Mucize resmen :)

Bende bu ay 18 gün adet oldum dusun

Daha o kdr yeniki belirti olmaz aşerme mide bulantısı filan mümkün değil ilk belirtiler kasık agrısı regl olcakmıs gibi bide gögüs şişkinliği Baska belirti aramayın hayrlı olsun bu arada cok güzel günler bekliyor

Benim de hiç belirtim yoktu canım kasıklarım ağrıyordu adet olacak gibi ovulasyın testi almıştım yanında hediye 4,5 tane gebelik testi yollamışlar öylesine yaptım çift çizgi şok olmuştum değerimde senin gibi düşük çıkmıştı yeni bir hamilelikti yani şimdi 31 haftalık hamileyim inş sağ Salim kucağımıza alırız

Canım senin degerin çok yakın deger de ögrendim bende 55.10 Du degerim ve aynı şekilde hiç belirtim yoktu daha çok yeni oldugundan öyle o ilerde hepsi yçtek tek oluyor belirtiler kasma yani kendini ayrıca belirtiler herkeste aynı olmaz hiç belirti olmadan da devam edebilir gebelik hayırlı olsun bu arada

Ayy canım adına çok sevindim bende de pko var inşallah guzel haberi bende alırım

Cok tesekkur ederim icime su serpttiniz gercekten

aynen benimde kasiklarim agriyor ve goguslerim aciyor benim bu degerime gore kac gunluk oluyor gebelik o kadar cok seye bakiyorum ki internette valla kafam bulandi amin insallah siz de sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah im

Insallah dediginiz gibi olur, sizin 55 iken kac gunluk oluyor, sagolun sizinde hayirli olsun

Insallah dediginiz gibi olur, sizin 55 iken kac gunluk oluyor, sagolun sizinde hayirli olsun
Valla canım ben o deger den 1.5 hafta sonra gittim doktor 6 hafta dedi bana bende pko var ondan düzensiz Di regl tarihim zaten geç döllenme olmuş hamile kaldığım zamanda 6 haftada keseyi bebegi gördük 8 de de kalp atışı duyuldu

Bana daha çok yeni geç döllenme olmuş 1 hafta maç 10 günlük demişlerdi
aynen benimde kasiklarim agriyor ve goguslerim aciyor benim bu degerime gore kac gunluk oluyor gebelik o kadar cok seye bakiyorum ki internette valla kafam bulandi amin insallah siz de sag salim kucaginiza almayi nasip etsin Allah im

Bana daha çok yeni geç döllenme olmuş 1 hafta maç 10 günlük demişlerdi
Ben galiba düşųk yaptim moralim cok bozuk dun iliskiden sonra kanamam oldu ve halen devam ediyor eşimin de benim de moralimiz cok bozuk doktora gidiyorum bugun 9 da yalvariyorim dua edin bebegim icin

umarım iyisindir canım
Doktora gittim dun, gectigimiz cuma gunu kan degerim 59.06 ydi dun tekrar beta ya bakildi 529,06 cikti doktorum bakti ultrasonda kese var dedi bebek gozukmuyor ilac verdi dusuk onleyici , bol bol yat dinlen su ic iliski yok dedi cuma gunu tekrar betaya bakilacak yarin sizce degerim nasil

Merhaba hayırlı olsun bebeğiniz. Bende de pko vae . Soğan suyunu deniyicem denk geldim şimdi size acaba ne zaman başladınız küre adetin kaçıncı günü

Bu arada Yanlış biliyomu myum bilmiyorum ama tecrübeliler daha iyi bili 1500 olunca grünmüyor mü bebek. Bence kendinizi üzmeyin

Değer her gün katlanarak artıyor ona göre hesap yapabilirsin bebek göründü mü bugün? Bol bol dinlen bu ara bişey yapma canım yat yatakda

Değer her gün katlanarak artıyor ona göre hesap yapabilirsin bebek göründü mü bugün? Bol bol dinlen bu ara bişey yapma canım yat yatakda
Bugun ku degerim 1127 olmus deger nasil sizce? Artis var evet biraz rahatlayabilir miyim artik :)) doktor kontrolum yoktu bugun haftaya cumaydi aradi asistani persembeye aldilar degerimin iyi oldugunu soylediler ve folik asit baslattilar hayirlisi ile persembe gunu gidecegim Allahtan hayirlisini diliyorum cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…