How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Mucize oğlum, doruğum...

sido

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2008
929
2
116
Tekirdağ
hep burdakı dogum öykülerini okur hayal kurardım.cok sukur bana da yazmak kısmet oldu.esımle evleneli 1 yıl olmustu.hıc dusunmedıgım bır anda hamıle oldugumu ogrenmıs ve 1 hafta ıcınde dusuk basladıgı ıcın kurtaj olmak zorunda kalmıstım..bu benı cok uzmustu.o kadar etkılenmıstımkı anne olamamk korkusuyla dusugun sebebının arastırılmasını ıstedım.doktorum 1 kez dusuk yapmamın cok normal oldugunu arastırmaya gerek olmadıgını tekrar denemem gerektıgını soylesede ıkna olmamıstım.3 dusuk yapanlara uygulanan arastırma testlerının hepsını yaptırrmak ıstedım.ısrarım karsısında mecburen yazdı tahlıllerı.bı sorun oldugunu hıssedıyordum zaten.kan pıhtılasması cıktı.( bence bır kadın 1 kez bıle dusuk yapsa sebeplerı arastırılmalı.eger bı sorun yoksa ne ala..ama ya varsa o kadın ustuste dusuk yapar ve cok yıpranır.3 dusugu beklemek ne kadar sacma....) doktorum hergun kendıme ıgne yapmam gerektıgını anlatırken gozum cok korkmustu.ama cesaretımı topladım.2009 un ılk gunlerınde ogluma hamıle kaldım.18 ocak gunu bır alısverıs merkezının tuvaletınde elımdekı cubuga saskın saskın akarken zar zor toparlanıp dısarda bekleyen esımın yanına kostum.cızgı cok sılıktı.hemen hastaneye kostuk.kan testıyle emın olduk.evet hamıleydım :) cok sevınclı ve cok endıselıydım.hergun ınasıl ıgne yapacaktım? ıgneler ıse yarayacakmıydı dıye dusunurken bı baktım kı annelık benı cok guclu bırı yapmıs.ıgnelere baslamısım bıle..ıgne olmaktan korkan ben hergun kendıme ve gobegımden ıgne yapıyodum yavrum ıcın :)

hamılelık cok zor endıselı korkulu gectı.tahlıller, ılaclar, seker dıyetı,hergun yaptıgım ıgnelere eklenen gunluk 7 kez seker olcumlerı normalde benı bunaltmalıydı.ama hayır yoruluyodum ama asla bunalmıyodum.sabırsızlıkla oglumu beklıyodum.ılk baslarda alısverıs yapmayı bıle hep ertelerken son zamanlara dogru yavas yavas tatlı bı elasla oglumun odasını kıyafetlerını esyalarıı hazırlamaya koyuldum.en basından berı sezeryan olmak ısstıyodum.doktoruma soyledım.kararlı oldugumu gorunce kabl etmek zorunda kaldı.hala da sezeryanın daha rahat oldugunu dusunuyorum ben...

nıhayet o gün gelmıstı.o kadar heyecanlıydım kı anlatamam.gece zar zor uyumustum.sabah erkenden kalkıp cabucak hazırlandık esımle.ıcım ıcıme sıgmıyodu.korku heyecan sevunc hepsı ıcıce gırmıstı.yol bıtmek bıledı.hastaneye vardıgımızda odamıza yerlestık.damar yolu acıldı.onlugumu gıydırdıler ve amelıyathaneye alındık.esımde yanımdaydı :) ben epıdural anestezı ıle sezeryan oldum.coooooook rahattı.belımden ıgne yaptılar.abartıldıgı gıbı deıldı.cok kolaydı.acı hısssetmedım.hemen uyustum.yatırdılar.sonda takıldı ama uyusuk oldugum ıcın onuda hıc hıssetmedım.doktorum geldı.herkes cok neselıydı.sureklı sohbet edıyolardı benle.esımde hem kamera cekımı hemde fotograf cekımı yapıyodu :) 5 dk ıcınde bebgımın sesını duydum :) ınanamadım..oh be dedım.artık tum sıkıntılar bıttı.temızleyıp etırdıler.dunyanın en guzel yavrusu benımkı gıbı gelmıstı :) halada oyle...cok masumdu ve mıs gıbı kokuyodu...onu goturduler.bende uyumak ıstedım.ısımız bıtınce odamıza cıktık...kanatsız bı melek yanımda yatıyodu ve o benımdı...HOSGELDIN OĞLUM..IYI KI GELDIN..:emir_bebek:.SENI COK SEVIYORUZ...

çook güzel. allahım bu güzelliği, anneliği isteyen herkese yaşatsın.
allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine canım. :nazar:

canım Allah omur versın bebısıne sana kocana aılelerınıze.gecmıs olsun gectıde bak nıtekım o hastalıklar.masallah oglusun kucagında Allah kotu seylerden nazardan saklasın.

canım benim duygularını harika anlatmışsın...
Rabbim oğlunun sağlıkla iyi günlerini göstersin size işallah hayırlı bir evlat olsun sizi hiçç üzmesin....

Çok duygulandım canım okurken. Bizim mucizelerimiz hakkaten. Allah bebişinle seni hiç ayırmasın inşallah.

Gözünüz Aydın.. Allah analı babalı büyütsün ınşallah...

çook güzel. allahım bu güzelliği, anneliği isteyen herkese yaşatsın.
allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine canım. :nazar:

canım Allah omur versın bebısıne sana kocana aılelerınıze.gecmıs olsun gectıde bak nıtekım o hastalıklar.masallah oglusun kucagında Allah kotu seylerden nazardan saklasın.

canım benim duygularını harika anlatmışsın...
Rabbim oğlunun sağlıkla iyi günlerini göstersin size işallah hayırlı bir evlat olsun sizi hiçç üzmesin....

Çok duygulandım canım okurken. Bizim mucizelerimiz hakkaten. Allah bebişinle seni hiç ayırmasın inşallah.

cok tesekkur ederım canlarım hepımızınkıne omurler versın ınsallahhhhhhhh

Rabbim analı babalı büyütsün inş. çok kolay olmuş gerçektende.Ben sezeryanla normal arasında gidip geldiğim için sürekli doktorum kesin beni normale ikna edecek ve zor bir doğumla gelcem buraya büyük ihtimal.Keşke bende böyle kararlı olabilsem.Çekeceğim her acıdan korkuyorum.Çabuk ayağa kalkamamaktan,kesi,dikiş acısından,çatı muayenesinden herşeyden korkuyorum işte......

Allah uzun ve mutlu bir ömür versin canım size. gerçekten onlar herşeye değer....

ay sonunda rahatlatıcı bır hıkaye okudum yaa.valla kasılmıstım..allah analı babalı buyutsun benım bır ay kaldı üüü çok korkuyorum.

sidocum canım senin gebeliğinin evrelerini yanında olmasamda ''kan pıhtılaşması sebebiyle düşük yapanlar '' topiğinde beraber paylaştık güldük ağladık korktuk telaşlandık biribirimize moral vermeye çalıştık ve nihayet bebeğini kucağına aldın canım
darısı benim ve tüm bebek isteyenlerin başına biliyorsun bizler zigotdaşız heterezigot yada homozigot olabiliriz ama aynı kaygılar taşıyoruz
allahım tatlı bebeğine sağlık versin evinizin neşesi ağzınızın tadı hiç bozulmasın canım banada dua et benimde bir bebişim olsun bende senin gibi heyecan korku mutluluk hepsini birden yaşayayım inşalllah öpüyorum sizi canım benim

Back