Merhabalar
Gecen sene agustos ayindan beri doktora gidiyordum son 2 ay birakmistim gitmeyi, polikistik over var ve adet duzensizligim var buna bagli, test sonuclarim ve esimin test sonuclari hep normal cikmisti, klomen kullandim bir sure, sonra ignelere gectik ama yumurta buyumesi konusunda hic olumlu yanit alamadim, doktorum
tup bebek sart demisti, doktora gitmedim bir ay birsey kullanmadim o ay adet oldum, sonraki ay sogan kuru yapayim dedim 15 gun yaptim, adet olmayi beklerken (kasiklarim ve goguslerim agriyor) cuma gunu ilac almaya eczaneye gitmistim, bir tane de gebelik testi alayim dedim , yaptim ve yine negatif cikar diye hic orali olmadim acikcasi ama bir de ne goreyim, cift cizgi
hemen labaratuvara kostum :)) 59.06 cikti degerim, hic beklemiyordum gercekten hala saskinim,
Suan size danismak istedigim hic belirtim yok, yani mide bulantisi, bas donmesi, aserme vs hic yok, sadece ara ara kasik agrisi oluyor ve goguslerim aciyor , carsamba gunu doktora gidecegim ama cok merak ediyorum ve korkuyorum da belirti olmayinca, boyle olan var miydi aranizda .