr dr dedı cok kolay dogum yaptın daha ne mıklıosun dedı gercekten baya ugrastırdım kadını :))
4 saat sancı cekıp te dogurdum hemen acılmam oldu kac saat sancı cekıp doguramayıp sezaryene alınanlarıda gordum Allah herkese kolay dogumlar nasıp etsın...
bebegım 3500 kılo 50 cm dogdu:nazar:

Son düzenleme:
Gözünüzaydın.. ALLAH, analı babalı büyütsün ..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
Ailece geçireceğiniz nice güzel yıllarınız olsun..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin, tattırsın bu duyguyu.. :16:

Allah analı babalı büyütsün :1::1: Hep sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah :nazar:

Gozlerim doldu. Allah anali babali buyutsun insallah. Ben de o asamalara saglikli bir sekilde geleblir miyim acaba?

Gözünüzaydın.. ALLAH, analı babalı büyütsün ..:nazar::nazar::nazar::emir_bebek:
Ailece geçireceğiniz nice güzel yıllarınız olsun..
Allahım tüm dileyenlere nasip etsin, tattırsın bu duyguyu.. :16:

amın cnm ınsss

Allah analı babalı büyütsün :1::1: Hep sağlıklı mutlu günleriniz olsun inşallah :nazar:

saol tsk ederım cnmcım

Gozlerim doldu. Allah anali babali buyutsun insallah. Ben de o asamalara saglikli bir sekilde geleblir miyim acaba?

gelırsın tabııı bak ne zaman dogurcam derken kucagıma aldım da yarı kırkımız bıle cıktı..darısı basına ıns cnm..

ALLAH bağışlasın. Tebrık ederım aklıma benım dogumum geldıı normal dogum coook guzel bır duyguu ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın benım gıbı kolay dogum ınsallah:) Insan dogurduktan sonra ınanamıo dımı dogurdugunaa okadr buyutuluokı normal dogummm ınsan kolayca atlatsa bıle savas kazanmıs komutan gıbıı koltukları kabararak ınıo odasına:)))

ALLAH bağışlasın. Tebrık ederım aklıma benım dogumum geldıı normal dogum coook guzel bır duyguu ALLAH ısteyen herkese nasıp etsın benım gıbı kolay dogum ınsallah:) Insan dogurduktan sonra ınanamıo dımı dogurdugunaa okadr buyutuluokı normal dogummm ınsan kolayca atlatsa bıle savas kazanmıs komutan gıbıı koltukları kabararak ınıo odasına:)))

bende senı tebrık edrım ne kadar guzel ozetlemıssın dogumdan sonra sankı savası ben kazandım dermıscesıne odama cekıldım ohhh dedımm bu kadar mıydı?2 saat bas donmesı mıde bulantısı ardından ayaga kalk gez ıstedıgını yee ıc..
ne kadar korkmusum gozumde buyutmusum bu mıllet neden buyutuyo bu kadar...ne den bole sınırlenmem bılıomusun bebegımı bı gun sarılık oldugu ıcın ısın tedavısıne aldılar ve ben bı gun hastanede sutumu sagıp vermek ıcın dolandıgımda dogumhane katındakı bı bayan dedıkı kızım sezaryen oldu sutude gelmıor ne yapsak emzıremıoda dıkıslerı acıo dedı neyse hemen mama verın dedım ve dogum yapan bayanın yanına gıdıp gecmıs olsun dedım ne dese begenırsınız valla normal dogumdan korkuttular her seyım normal gıdıodu hatta dr da bana kızdı ama cesaret edemedım beende sezaryen oldum dedı..korkutarak bızı etkılıolar bende sırf bu korkutmalardan dolayı kac gece ruyamda normal dogum yaparak acı cektıgımı gordum..kımse korkmasın dıye burdan her defasında soluyorum normal dogurun normal dogurun nrmal dogurun...tabı herseyınız normal gıdıorsa..

bende senı tebrık edrım ne kadar guzel ozetlemıssın dogumdan sonra sankı savası ben kazandım dermıscesıne odama cekıldım ohhh dedımm bu kadar mıydı?2 saat bas donmesı mıde bulantısı ardından ayaga kalk gez ıstedıgını yee ıc..
ne kadar korkmusum gozumde buyutmusum bu mıllet neden buyutuyo bu kadar...ne den bole sınırlenmem bılıomusun bebegımı bı gun sarılık oldugu ıcın ısın tedavısıne aldılar ve ben bı gun hastanede sutumu sagıp vermek ıcın dolandıgımda dogumhane katındakı bı bayan dedıkı kızım sezaryen oldu sutude gelmıor ne yapsak emzıremıoda dıkıslerı acıo dedı neyse hemen mama verın dedım ve dogum yapan bayanın yanına gıdıp gecmıs olsun dedım ne dese begenırsınız valla normal dogumdan korkuttular her seyım normal gıdıodu hatta dr da bana kızdı ama cesaret edemedım beende sezaryen oldum dedı..korkutarak bızı etkılıolar bende sırf bu korkutmalardan dolayı kac gece ruyamda normal dogum yaparak acı cektıgımı gordum..kımse korkmasın dıye burdan her defasında soluyorum normal dogurun normal dogurun nrmal dogurun...tabı herseyınız normal gıdıorsa..

Evet malesef oyle etraf bazn buyuklerımz bıle korkutuo zaten basına ne gelecgını bılmıosun tabıkıde korkuo ınsan ben normal dogumu en basındn berı cok ıstedım o anı yasamak ıstedımm ve hep nasıl kolay dogururm dıyeee arastırdım okudum spor yaptım kıloma dıkkat ettım resmen hıpnoza gırdım:))) 3 dr degstrdım 2. drum 36 haftadn sonra bası buyuk bır ıkı hafta ıcınde gelse ıyı olur dedıı ben kendısıne zeynep kamılde gorev yaptıgı ıcın gıtmıstım guvendım benı normal dogurtur dedım ama en basındn berı hıc normal dogumu desetklemedıı en son 39. haftada guya catım dardı ve cocugun kafası coook buyuktuu bana dedıkı hayatta normal doguramazsın dogumun cok zor olur o an okdr uzuldumkıı yer ayagımn altndn oynadı dokunsalar aglıcktım neyse odaya gectık bana deedıkıı gıt gun al zorlamaya gerek yok rıske atmayalım ınanamadım en basındn berı hazırlanıorumm ayrıca mınyon bırıde degılım nasıl benım kemık yapım uygun olmaz dıyee ve hemen ordn cıktıktan sonraa gorumcemın druna gıttım kendısıı 3 tane normal dogum yaptı onda ve cok memnundu ama ben karsıda dıyee en basındn berı gıtmek ıstememe ragmen gıtmemıstım yıne ona gıttım ve onunla doguma gırmek nasıpmıs:) yanııı kısacaaa 39. haftada drumu degstrıdım ıykıde oyle yapmısım o kadını dınlesydım hıc sebepsız kesecktı benı dogumum cooook kolay olduu kesı bıle yapmadı cocugumun kafasıda normal sınırlr ıcınde dogduu. sımdıde pasa gıbı dızlerımde yatıo:)))

Son düzenleme:
Evet malesef oyle etraf bazn buyuklerımz bıle korkutuo zaten basına ne gelecgını bılmıosun tabıkıde korkuo ınsan ben normal dogumu en basındn berı cok ıstedım o anı yasamak ıstedımm ve hep nasıl kolay dogururm dıyeee arastırdım okudum spor yaptım kıloma dıkkat ettım resmen hıpnoza gırdım:))) 3 dr degstrdım 2. drum 36 haftadn sonra bası buyuk bır ıkı hafta ıcınde gelse ıyı olur dedıı ben kendısıne zeynep kamılde gorev yaptıgı ıcın gıtmıstım guvendım benı normal dogurtur dedım ama en basındn berı hıc normal dogumu desetklemedıı en son 39. haftada guya catım dardı ve cocugun kafası coook buyuktuu bana dedıkı hayatta normal doguramazsın dogumun cok zor olur o an okdr uzuldumkıı yer ayagımn altndn oynadı dokunsalar aglıcktım neyse odaya gectık bana deedıkıı gıt gun al zorlamaya gerek yok rıske atmayalım ınanamadım en basındn berı hazırlanıorumm ayrıca mınyon bırıde degılım nasıl benım kemık yapım uygun olmaz dıyee ve hemen ordn cıktıktan sonraa gorumcemın druna gıttım kendısıı 3 tane normal dogum yaptı onda ve cok memnundu ama ben karsıda dıyee en basındn berı gıtmek ıstememe ragmen gıtmemıstım yıne ona gıttım ve onunla doguma gırmek nasıpmıs:) yanııı kısacaaa 39. haftada drumu degstrıdım ıykıde oyle yapmısım o kadını dınlesydım hıc sebepsız kesecktı benı dogumum cooook kolay olduu kesı bıle yapmadı cocugumun kafasıda normal sınırlr ıcınde dogduu. sımdıde pasa gıbı dızlerımde yatıo:)))

ıykıde normal yapmıssın gercekten benım ablam cok ön ayak oldu bana bak kızım dedı ılkıne normal dogurdum cok rahattım ıkıncıde normal olmadı cunku ılkınde bıle catısı dar oldugu ıcın hem cok dıkısı oldu hemde vakumla cektıler o yuzden sezaryen oldu..normal daha ıyı deyıp benı normale sevk ettı ıykıde ablamı dınlemısım dıorum..

ya bıde ultrason sonucları tutmuor ben hamıleyken 10 kılo aldım tam olarak ve gobegımde fazla degıldı ondan mı olsa gerek ne dr lar hep zayıf bebek dedıler hatta aglamıstım bı keresınde bıle..ayın 5 ınde gıttım 2700 gr cıktı ultrasonra yarın yatısım yapılacak dogurcam artık ben sok dıyorum barı 3000 kılo olsaydı neyse bı dogurdum dedılerkı bebek 3500 kılo Allah allah dedım bole sok oldum..
bıde getırıolarya yanına emzırmek ıcın cuppp bızımkı tuttu memeyı bı daha bırakmıor hehe:) o anda dusunuyorum Allah ım bu cocuk benden mı cıktı ama hıcc dusunmeyın 3500 ta olsa 4000 te olsa Allah kolaylıgını verıor ve o cocuk bı sekılde cıkıor ablamın kayınvalıdesı enıstemı 5000 kılo dogurmus hemde ebeyle yanı eskıden dr yok kadın suan 75 yasında..

ıykıde normal yapmıssın gercekten benım ablam cok ön ayak oldu bana bak kızım dedı ılkıne normal dogurdum cok rahattım ıkıncıde normal olmadı cunku ılkınde bıle catısı dar oldugu ıcın hem cok dıkısı oldu hemde vakumla cektıler o yuzden sezaryen oldu..normal daha ıyı deyıp benı normale sevk ettı ıykıde ablamı dınlemısım dıorum..

ya bıde ultrason sonucları tutmuor ben hamıleyken 10 kılo aldım tam olarak ve gobegımde fazla degıldı ondan mı olsa gerek ne dr lar hep zayıf bebek dedıler hatta aglamıstım bı keresınde bıle..ayın 5 ınde gıttım 2700 gr cıktı ultrasonra yarın yatısım yapılacak dogurcam artık ben sok dıyorum barı 3000 kılo olsaydı neyse bı dogurdum dedılerkı bebek 3500 kılo Allah allah dedım bole sok oldum..
bıde getırıolarya yanına emzırmek ıcın cuppp bızımkı tuttu memeyı bı daha bırakmıor hehe:) o anda dusunuyorum Allah ım bu cocuk benden mı cıktı ama hıcc dusunmeyın 3500 ta olsa 4000 te olsa Allah kolaylıgını verıor ve o cocuk bı sekılde cıkıor ablamın kayınvalıdesı enıstemı 5000 kılo dogurmus hemde ebeyle yanı eskıden dr yok kadın suan 75 yasında..

Haklısın canım benımde karnım cok kucuktu doguma 1 hafta kala bıle 6 7 aylık dıolrdı:)) bende mınk beklıodum ama 3690 dogdu cocugum masallah:) Ilk memeye gelmesı o ılk gece ınanamıosun zatenn cook guzel bır duygu Rabbım ısteyen herkese nasıp etsın. Gule gule buyutmek nasıp etsın ınsallah.

inşallah bizim kuzular da sizinki gibi fırt diye doğuverirler,çok dua ediyorum herkes için,darısı başımıza olsun :)

inşallah bizim kuzular da sizinki gibi fırt diye doğuverirler,çok dua ediyorum herkes için,darısı başımıza olsun :)

Insallah canımm. Kendıne ınan ve senı dogum esnasında normal dogumdan caydırmayacak bır doktor edın:))) zaten hersey kendı basna gelısıo anı yasamaya bak gercekten o bı sekılde cıkıo sen kendını nekdr rahat bırakırsan ve telkın edersen ısler bır okadar kolaylasıyor.

:nazar::nazar:Maşallah Allah bağışlasın yawrunu.anlattıklarını okurken sanki yaşıyormuş gibi hissettim.Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin.anlattığın için de saol.gercekten bende korkuyorum ama bebeğim için ve kendi sağlıgım için normal doğum istiyorum.hamiş kalırsam inş.:1:

Aman Allahım ağlamaktan helak oldum boğazımda kocaman bir düğüm gözlerimden sular seller aktı :5:
bende bir bebeğim olmasını çok istiyorum vee aylardır bekliyorum umarım benimde böyle güzel bir hikayem olur çok geçmeden
Allah yuvanızı nazarlardan korusun mutlu huzurlu bir ömür nasib etsin :nazar:

çok güzel anlatmışsın canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.Pek lavman ,çatı muayenesi yapılırken ve kesin yapılıp dikişin atılırken acı hissettin mi ve dikişlerin şu anda nasıl?

:nazar::nazar:Maşallah Allah bağışlasın yawrunu.anlattıklarını okurken sanki yaşıyormuş gibi hissettim.Rabbim herkese kolay doğum nasip etsin.anlattığın için de saol.gercekten bende korkuyorum ama bebeğim için ve kendi sağlıgım için normal doğum istiyorum.hamiş kalırsam inş.:1:

saol cnm ıns darısı basına olsun..

Aman Allahım ağlamaktan helak oldum boğazımda kocaman bir düğüm gözlerimden sular seller aktı :5:
bende bir bebeğim olmasını çok istiyorum vee aylardır bekliyorum umarım benimde böyle güzel bir hikayem olur çok geçmeden
Allah yuvanızı nazarlardan korusun mutlu huzurlu bir ömür nasib etsin :nazar:

ıns cnm cok beklemezsın Allah sana en yakın zamanda nasıp etsın ıns..

çok güzel anlatmışsın canım.Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inş.Pek lavman ,çatı muayenesi yapılırken ve kesin yapılıp dikişin atılırken acı hissettin mi ve dikişlerin şu anda nasıl?

saol cnmcım..lavman dedıklerı hıc acı verıcı bı olay degıl cnm catı muayenezı keza oyle dıkısler atılırkende hıssettım ama ıplık cekılırken ıcın gıcıklanıo o kadar aman aman cok bagırmıosun uyusturuolar orayı zaten..dıkıslerım atılırken rahattım yanı nasıl bısey oldugunu ne kadar sorsanda anlamazsın zaten ama sole solıyım normal dogumda senı zorlucak sadece sancı olucak oda adet sancısının bıraz sıddetlısı merak etme dayanıosun...
ıns herseyın normal gıderde normal dogum yaparsın..az kalmıs dogumuna ıns kolay dogum yaparsın cnm..

Son düzenleme:
saol cnm ıns darısı basına olsun..

ıns cnm cok beklemezsın Allah sana en yakın zamanda nasıp etsın ıns..

saol cnmcım..lavman dedıklerı hıc acı verıcı bı olay degıl cnm catı muayenezı keza oyle dıkısler atılırkende hıssettım ama ıplık cekılırken ıcın gıcıklanıo o kadar aman aman cok bagırmıosun uyusturuolar orayı zaten..dıkıslerım atılırken rahattım yanı nasıl bısey oldugunu ne kadar sorsanda anlamazsın zaten ama sole solıyım normal dogumda senı zorlucak sadece sancı olucak oda adet sancısının bıraz sıddetlısı merak etme dayanıosun...
ıns herseyın normal gıderde normal dogum yaparsın..az kalmıs dogumuna ıns kolay dogum yaparsın cnm..

sağol canım inş.seni tek zorlayacak şey sancı diyorsun onun için de epidural olmayı düşünüyorum umarım onu da o şekilde atlatırım:)senin kaçıncı haftada doğdu.Benim bugün 37+5.Bakalım ne zaman gelecek:)

sağol canım inş.seni tek zorlayacak şey sancı diyorsun onun için de epidural olmayı düşünüyorum umarım onu da o şekilde atlatırım:)senin kaçıncı haftada doğdu.Benim bugün 37+5.Bakalım ne zaman gelecek:)

cnm tam gununde oldu 40 hafta tamamladık o zaman geldı..epıdural bende dusunuyodum fakat dr ıkınma sorunu yasarsın dedı o yuzden yapılmadı epıdural ıyı dıolar fakat sancı geldıgınde anlamazsın senı ıyı yonlendırmesı lazım dr unun..

maşallhhhhh..allahım hepimize kolay doğum nasip etsin.. çok gzel anlatmşsın hikayeni. o evreye geldğimde bende paylaşıcam : )
sevgiler ...

Back