- 17 Ocak 2020
- 28.092
- 1
- 40.794
- 548
Bende bu ay 18 gün adet oldum dusunBen de yumurtlama da olmuyordu, 3 ay adet olmadigimi bilirim o derece duzensizlik de yasiyordum, o kadar igne kullandim, klomen kullandim fayda etmedi yumurta olgunlasmadi, ben de vazgectim artik islemlerden, bitkisel , zarari olmaz diye dusunerek sogan kuru yapayim dedim ben ona bagliyorum bir de aktardan hormonlari dizenleyici bir bitkisel karisim da almistim, esim de kendine ozel birsey yaptirmisti,
Polikistik over olanlarda biraz zor oluyor diye biliyorum o yuzden hep korkuyordum
Siz de de duzensizlik var o zaman doktora gittiniz miBende bu ay 18 gün adet oldum dusun
Daha o kdr yeniki belirti olmaz aşerme mide bulantısı filan mümkün değil ilk belirtiler kasık agrısı regl olcakmıs gibi bide gögüs şişkinliği Baska belirti aramayın hayrlı olsun bu arada cok güzel günler bekliyorMerhabalar
Gecen sene agustos ayindan beri doktora gidiyordum son 2 ay birakmistim gitmeyi, polikistik over var ve adet duzensizligim var buna bagli, test sonuclarim ve esimin test sonuclari hep normal cikmisti, klomen kullandim bir sure, sonra ignelere gectik ama yumurta buyumesi konusunda hic olumlu yanit alamadim, doktorum tup bebek sart demisti, doktora gitmedim bir ay birsey kullanmadim o ay adet oldum, sonraki ay sogan kuru yapayim dedim 15 gun yaptim, adet olmayi beklerken (kasiklarim ve goguslerim agriyor) cuma gunu ilac almaya eczaneye gitmistim, bir tane de gebelik testi alayim dedim , yaptim ve yine negatif cikar diye hic orali olmadim acikcasi ama bir de ne goreyim, cift cizgihemen labaratuvara kostum :)) 59.06 cikti degerim, hic beklemiyordum gercekten hala saskinim,
Suan size danismak istedigim hic belirtim yok, yani mide bulantisi, bas donmesi, aserme vs hic yok, sadece ara ara kasik agrisi oluyor ve goguslerim aciyor , carsamba gunu doktora gidecegim ama cok merak ediyorum ve korkuyorum da belirti olmayinca, boyle olan var miydi aranizda .
Bu olayı çok anlayamıyorum polikistik overliysek doktora gidip ben çocuk düşünüyorum mu demeliyiz değerleri gözden geçirip klomen mi yazmalı ?
Okuyor doktora gider gitmez ilaç yazmıyor ZTen yeni evliysen ilk defa deneyeceksen 6bay 1 sene kendin dene diye Bi cvb alıyorsun sonra olmazsa o zmn ilgileniyorlar ama hormon testi şart mesela seferin biri yüksek cıkarsa ona ilaç veriyor düşürmek için filan bu arada ben ergenliğe adım attıgım dan beri pko yum ama ilk denemede hamile kaldım
Kendiliğinden bebiş olmuyor mu
Merhabalar
Gecen sene agustos ayindan beri doktora gidiyordum son 2 ay birakmistim gitmeyi, polikistik over var ve adet duzensizligim var buna bagli, test sonuclarim ve esimin test sonuclari hep normal cikmisti, klomen kullandim bir sure, sonra ignelere gectik ama yumurta buyumesi konusunda hic olumlu yanit alamadim, doktorum tup bebek sart demisti, doktora gitmedim bir ay birsey kullanmadim o ay adet oldum, sonraki ay sogan kuru yapayim dedim 15 gun yaptim, adet olmayi beklerken (kasiklarim ve goguslerim agriyor) cuma gunu ilac almaya eczaneye gitmistim, bir tane de gebelik testi alayim dedim , yaptim ve yine negatif cikar diye hic orali olmadim acikcasi ama bir de ne goreyim, cift cizgihemen labaratuvara kostum :)) 59.06 cikti degerim, hic beklemiyordum gercekten hala saskinim,
Suan size danismak istedigim hic belirtim yok, yani mide bulantisi, bas donmesi, aserme vs hic yok, sadece ara ara kasik agrisi oluyor ve goguslerim aciyor , carsamba gunu doktora gidecegim ama cok merak ediyorum ve korkuyorum da belirti olmayinca, boyle olan var miydi aranizda .
Canım senin degerin çok yakın deger de ögrendim bende 55.10 Du degerim ve aynı şekilde hiç belirtim yoktu daha çok yeni oldugundan öyle o ilerde hepsi yçtek tek oluyor belirtiler kasma yani kendini ayrıca belirtiler herkeste aynı olmaz hiç belirti olmadan da devam edebilir gebelik hayırlı olsun bu aradaMerhabalar
Cok tesekkur ederim icime su serpttiniz gercektenDaha o kdr yeniki belirti olmaz aşerme mide bulantısı filan mümkün değil ilk belirtiler kasık agrısı regl olcakmıs gibi bide gögüs şişkinliği Baska belirti aramayın hayrlı olsun bu arada cok güzel günler bekliyor
aynen benimde kasiklarim agriyor ve goguslerim aciyor benim bu degerime gore kac gunluk oluyor gebelik o kadar cok seye bakiyorum ki internette valla kafam bulandiBenim de hiç belirtim yoktu canım kasıklarım ağrıyordu adet olacak gibi ovulasyın testi almıştım yanında hediye 4,5 tane gebelik testi yollamışlar öylesine yaptım çift çizgi şok olmuştum değerimde senin gibi düşük çıkmıştı yeni bir hamilelikti yani şimdi 31 haftalık hamileyim inş sağ Salim kucağımıza alırız
Insallah dediginiz gibi olur, sizin 55 iken kac gunluk oluyor, sagolun sizinde hayirli olsunCanım senin degerin çok yakın deger de ögrendim bende 55.10 Du degerim ve aynı şekilde hiç belirtim yoktu daha çok yeni oldugundan öyle o ilerde hepsi yçtek tek oluyor belirtiler kasma yani kendini ayrıca belirtiler herkeste aynı olmaz hiç belirti olmadan da devam edebilir gebelik hayırlı olsun bu arada
Tesekkur ederimAyy canım adına çok sevindim bende de pko var inşallah guzel haberi bende alırım
Valla canım ben o deger den 1.5 hafta sonra gittim doktor 6 hafta dedi bana bende pko var ondan düzensiz Di regl tarihim zaten geç döllenme olmuş hamile kaldığım zamanda 6 haftada keseyi bebegi gördük 8 de de kalp atışı duyulduInsallah dediginiz gibi olur, sizin 55 iken kac gunluk oluyor, sagolun sizinde hayirli olsun
aynen benimde kasiklarim agriyor ve goguslerim aciyor benim bu degerime gore kac gunluk oluyor gebelik o kadar cok seye bakiyorum ki internette valla kafam bulandiamin insallah siz de sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah im
Ben galiba düşųk yaptim moralim cok bozukBana daha çok yeni geç döllenme olmuş 1 hafta maç 10 günlük demişlerdi
umarım iyisindir canımBen galiba düşųk yaptim moralim cok bozukdun iliskiden sonra kanamam oldu ve halen devam ediyor eşimin de benim de moralimiz cok bozuk doktora gidiyorum bugun 9 da yalvariyorim dua edin bebegim icin
Doktora gittim dun, gectigimiz cuma gunu kan degerim 59.06 ydi dun tekrar beta ya bakildi 529,06 cikti doktorum bakti ultrasonda kese var dedi bebek gozukmuyorumarım iyisindir canım
Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Bende de pko vae . Soğan suyunu deniyicem denk geldim şimdi size acaba ne zaman başladınız küre adetin kaçıncı günüMerhabalar
Bu arada Yanlış biliyomu myum bilmiyorum ama tecrübeliler daha iyi bili 1500 olunca grünmüyor mü bebek. Bence kendinizi üzmeyinDoktora gittim dun, gectigimiz cuma gunu kan degerim 59.06 ydi dun tekrar beta ya bakildi 529,06 cikti doktorum bakti ultrasonda kese var dedi bebek gozukmuyorilac verdi dusuk onleyici , bol bol yat dinlen su ic iliski yok dedi cuma gunu tekrar betaya bakilacak yarin sizce degerim nasil
Doktora gittim dun, gectigimiz cuma gunu kan degerim 59.06 ydi dun tekrar beta ya bakildi 529,06 cikti doktorum bakti ultrasonda kese var dedi bebek gozukmuyorilac verdi dusuk onleyici , bol bol yat dinlen su ic iliski yok dedi cuma gunu tekrar betaya bakilacak yarin sizce degerim nasil
Bugun ku degerim 1127 olmus deger nasil sizce? Artis var evet biraz rahatlayabilir miyim artik :)) doktor kontrolum yoktu bugun haftaya cumaydi aradi asistani persembeye aldilar degerimin iyi oldugunu soylediler ve folik asit baslattilar hayirlisi ile persembe gunu gidecegim Allahtan hayirlisini diliyorum cok tesekkur ederimDeğer her gün katlanarak artıyor ona göre hesap yapabilirsin bebek göründü mü bugün? Bol bol dinlen bu ara bişey yapma canım yat yatakda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?