wc 3. katta olunca bi ürktüm açıkçasıBunu yapan kaç saatte bir tuvalete gidiyor acaba ben de orasını merak ettim
Sirke kokusunu severim salatada da kullanırım fakat öyle şeyler ki bunlar insanı tuvalete kitler diye düşünüyorumwc 3. katta olunca bi ürktüm açıkçası
şaka bi yana baya etkili gibi ama sirke malesefff cok kokuyo
10bardak sirke kaç şişe yapıyodu ona göre alayım anneme denetebilirim yapıptaSirke kokusunu severim salatada da kullanırım fakat öyle şeyler ki bunlar insanı tuvalete kitler diye düşünüyorumtadını merak etmedim diyemem acaba nasıl ?
kadını helak edeceksiniz anlaşıldı :))))) çay bardağıdır o ya ? On bardak bir kaç şişe olur gibime geliyor10bardak sirke kaç şişe yapıyodu ona göre alayım anneme denetebilirim yapıpta
bi şişe organik elma sirkesi burda 25 lirakadını helak edeceksiniz anlaşıldı :))))) çay bardağıdır o ya ? On bardak bir kaç şişe olur gibime geliyor
Organik olmasın normal olsun o da kâfi fakat 10 bardak beni benden aldı . Salatada bile yarım çay bardağı döker veya dokmem yemek sonu tuvalet olur. On çay bardağıdır o bencebi şişe organik elma sirkesi burda 25 lira
anacım alışkın önce o dener böyle şeyleri evde oldugu için ben riske atamıyorum iş yerinde
vicdan yaptırdın tmOrganik olmasın normal olsun o da kâfi fakat 10 bardak beni benden aldı . Salatada bile yarım çay bardağı döker veya dokmem yemek sonu tuvalet olur. On çay bardağıdır o benceanneye üzüldüm yazık kadına başka tarif bulun bence
En azından bende tuvalet ihtiyacı hissi oluşuyor benim bünye farklı olabilir :) çoğu kabız yapan şeyler bende ters tepiyor :) çay bardağıdır çay çayvicdan yaptırdın tm
elma sirkesinin öyle bi etkisinin oldugunu bilmiyodum bn
Ausencia kuzuumm normal bardak mı çay bardağı mı o acaba biz bilemediktee bide sen denedin mi
ben genelde kabızlık sorunu yaşayan biriyim o zaman bende işe yaramaz buEn azından bende tuvalet ihtiyacı hissi oluşuyor benim bünye farklı olabilir :) çoğu kabız yapan şeyler bende ters tepiyor :) çay bardağıdır çay çay
O zaman bol kavun yiyip üstüne suben genelde kabızlık sorunu yaşayan biriyim o zaman bende işe yaramaz bu
bunuda cok duydum ama bende hiç öyle bi etkisi olmadı niyeyseO zaman bol kavun yiyip üstüne su
O zaman kronik bir sorununuz var... Stres yapıyorsanız yapar. Düzensiz beslenme yapar.bunuda cok duydum ama bende hiç öyle bi etkisi olmadı niyeysebende sinameki bile işe yaramıyo malesef canım
doktora gittim bu konu da ama hep aynı şeyler sağlıklı beslen su tüket yrüyüş yapO zaman kronik bir sorununuz var... Stres yapıyorsanız yapar. Düzensiz beslenme yapar.
Kronik o zaman, geçmiş olsun, umarım düzelir :)doktora gittim bu konu da ama hep aynı şeyler sağlıklı beslen su tüket yrüyüş yap
teşekkürleerrKronik o zaman, geçmiş olsun, umarım düzelir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?