Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
okundu tatlım
okundu....
Ya Fettah 10 396 adet 2. sıradaki arkadaşımız @@tubatesbih için başlıyoruz. Allah Hepimizin duasını kabul etsin inş.
Dua sahibinin niyeti :Hayırlı sağlıklı bir bebek istiyorum
Son okuma günü 8 NİSAN ÇARŞAMBA Günü
- @@-NaZ- ..................10 396 OKUNDU
- @@tubatesbih ..........10 396 + 13 OKUNDU
- @@Debusi ........................10 396 OKUNDU
- @@nickimikim7 ...............10 396
- @@ftemiz ........................ 10 396 OKUNDU
- @@askiminaskiyim ..........10 396
- @@EsEs50 .......................10 396 OKUNDU
- @@farmasi ......................10 396 OKUNDU
- @@bengovil06 .................10 396
- @@ay__060 ...................10 396 OKUNDU
- @@damla_22 ..................10 396 OKUNDU
- @@whitepearll ..............10 396 OKUNDU
- @@mlkem .....................10 396
- @@ozgecan19 .................10 396
- @@redvelvetcake ..........10 396
- @@tolin .........................10 396
- @@NhrAda ....................10 396
- @@mirac75 ...................10 396
- @@yenibidunya ..............10 396
- @@DEBUSE ..................10 396 OKUNDU
- @@suleeeem .....................10 396
- @@babyinlove ..............10 396
- @@gsx ................10 396
Kumbara : 8 453
Canım ben de okudum tamamlandı
tubatesbih , arkadaşım için okudum.. Allah kabul etsin.. Gönlüne göre versin
okundu... allah kabul etsin
Tubatesbih icin 10869 okudum bende...
Rabbim kabul buyursun amin...
463 fazla olmus okumayan eklesin arkadaslar...
masallah herkes bana fazla okumus :) Allah razi olsun ins kabul olur bebiş gelir okuyan kalpleriniz , tesbih çeken elleriniz dert görmesin
TUBATESBIH için tamamladım duami. RABBİM KABUL ETSİN HAYIRLISIYLA SAĞLIKLI EVLATLAR VERSİN İNŞALLAH TEZ VAKITTE
Tuba icin okudum bitti. Allah tez vakitte hayirli saglikli guzel ahlakli evlat nasip eder insallah... AMINN
Arkadaşlar konu sahibi arkadaşımız gelmedi,yeni listeyi bilgili bir arkadaşımız yayınlasında dua aksamasınOkudum çok şükür allahın izniyle inşllah duası dileği kabul olur
okuyabildiğin kadarını yazalım bari, hiç mi okumadın.Arkadaşlar kusuruma bakmazsanız ben ayrılmak istiyorum. Çok yoğun çalıştığım için sayı bana çok geliyor tamamlayamıyorum. Bu aralar devamlı mesaiye kalıyorum yetiştiremiyorum. Hakkınızı helal edin.
5.000 okuyabildim canım onu ekler misiniz? Yine okuyabildiğim kadar okur burda sayıyı yazarım. İnanın serviste evde fırsat buldukça okuyorum ama yinede yetiştiremedim çok üzüldümokuyabildiğin kadarını yazalım bari, hiç mi okumadın.
helal olsun canım, ne yapalım yapacak bişey yok.
üzülme canım, ne yapalım, Allah kabul etsin.5.000 okuyabildim canım onu ekler misiniz? Yine okuyabildiğim kadar okur burda sayıyı yazarım. İnanın serviste evde fırsat buldukça okuyorum ama yinede yetiştiremedim çok üzüldüm
neden ?arkadaşlar konu sahibimiz gelemiyor, listeyi devralmak isteyen gönüllü bir arkadaş arıyoruz.
sanırım siteden atılmış?neden ?