Mucize Zayıflama İksiri

Ausencia

_Alcatraz Kaçkını_
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2012
41.591
141.631
598
Malzemeler

10 fincan Elma sirkesi

1 fincan yeşil çay

1 fincan dövülmüş yeşil kahve

1 çorba kaşığı toz tarçın

1 çorba kaşığı zeytin yaprağı

1 tatlı kaşığı mahlep

10 bardak sirkeyi bir kaba koyun.

Yeşil kahveyi sirkenin içine koyun. 1 fincan yeşil çayı da ekleyin. Zeytin yaprağını ufalayarak karışıma ekleyin. Havanda dövebilirsiniz. Toz tarçını ekleyin ve son olarak mahlebi de karıştırın. Mahlep şeker düşürücüdür. Cam kabın içinde olan karışımın ağzını kapamayın. Üstünü örtün arada karıştın ve 1 hafta bekletin. 1 hafta sonra süzün. Cam kavonoza koyup buzdolabında saklayınç Yemek aralarında 1 çorba kaşığı bu karışımdan alıp 1 bardak suyun içerisine koyup içın. Yağ yakıcı özelliği ile kilo vermenizi sağlar.

Dr.Feridun Kunak tarifi ... denemedim ... ama denemekte fayda var .

Bunu yapan kaç saatte bir tuvalete gidiyor acaba ben de orasını merak ettim

wc 3. katta olunca bi ürktüm açıkçası
şaka bi yana baya etkili gibi ama sirke malesefff cok kokuyo
Sirke kokusunu severim salatada da kullanırım fakat öyle şeyler ki bunlar insanı tuvalete kitler diye düşünüyorum tadını merak etmedim diyemem acaba nasıl ?

kadını helak edeceksiniz anlaşıldı :))))) çay bardağıdır o ya ? On bardak bir kaç şişe olur gibime geliyor
bi şişe organik elma sirkesi burda 25 lira
anacım alışkın önce o dener böyle şeyleri evde oldugu için ben riske atamıyorum iş yerinde

bi şişe organik elma sirkesi burda 25 lira
anacım alışkın önce o dener böyle şeyleri evde oldugu için ben riske atamıyorum iş yerinde
Organik olmasın normal olsun o da kâfi fakat 10 bardak beni benden aldı . Salatada bile yarım çay bardağı döker veya dokmem yemek sonu tuvalet olur. On çay bardağıdır o bence anneye üzüldüm yazık kadına başka tarif bulun bence

vicdan yaptırdın tm
elma sirkesinin öyle bi etkisinin oldugunu bilmiyodum bn
Ausencia kuzuumm normal bardak mı çay bardağı mı o acaba biz bilemediktee bide sen denedin mi

vicdan yaptırdın tm
elma sirkesinin öyle bi etkisinin oldugunu bilmiyodum bn
Ausencia kuzuumm normal bardak mı çay bardağı mı o acaba biz bilemediktee bide sen denedin mi
En azından bende tuvalet ihtiyacı hissi oluşuyor benim bünye farklı olabilir :) çoğu kabız yapan şeyler bende ters tepiyor :) çay bardağıdır çay çay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…