• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Mucize Yağ !

  • Konu Sahibi Konu Sahibi Mace
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

Mace

25.03.09 - M ♥ E
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2012
974
4
26
İstanbul
Kızlar öncelikle söylemek isterim ki cildim yağlı. Sivilce ve siyah nokta problemim de var doğal olarak. Bugüne kadar bir çok ürün kullandım şu an kullandığım tüm temizleme ürünlerim Oriflame'den.

Geçen aylarda Oriflame'den bu seti almıştım.

$oriflame-tea-tree-oil.webp

İçeriğinde Tea Tree (Çay Ağacı) yağı var. Setten aşırı memnun kaldım,özellikle de yağından. Neyse benim yağım bitti,yağım dediğim sette en sağda gördüğünüz küçük yağ,mükemmel ötesi. Sivilceleri 1 saatte kurutuyor.Tekrar almaya kalktığımda bir baktım ki yine bu set ama bu sefer o yağın üzerinde Tea Tree ( Çay Ağacı ) ve Rosemary (Biberiye) yağları kullanılmış.

Neyse ben onu da aldım bir güzel kullandım. Çokta memnun kaldım.

Sonra dedim Mace, madem Çay Ağacı ve Biberiye yağları varmış içinde,git aktara al kendin karıştır yap karışımını sür yüzüne. Hem uzun süre dayanmaları için kullanılan kimyasallardan da nasibini almamış olursun.

Kalktım anneme liste yazdım,Çay Ağacı Yağı yokmuş. Biberiye Yağı almış gelmiş. Tamam dedim. 1 hafta sürdüm bir güzel yüzüme.

Anaaaammm :52: Siyah noktalarım azaldı. Cildim desen gerim gerim geriliyor. Çok memnunum :nazar:

Sonra dedim ki kendime Mace kızım bu yağ sivilceri de kurutuyordu. Tamam Biberiye Yağı yağlanmayı kesti,siyah noktalar azaldı. Demek ki sivilceyi kurutan Çay Ağacı Yağı. Koştum aktara Çay Ağacı Yağı aldım. Yanına bir de lekelerim için Kayısı Çekirdeği Yağı.


İki şişeyi döktüm bir kaba,bir de yarım kalan Biberiye Yağını döktüm içine.

Bugün başladım kullanmaya :)


Şimdi gelelim asıl mevzuya,

Biberiye yağını yağlı ciltlere kesinlikle öneriyorum mucize. Ciltte çok kolay emiliyor.


Yaptığım yeni karışımı cildim zor emdi biraz. Hatta emmedi ! Biberiye Yağını yarım şişe attım acaba ondan mıdır,Kayısı Çekirdeği Yağı mı çok yağlıdır bilmiyorum. Yarın bi şişe daha Biberiye Yağı alıp karışıma ekleyeceğim. Hem cildimin emmesi daha kolay olur. (İnşallah)

1 hafta 15 güne kadar kullanırım. Kullananlar deneyenler olursa burdan paylaşalım.


Ben kullandım Mace aman yapma ! diyenleri de beklerim :)

Ayrıca bilgisi olan var mı? Ben bunları karıştırdım ama iyi mi yaptım kötü mü yaptım. Birbirlerini etkilerler mi bu yağlar ?


Sevgilerimle :16:
 
Son düzenleme:
bu yağı siyah nokta olan yerlere yani burnunuza ve burun çevresine mi sürdünüz? yağlılık yapmaz mı peki? ben şakaklarımdaki minik sivilcelere için oriflame'in bu yağını kullandım gerçekten güzel ama siyah nokta olan yerlere sürmemiştim.
 
bu yağı siyah nokta olan yerlere yani burnunuza ve burun çevresine mi sürdünüz? yağlılık yapmaz mı peki? ben şakaklarımdaki minik sivilcelere için oriflame'in bu yağını kullandım gerçekten güzel ama siyah nokta olan yerlere sürmemiştim.

Oriflame'inkini sadece sivilceli bölgelere sürmüştüm. Biberiye yağını tüm yüzüme yediriyorum gerçektne farketti yağlanma ve siyah noktalar
 
önerdiğin arkadaşlarınızda bu üründen memnun kaldı mı?
 
Back
X