Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bende okudum bıtırdımYa Fettah 12585 adet 7. sıradaki arkadaşımız A ay__060 için başlıyoruz.
Allah Hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Dua sahibinin niyeti :annemin ve tüm hastaların şifa bulmasi ve sevdigimle ailemin iznini alarak biran önce yuva kurmak boyle dua ederseniz sevinirim
- tubatesbih ..................12 585 OKUDU
- D Debusi ..................12585 OKUDU
- ftemiz ........................ 12585 OKUDU
- askiminaskiyim ..........12585 OKUDU
- EsEs50 ....................12585 OKUDU
- @farmasi ......................12585
- A ay__060 ..................... 12585+6 OKUDU
- damla_22 .................. 12585 OKUDU
- @whitepearll .................. 12585 OKUDU
- M mlkem ........................ 12585 OKUDU
- ozgecan19 ...................12585 OKUDU
- redvelvetcake ..............12585 OKUDU
- tolin .............................12585
- N NhrAda ........................12585 OKUDU
- mirac75 ........................12585 OKUDU
- Y yenibidunya ................12585 OKUDU
- D DEBUSE ......................12585 OKUDU
- gsx .................................12585
- suleeem .............................. 12585 OKUNDU
Son okuma günü 5 mayıs salı
Kumbaramızda 12585 adet var.
canım yaaaa, herkese okudun ama, üzüldüm şimdi. çıkamsan da, okuyamadığın yerleri hep beraber tamamlasak olmaz mı? zaten 23 mayısa 2 hafta var, idare ederiz seni. sonra düzenli devam edersin, 2-3 kişi geçeriz zaten o süre zarfında.kızlar bende okudum bıtırdım
özür dileyerek malesefkı gruptan cıkmak zorunda kalıyorum 23 mayısta cok onemlı bı sınavım o yuzden calısmak zorunda oldugum ıcın yetıstıremıyorum okudugum herkese hakkım helal olsun kendınıze ıyı bakın...
valla oyle olursa cok mutlu olurum aslında cunku bende cıkmak ıstemem devam etmek ısterım ama o arada ıkı haftadakı kısılerın hakkına gırmıs olmazmıyım?ınan zorlanmasam okuycam ama ders calısmaktan beynım zonkluyo ve benım ıcın onemlı bı sınavcanım yaaaa, herkese okudun ama, üzüldüm şimdi. çıkamsan da, okuyamadığın yerleri hep beraber tamamlasak olmaz mı? zaten 23 mayısa 2 hafta var, idare ederiz seni. sonra düzenli devam edersin, 2-3 kişi geçeriz zaten o süre zarfında.
hiç okuyamacak mısın bu dönemde, o zaman soralım arkadaşlara, elbirliğyle kalanı tamamlarız derlerse listede kalırsın olur mu? şimdi ben de tek başıma yetiştirebilir miyim bilmiyorum?valla oyle olursa cok mutlu olurum aslında cunku bende cıkmak ıstemem devam etmek ısterım ama o arada ıkı haftadakı kısılerın hakkına gırmıs olmazmıyım?ınan zorlanmasam okuycam ama ders calısmaktan beynım zonkluyo ve benım ıcın onemlı bı sınav
valla oyle olursa cok mutlu olurum aslında cunku bende cıkmak ıstemem devam etmek ısterım ama o arada ıkı haftadakı kısılerın hakkına gırmıs olmazmıyım?ınan zorlanmasam okuycam ama ders calısmaktan beynım zonkluyo ve benım ıcın onemlı bı sınav
hiç okuyamacak mısın bu dönemde, o zaman soralım arkadaşlara, elbirliğyle kalanı tamamlarız derlerse listede kalırsın olur mu? şimdi ben de tek başıma yetiştirebilir miyim bilmiyorum?
tolin arkadaşımıza destek verir misiniz kızlar, 23 mayısa kadar onun esmalarını ortak okur muyuz? çok önemli bir sınavı varmış, ama bugüne kadar herkese katıldı, ayrılmasını istemiyorum ben.
canım bilmiyorum ki, olabilir aslında ama özel mesaj atayım bir daha, çıktı sanırım.Ben destek olurum... hatta dileği sınavıysa benim sıramla yer değiştirelim onun ki önce okunsun... :)
okuyabılırım ama tamamlayamam ama zorlayabılıdıgım kadar zorlarım kendımıhiç okuyamacak mısın bu dönemde, o zaman soralım arkadaşlara, elbirliğyle kalanı tamamlarız derlerse listede kalırsın olur mu? şimdi ben de tek başıma yetiştirebilir miyim bilmiyorum?
ay nasıl mutlu oldum bu guzel dusuncenız ıcın cok tesekkur ederımBen destek olurum... hatta dileği sınavıysa benim sıramla yer değiştirelim onun ki önce okunsun... :)
değiştireyim mi sıranızı?okuyabılırım ama tamamlayamam ama zorlayabılıdıgım kadar zorlarım kendımı
ay nasıl mutlu oldum bu guzel dusuncenız ıcın cok tesekkur ederım
arkadas kabul ederse cok sevınırım gercekten bu ara duaya cok ıhtıycım var..değiştireyim mi sıranızı?
değiştireyim mi sıranızı?
arkadas kabul ederse cok sevınırım gercekten bu ara duaya cok ıhtıycım var..
tamamdır kızlar, eksiklerini de o şekilde tamamlarız Tolinciğim.Değiştir canım... dua gününe 1 gün kala okuduğun sayıyı söle canım ona göre tamamlayalım...
tamamdır kızlar, eksiklerini de o şekilde tamamlarız Tolinciğim.
Allah razı olsun senden canımmmDeğiştir canım... dua gününe 1 gün kala okuduğun sayıyı söle canım ona göre tamamlayalım...
Allah razı olsun valla kızlar bugun kotu bı haber almıstım ilaç gıbı geldınız banatamamdır kızlar, eksiklerini de o şekilde tamamlarız Tolinciğim.