- 7 Aralık 2011
- 11.162
- 7.216
- 448
Ya Fettah 12585 adet 4. sıradaki arkadaşımız için başlıyoruz. @@askiminaskiyimAllah Hepimizin duasını kabul etsin inşallah.
Dua sahibinin niyeti :Benim gönlümde ki hayalim, isteğim,umudum, mutluluğum.. Onca çekilen acıya ,sıkıntılara,üzüntülere merhem olacak
yüzümüzün ,gönlümüzün gerçekten güleceği bize çektiklerimizi sadece onun unutturabileceği(Rabbim, altından kalkamayacağımız dertler vermezmiş,başka deretler,kederler göstermesin) Hayırlı,sağlıklı,ahlaklı,vicdanlı, kız veya erkek farketmez , bir veya iki de olabilir.. yeter ki olsun... evlatlar nasip etsin Rabbim inşallahh...
inşallahh herkesle beraber bize de nasip etsin..
Canım duan tamamlandı, Allah kabul etsin inşallah. Tez zamanda hayırlı haberlerini alırız umarım.
Dua sahibinin niyeti :Benim gönlümde ki hayalim, isteğim,umudum, mutluluğum.. Onca çekilen acıya ,sıkıntılara,üzüntülere merhem olacak
yüzümüzün ,gönlümüzün gerçekten güleceği bize çektiklerimizi sadece onun unutturabileceği(Rabbim, altından kalkamayacağımız dertler vermezmiş,başka deretler,kederler göstermesin) Hayırlı,sağlıklı,ahlaklı,vicdanlı, kız veya erkek farketmez , bir veya iki de olabilir.. yeter ki olsun... evlatlar nasip etsin Rabbim inşallahh...
inşallahh herkesle beraber bize de nasip etsin..
- @@tubatesbih ..........12 585 OKUDU
- @@Debusi ........................12585 OKUDU
- @@ftemiz ........................ 12585 OKUDU
- @@askiminaskiyim ..........12585+6 OKUDU
- @@EsEs50 .......................12585 OKUDU
- @@farmasi ......................12585 OKUDU
- @@ay__060 ...................12585 OKUDU
- @@damla_22 ..................12585 OKUDU
- @@whitepearll .............. 12585 OKUDU
- @@mlkem ..................... 12585 OKUDU
- @@ozgecan19 .................12585 OKUDU
- @@redvelvetcake ..........12585 OKUDU
- @@tolin .........................12585 OKUDU
- @@NhrAda ....................12585 OKUDU
- @@mirac75 ...................12585 OKUDU
- @@yenibidunya ..............12585 OKUDU
- @@DEBUSE ..................12585 OKUDU
- @@gsx ................12585 OKUDU
- suleem 12585 OKUDU
Canım duan tamamlandı, Allah kabul etsin inşallah. Tez zamanda hayırlı haberlerini alırız umarım.